Crypto vs RBI – Counsel Presents a Strong Case Against RBI’s Crypto Ban

annonse Phemex

I en tidligere høring 14. august var kryptosamfunnet vitne til Internett & Mobile Association of India (IAMAI) holdning til kryptovaluta som oppfordret regjeringen til å lage regler rundt kryptovalutaer i stedet for å forby dem. Dagens høring fokuserte mer på hvorfor RBIs kryptovaluta-forbud er urettferdig og ikke har tjent noe formål.

I henhold til liveoppdateringene delt av Crypto Kanoon, en indisk kryptoplattform som gir informasjon om statusen til kryptovalutaer i landet. Ashim Sood, rådgiver for IAMAI, fortsatte argumentene sine for å regulere kryptovalutaer. Den lange høringen fokuserte på hvordan andre land regulerer kryptovalutaer og hvordan RBI feilaktig forbød dem blant andre emner. Argumentet er ikke over ennå, og det gjenopptas i morgen.

Du kan spore argumentet som ble gjort under en tidligere høring 14. august – HER

IAMAI Counsel – Crypto Cant kan utestenges bare fordi det innebærer risiko

Når det gjelder dagens høring, oppfordret Sood at RBIs dekret er “mot proporsjonalitetslæren”, noe som betyr at RBIs rundskriv fra 2018 om å forby krypto var for tøft. Det var ikke proporsjonalt med problemet presentert av kryptovalutaer. Counsel presenterte ulike tilnærminger til krypto som ble tatt av regulatorer over hele verden for Høyesterett, inkludert Wyoming, USAs lover med hensyn til kryptoaktiver og forvaringstjenester, lisensieringskrav som er ansatt i New York og retningslinjene fra G20-landene for å regulere krypto.

Deling av Storbritannias token-klassifisering, sammenlignet advokaten RBIs forbud med tilnærmingen tatt av britiske regulatorer. Crypto Kanoon rapporterte;

Storbritannia er et eksempel som hadde samme risiko som anerkjent av India. Regulatorer der utøvde sine krefter på en intelligent måte, og de studerte teknologien. STORBRITANNIA innså at du ikke kan hindre noen i å håndtere sine saker som handler med Crypto. Mens RBI ikke har brukt tankene.

Mr. Soods argumenter fortsatte rundt hvordan RBI-rundskrivet ikke avslører noe formål, og det viser at ingen studier ble utført før forbudet ble implementert. Han fremhever at indiske regulatorer foreslår kryptoforbudet bare fordi det innebærer risiko, men selv aksjemarkedene innebærer risiko. Folk har flyttet fra sentralisert kryptobørs til P2P-kryptobørs, og til tross for bankforbudet tidlig på 2018 har RBI ikke oppnådd noe.

RBI tok angivelig tiltak innen forbrukerbeskyttelse, hvitvasking av penger, terrorfinansiering osv. Imidlertid innså RBI i en av sine dokumenter (rundskriv) at den presset de gjennomsiktige børsene til mørk havn, folk tyr til peer to peer ved hjelp av kontanter.

Siden India allerede har lov om forbrukerbeskyttelse, sa Sood at de kunne gjøres gjeldende for krypto, mens andre / spesielle bestemmelser også kunne formuleres for å håndtere særegne situasjoner..

Dommer – Rapport ser ut til å lede bare teknologi og ikke krypto

Etter et langt argument av Mr.Sood, Ld. Senioradvokat, Mr. Nakul Dewan, som representerte børsens begjæring, forklarte hva penger handler om og hva krypto versus fiat betyr. Han presenterte hvordan India og Iran hadde muligheten til peer to peer-transaksjoner for å få tilgang til drivstoff når USA protesterte. Også de seks kritiske bekymringene til RBI ble fremført med motargumenter.


rbiKilde: Twitter

Tatt i betraktning de faktiske forholdene som ble presentert i detalj sammen med rapporten fra den interdepartementale komiteen (IMC), svarte dommeren til slutt og sa: “Denne rapporten ser ut til å bare veilede det aspektet hvordan teknologien kan brukes av Intra / interbankoverføringer. Og ikke Crypto ”.

RBI – Bitcoin og Crypto er en Ponzi-ordning, prisboble

Retten gjenopptok behandlingen etter lunsj, og argumentet begynte til fordel for RBIs handling. Det skisserte hvordan krypto med få monetære egenskaper hadde en direkte innvirkning på penge- og betalingssystemet.

Hvis flere og flere fortsetter å ta dem i bruk som betalingsmiddel, kan det skade vårt pengesystem dårlig. Det har også muligheten til å krysse grenser. Det er der problemet ligger.

Rådgiveren fremhevet også en rapport fra tidligere finansminister Arun Jaitely som ga et nikk med godkjenning for Blockchain-teknologien, men nektet å vurdere kryptokurver. Høringen fremhevet også en større bekymring for RBI når det gjelder kryptokurver – bruken som en form for betaling for ulovlige aktiviteter.

Ingen avgjørende avgjørelse kom frem fra høringen i dag, men økten gjenopptas i morgen.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector