India: Another Crypto Exchange Koinex kunngjør avslutning; Her er hvorfor!

annonse Phemex

Mens kryptosamfunnet fremdeles diskuterer #CoinbaseDown, uttrykker det indiske kryptosamfunnet den plutselige “Shutdown” -meldingen fra Koinex, en av de eldste kryptovalutautvekslingene.

Koinex slår av

27. juni 2019 brøt Koinex indiske kryptobørs ut en ny kunngjøring med rett til “Koinex shutdown kunngjøring – Avslutning av utvekslingstjenester”, med begrunnelse med henvisning til forsinkelser i lovgivningen & bankpress på ansattes bankkonto. Koinex klarte å være en av de pålitelige børsene innen et kort tidsrom etter lanseringen i august 2017 – men sannheten skal fortelles, frykten for Koinexs nedleggelse dukket opp på sosiale medier da de avnoterte NEO-, GAS- og ACT-tokens kort tid etter Coindeltas kunngjøring om nedleggelse i løpet av april 2019.

Du kan finne tusenvis av mennesker som ville holde $ neo for en livstid. Det er synd at du ikke har nok volum.

– N Baramy (@ naseef36) 10. april 2019

Faktisk i løpet av disse dagene ropte Koinex-brukere på sosiale medier for deres ventende uttaksforespørsel på Koinex-sentralen. Vi har nådd ut til Nischal Shetty, Konsernsjef for indiske WazirX utvekslet og spurte hva som ville være den mulige og grunnleggende årsaken annet enn bankforbud. Ifølge Mr.Shetty bankforbud var selvfølgelig den største grunnen til alle indiske valutestengninger til nå, og la til at han fortsatte;

Volumene deres hadde redusert drastisk, og det gjør det vanskelig å drive børs siden volumene øker inntektene. Hvis de hadde gode volumer nå, er jeg sikker på at de ikke hadde stengt.

Når det er sagt, har børsen endelig kunngjort å avslutte sin virksomhet 27. juni og uttalt at handelen vil bli suspendert klokka 14.00 IST torsdag 27. juni 2019.

Koinex avslutning kunngjøring – Terminering av bytte De digitale eiendelene handelstjenester blir permanent deaktivert på alle våre plattformer klokka 14.00 IST torsdag 27. juni 2019. Alle åpne ordrer etter denne fristen blir automatisk kansellert og midlene vil bli returnert til tilsvarende lommebøker. Brukere blir bedt om å planlegge sin handelsaktivitet nøye og lukke sine handelsposisjoner.

Men hvorfor?

Så langt er det mange indiske børser som har lukket sin handelsvirksomhet i India – inkludert Zebpay, Coindelta, Coinome – og den veldig vanlige årsaken til at hver børs har beskrevet i bloggene, er – Regulatorisk usikkerhet om kryptovaluta i landet. Deretter skrev Koinex-utvekslingen et blogginnlegg, og la til at årsaken til nedleggelse er “Flere forsinkelser fra myndighetene for å avklare regelverket for kryptokurver”. Dessuten nevnte Koinex også vanskeligheten de møtte fra banker og betalingsportaler. Den nevnte at;

Vi har konsekvent vært utsatt for nektelse av betalingstjenester fra betalingsportaler, la Koinex til. En av de tøffeste tingene å håndtere, er å forklare teammedlemmene våre hvorfor de ringer fra banken hver måned på lønnstidspunktet.


Videre spurte vi grunnleggere av andre eksisterende børser om deres måte å administrere ansattes lønn på, men spørsmålet forblir ubesvart til rapporteringstidspunktet.

Hva nå?

Videre, når han henvender seg til brukerne, legger Koinex til at de i løpet av de neste 5 ukene av tiden skrev;

I løpet av de neste 5 ukene vil vi prøve å frigjøre alle brukerinnskudd til deres registrerte bankkontoer etter å ha pålagt et bekvemmelighetsgebyr (mellom INR 10 og INR 2000, avhengig av INR-lommebalansen). Lommebøkene for digitale eiendeler vil fortsette å være funksjonelle, og brukerne må trekke alle midlene fra plattformen før 21.00 IST 15. juli 2019

Koinex kunngjøring har vist seg å være den potensielle muligheten for børser som WazirX, som raskt bemerker at ‘det er velkommen alle brukere av Koinex’. Mr.Shetty om videre samtale med Coingape uttalte;

Det er ikke nødvendig å få panikk. Koinex har gitt nok tid til å flytte krypto eiendelene dine, og WazirX ønsker alle velkommen fra Koinex.

Det er verdt å merke seg at børsen tidligere har mottatt VC-finansiering som slår ut en ny forespørsel om hvorfor ikke børs har råd til å ha sitt kontor registrert utenfor India – Akkurat som andre eksisterende børser kunngjorde sin avanserte plan – hvis i det hele tatt regulatorer pålegger en streng forby.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map