G20 godtar Financial Stability Boards anbefaling om Crypto Assets

annonse Phemex

G20 finansministrene & Central Governors Meeting, som ble holdt over helgen 22. juli 2018 i Argentina, har takket forslaget fra Financial Stability Board om at selv om krypto-eiendeler ikke på dette tidspunktet utgjør en global finansiell stabilitetsrisiko, vil den globale kroppen fortsatt forblir årvåken. Det samme ble kommunisert i offisiell kommunikasjon av møtet som møttes for å diskutere “fremtiden for arbeid, infrastruktur for utvikling og en bærekraftig matframtid”.

G20-kommentarer er viktige for kryptoaktiva

G20-kommentarer om krypto er viktig, da forumet er en plattform for økonomisk og økonomisk samarbeid og er representert av land hvis medlemmer representerer 85% av verdens økonomiske produksjon, to tredjedeler av befolkningen og 75% av internasjonal handel. Siden de fleste medlemslandene fremdeles vurderer regelverket og dynamikken til kryptoaktiva, er det en beslutning om G20 forum kunne legge igjen en veikart for medlemslandene og andre å følge.

Mens de konkluderte med at kryptoaktiva manglet nøkkelegenskaper for suverene valutaer, utgjør de ikke en risiko for den globale økonomiske stabiliteten, men ønsker å være årvåken. Forumet sa også at det ville se frem til FSBs arbeid med å overvåke den potensielle risikoen for kryptoaktiva. Det gjentok også sine marskommentarer om implementering Financial Action Task Force (FATF) standarder for krypto eiendeler og ba også FATF om å avklare hvordan standardene gjelder krypto eiendeler. Den offisielle uttalelsen fra kommunikasjonen var som følger,

“Teknologiske innovasjoner, inkludert de underliggende krypto-eiendelene, kan gi betydelige fordeler for det finansielle systemet og den bredere økonomien. Crypto-eiendeler tar imidlertid opp spørsmål med hensyn til forbruker- og investorbeskyttelse, markedsintegritet, skatteunndragelse, hvitvasking av penger og finansiering av terrorisme. Kryptoaktiva mangler nøkkelegenskapene til suverene valutaer.

Mens kryptoaktiva ikke på dette tidspunktet utgjør en global risiko for finansiell stabilitet, er vi fortsatt årvåkne.

Vi ønsker oppdateringer levert av FSB og SSB, og ser frem til deres videre arbeid for å overvåke potensielle risikoer med krypto-eiendeler, og å vurdere multilaterale svar etter behov. Vi gjentar våre forpliktelser i mars knyttet til implementeringen av FATF-standardene, og vi ber FATF om å avklare i Oktober 2018 hvordan standardene gjelder krypto-eiendeler. ”

Les også: G20-regulatorer lager et rammeverk mens de holder øye med banker for kryptoengasjement

FATFs rolle viktig som globale regulatorer som er årvåken og forsiktig mot kryptoaktiva

I juni 2018 vurderer den japanske regjeringen Financial Action Task Force (FATF) “bindende regler” for kryptovaluta-utveksling. Dette vil markere et skritt mot strengere regulering av plattformene, som er ledet av FATFs standarder fra juni 2015.

I sitt plenarmøte mellom 27. og 29. juni 2018 i Paris sa FATF at de aktivt overvåker og forstår hvordan kriminelle og terrorister kan bruke virtuelle valutaer / kryptoaktiver for å hvitvaske inntektene fra forbrytelse eller flytte midler til støtte skrekk.

FATF ble enige om å sette i gang et prosjekt om etterforskningsmetoder knyttet til virtuelle valutaer / kryptoaktiver for å hjelpe rettshåndhevelse i lys av den økende risikoen. FATF har også begynt sin gjennomgang av veiledning og standarder for å avgjøre om endringer er nødvendige for å avklare deres anvendelse på virtuelle valutaer / kryptoaktiver og fremme en mer konsistent regulatorisk tilnærming, med tanke på resultatene av FATFs lagerutøvelse av de forskjellige nasjonale reguleringsmetodene..


FATF planlegger også å holde en intersessional møte i september om hvordan FATF-standardene gjelder virtuelle valutaer / kryptoaktiva.

Når FATF forbereder seg til sitt møte i september om hvordan FATF-standardene gjelder virtuelle valutaer / kryptoaktiva, blir resultatet mer avgjørende da G20 også ville se etter det i oktober. Det ville være interessant å forstå hvordan FATF bruker sine standarder på kryptoaktiva og konklusjonene, da det kan bli en veikart for landene rundt om i verden for å legge sine regler rundt.

Vil FATF være i stand til å implementere sine standarder positivt til kryptoaktiva? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector