Bit koble Slapped Big-Time med Securities Emergency Cease and Desist Order

annonse Phemex

Da investorene var glade for de voksende kursene til Crypto-valutaer, var torsdag en dag da Bitcoin ble satt på vent da Texas Securities Commissioner (TSC) markerte en nødopphør og avbestillingsordre for å forhindre at bit connect fungerer. Den forvirrende organisasjonen er et kjent bitcoin-lånetrinn med en 4,1 milliarder dollar utstillingsverdi, og har i ganske lang tid fått skylden for å ta opp plutselige beslutninger.

Bitkobling Bestilt for ikke å rote med Texas

Ordren de har gitt, er å avslutte de forskjellige spekulasjonsprogrammene som Bit-connect har jobbet, ”undersøker den offentlige uttalelsen,“ en utenlandsk organisasjon som hevder en del av den samlede industrien på 4,1 milliarder dollar for sine mynter i digital valuta. ” Coingape.com profilert så spenningsuttalelse inne i det biologiske systemet om Bitconnect’s spekulasjoner helt tilbake i november og også gjennom en vurderingsdel. På det tidspunktet, som nå viser det autoritativt, var stresset for det meste på grunn av garantier fra den engelske organisasjonen som syntes å være uforståelig Ponzi.

“Bit connect ber finansspesialister om kryptografiske pengebaserte prosjekter om at organisasjonssakene vil gi en årlig avkastning på minst 100%,” planlegger TSC. I kjølvannet av å spesifisere hvordan de utsteder sine egne mynter med en topp på 28 millioner, fortsetter TSC med, “Organisasjonen forventer at folk skal bruke Bitcoin, en mer avgjort digital valuta, for å plassere ressurser i forskjellige Bit Connect-programmer. I en spekulasjon kalt Bit connect Lending Program, kjøper finansspesialister Bit connect Coins, som blir gitt til en “Bit connect Trading Bot” for å gi “avkastning så høyt som 40% i måneden.” ”

I det foreliggende tilfellet er det sannsynlig at kontrollører sliter seg ved utsiktene til at flere startende mynttilbud, uregulert, blir offentliggjort til deres bestanddeler. I virkeligheten bemerker den offisielle uttalelsen, “Tilbudsoperatører for Bit connect fokuserer på Texas innbyggere, og i tillegg beboere i forskjellige stater, gjennom nettsteder, nettbaserte sosiale nettverk og kommersielle online sentre som craigslist,” bekrefter de. Og med tanke på at det er betenkelig, best case-scenario å forvente at Texas antar en stor rolle i det aksepterte trikset, er det igjen kontrollerens begrunnelse: “Virksomhetsspesialistene er uansett ikke vervet som operatører av Bit connect for å tilby verdipapirer i Texas. ”

Uttalelser utstedt av TSC til støtte for deres beslutning:

TSC se sier i tillegg et opp og kommende rapportert begynnende mynttilbud fra organisasjonen, booket for bare et par dager fra nå, og hvordan det “fungerer nettsteder og formidler nettbasert publisering for å verve avtale spesialister, som det kaller” offshoots. ‘ Organisasjonen gir utstillingsmateriell til medlemmene, inkludert på internett, og betaler dem provisjoner for henvisninger som kommer i interesser i organisasjonens prosjekter..

Sikkerhetskommisjonær Travis J. Iles gjenoppretter i tillegg det noen i kryptogruppen har oppdaget forstyrrende også, at organisasjonen “for all del ikke har avdekket noe om prinsippene, den økonomiske tilstanden eller metodene for å skaffe seg fordeler for finansielle spesialister. Den har ikke gitt noen fysisk adresse i England. ”

Beklagelseserklæringen fra den merkelige organisasjonens prester av statsråder inkluderer vanligvis å gjøre korrelasjon med den uklare karakteren til Satoshi Nakamoto og fravær av sentralisering rundt Bitcoin arrangere. Det er en gjørme av kryptovann som er skrått å vurdere.

Når vi oppsummerer hele saken, kan vi bare si at enten du synes det er rimelig eller ikke, er det et synspunkt på foreningens gjøremål åpenbart: de har fått varme vilkår for kontrollere, som for tiden tar tak i tilnærminger for å røyke slike foretak ut, ved å bruke lovlige trekk andre autentiske og prisverdige oppgaver kan til slutt bli ryddet opp i.

La oss få vite hva du tenker på bitkoble i kommentarene nedenfor eller skriv til oss på [e-postbeskyttet]


Det presenterte innholdet kan inneholde personlig oppfatning av forfatteren og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

For å holde oversikt over DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector