Fransk regulator setter ICO-regulering på prioritetslisten for 2018

annonse Phemex

I motsetning til sine tungvektige kolleger som Kina, Russland eller til og med USA, ser den franske regjeringen ut til å bevege seg mot å regulere ICO-er. De Fransk statskasse erkjente Fare Relatert til ICO men hevder at denne situasjonen begrunner behovet for et regelverk som kan balansere innovasjon og giftige investeringer.

Fransk diskuterer ICO-er som en del av sin årlige rapport i parlamentet

Når Robert Ophèle, President for Autorité des Marchés Financier (AMF), presenterte AMF-årsrapporten 2017 for finanskomiteen i nasjonalforsamlingen sist, han benyttet anledningen til å ta opp et bredt spekter av emner, inkludert PACT Act og ICO’S. AMF har kunngjort en prioritering for 2018 også;

“… fortsett å reflektere over endringer i regelverket i møte med nye tilbud, spesielt Initial Coin Offerings (ICO), og å fremme europeisk nivå den franske regulatorens tilnærming til innovasjon.”

Ifølge AMF årsrapport, byrået har tatt “grundig” arbeid med blockchain og ICO;

”… Dette arbeidet – som spesielt resulterte i en offentlig konsultasjon av AMF i slutten av 2017 om de forskjellige styringsalternativene for ICO – tar sikte på å endre det franske regelverket og å mate europeiske og internasjonale arbeidsgrupper om disse emnene. ”

Parallelt, med tanke på at visse former for ICO i fremtiden kan utgjøre en alternativ finansieringsmåte for et segment av økonomien i forbindelse med blockchain-teknologi, har AMF lansert et program for støtte og forskning av ICO. Kalt ENHJØRNING (Universal Node to ICO’s Research & Network), har dette programmet som mål å gi prosjekteiere et rammeverk for å utvikle sin virksomhet og sikre beskyttelse av spillerne og investorene som ønsker å delta. ”

“AMF har også satt seg som mål å oppmuntre til akademisk forskning om dette emnet. Samtidig, i samarbeid med ACPR, det har også gjennomført bevisstgjøringskampanjer for å identifisere risikoer knyttet til denne typen investeringer eller investeringer i bitcoins for intetanende kunder. ”

Les også: Nishiawakura Village for å lansere Japans første Municipal ICO

Fransk årsrapport som bekrefter ICOs svar på konsultasjonspapir

Konsultasjonen om regulering av ICO-er ble lansert av AMF i fjor i oktober 2017 hadde ryddet agendaen til denne franske regjeringen som offentlig hadde uttalt sin interesse i å bli en ICO-jurisdiksjon. I mars erklærte en rapport i franske medier at Frankrike søker å bli “la Capitale des ICO.”

Høringsdokumentet hadde som mål å bringe mer klarhet i måten Frankrike bedre kan regulere ICO-er på. AMF stilte opp tre alternativer i høringsdokumentet. For det første foreslo regulatoren å produsere noen beste fremgangsmåter for markedsaktører å overholde. For det andre, AMF foreslått å utvide omfanget av den gjeldende forskriften til å behandle ICO som offentlige tilbud om verdipapirer. For det tredje foreslo AMF å utvikle en spesifikk og skreddersydd reguleringsmodell med lanseringen av en lisens.


AMF mottok 82 svar totalt. Flertallet av respondentene valgte et spesifikt og skreddersydd regelverk og at denne nye forskriften skulle gjøres valgfri.

Respondentene mente enstemmig at et informasjonsdokument er nødvendig for å informere kjøpere av tokens og at det bør inneholde, i det minste, informasjon på: Prosjektet knyttet til ICO og dets fremgang; Rettighetene som tokenene gir og den regnskapsmessige behandlingen av midler samlet inn under ICO.

For nesten alle respondenter betydde dette dokumentet også at det skulle muliggjøre identifikasjon av den juridiske enheten som er ansvarlig for tilbudet, dets ledere og grunnleggere og deres kompetanse. Videre kan det være gjenstand for godkjenning gitt av AMF eller en spesialinstitusjon.

Franskmennene beveger seg i retningen som kan gjøre det til den globale hovedstaden til ICO eller som franskmennene sier “la Capitale des ICO”. Hvis fransk er i stand til å regulere dette markedet for ICO, kan det føre til et eksempel for resten av verden.  

Vil de neste token-prosjektene rundt om i verden se til Paris for deres neste ICO? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.  

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map