Crypto Industry krever regulatorer en tydelig, fast og imøtekommende policy som støtter kryptoer

En av de viktigste hindringene som holder unna amerikanske investorer fra kryptoindustrien er det uklare regelverket. Forstå behovet for et passende og gunstig reguleringsmiljø for overlevelse av kryptoer i USA, blir mange bransjeeksperter og analytikere i landet sett uttrykke sine synspunkter og forslag til lovgivere og lovgivere. I et slikt siste forsøk. lederne for amerikansk kryptoindustri har møtt lovgivere på Capitol Hill for en rundebordsdiskusjon, hovedsakelig med fokus på regulering for ICO og digitale valutaer.

Kongressmedlem inviterer ledere med tradisjonell finans- og blockchain-industri

Samlingen ble organisert av republikanske kongressmedlem Warren Davidson, som allerede er høyt respektert i det digitale aktivasamfunnet på grunn av sitt kryptovennlige syn. Mer enn 50 ledere av selskaper i både tradisjonell finans- og blockchain-industri deltok på rundbordet med representasjon fra kryptogiganter som Coinbase, Kraken, ConsenSys, Nasdaq, Circle og Fidelity blant andre. Årsaken til at dette møtet skiller seg ut er Davidson, verten utarbeider for tiden et lovforslag om kryptoregulering, som vil bli introdusert i Representantenes hus senere i høst..

Diskusjonen fant sted i den siste økten før valget, noe som ga en god sjanse for kryptoentusiaster til å uttale seg om reguleringen av kryptosfæren. Hovedbudskapet til lovgiveren var klart: Tilsynsmyndigheter må innføre en klar og fast policy mot krypto, ellers vil blockchain-selskapene bli tvunget til å lete etter nye beiter.

Etter fire timers diskusjoner minnet kongressmedlem Davidson om at krypteringsforslaget hans fortsatt ikke er ferdig, og panelet var en fin måte å lytte til industrien og bestemme hva han skulle ta med før det endelige utkastet ble introdusert for lovgiverne..

Han sa at “Legitime aktører i bransjen har et ønske om en viss visshet slik at vi kan forhindre og tiltale svindel. Jeg er sikker på at vi kan gå videre og gjøre dette til et blomstrende marked i USA. Det er viktig for oss å gjøre, vi klarte det bra med internett. “

Mike Lempres, politisk sjef i Coinbase, bekreftet behovet for en endring og sa det,

“Vi ønsker alle et rettferdig og ryddig marked, vi vil ha alle de samme tingene som regulatorer gjør. Det trenger ikke gjøres på samme måte som det ble gjort tidligere, og vi må være åpne for det. “

Carla Carriveau, senioroffiser i Circle og tidligere SEC-tjenestemann svarte at selv om SEC avklarer eksisterende lover, er det opp til kongressen å trappe opp. Ifølge henne,

“Kongressen må handle fordi SEC har sagt det de trodde var riktig, og allerede gjorde det de trodde de måtte gjøre.”

ConsenSys-advokat Joyce Lai minnet lovgiverne om at siden kryptokurver ikke er knyttet til noen myndighet, har deres grunnleggere liten eller ingen begrensninger på plasseringen av deres virksomhet. Minst halvparten av deltakerne advarte om at amerikanske regulatorer trenger å gi klarhet uten å slå ned på kryptovirksomheter, ellers vil prosjektene flytte til kryptokyndige territorier, som Malta eller Sveits..

Les også: Current Regulatory Framework passer ikke til Enterprise Adoption of Cryptos: Veterans Tell SEC

Kryptoeksperter krever drift av et regelverk for å passe inn i kryptovalutaer

Tidligere denne uken hadde en gruppe bransjeeksperter og veteraner bestående av Bitcoin kjerneutvikler Bryan Bishop, tidligere Morgan Stanley administrerende direktør Caitlin Long, e-handel koding pioner Chris Allen, grunnlegger av Ernst & Youngs blockchain-team Angus Champion de Crespigny og fondsforvalteradvokat Gavin Fearey, i et brev til SEC, fremmet sin intensjon om å hjelpe SEC ved å avsløre hva de mener er kritiske hensyn for håndtering av kryptovaluta-regulering som ikke ble adressert i andre kommentarbrev som tidligere ble laget offentlig av SEC.


Brevet uttalte at de digitale eiendelene er en unik aktivaklasse med unike styrker og evner, og hvis de er tilpasset eksisterende markedsinfrastruktur, vil det være innføring av risiko for investorer som ellers ikke ville eksistert. Gruppen foreslo at SEC skulle prøve å muligens oppdatere markedsinfrastrukturen hvis den faktisk ønsker å dra nytte av Bitcoin og annen teknologi og ytterligere styrke det finansielle systemet.

Med kryptoindustrieksperter som gir uttrykk for sine meninger om forskrifter, kan man ane at regulatorene også blir aktive og prøver å forstå hva kryptoindustrien trenger. For å levere et gunstig politisk rammeverk er denne kommunikasjonsbroen nødvendig.

Vil de amerikanske lovgivere og regulatorer vurdere industriens etterspørsel og komme med en omfattende policy til fordel for kryptovalutaer? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector