India: Toppkryptoledere som roper høyt på 10 års fengselsrapport, tviler på godkjenning av utkast til regning

annonse Phemex

Så 7. juni 2019 publiserte Bloombergquint-media en artikkel med klikk-agn ved å skjule mange hemmelighetsfulle fakta bak betalveggen om det kommende kryptoøkosystemet i India. Mens mange oppfatter det bare som en upartisk nyhet, roper kryptosamfunnet på den andre siden mye til regjeringen i India og den mulige effekten det gir.

Clait-Bait Article or Real Report?

Nikunj Ohri, forfatter av Bloombergquint media publiserte en artikkel som berettiget “Eksklusivt: India foreslår 10-årig fengsel for kryptovalutabruk, kan innføre sin egen digitale valuta”, siterer utkastet til rapport som angivelig har tittelen ‘Forbud mot kryptovaluta & Regulering av offisiell digital valutaregning, 2019 ”. Selv om sannheten bak denne rapporten fremdeles er uklar, fordi det som sies å være utkastet fortsatt ikke offisielt deles av regjeringens tjenestemenn – det er heller ikke blitt publisert ennå. Rapporten nevnte at komiteen sendte ut et utkast til rapport til regjeringen i India som foreslår 10 års fengsel for de som arbeider med kryptokurvedrift, handel, beholdning og så videre – den la også til at India vil lansere Digital Rupee, et mulig alternativ til kryptokurrency. for indianere.

Så hva Bloombergquints rapport angår, diskuterte mange analytikere / ledere av kryptoindustrien mulige scenarier som kan skje i India. Selv om Bloombergquint så langt er en pålitelig kilde for kryptonyheter. Økonomiske tider hadde publisert et lignende rapportere om kryptovalutabruk i landet som ikke hadde bekreftet av Govt of India før nå.

Videre, som en respons til nylig arkivering av Right to information (RTI) av Varun Sethi, India-baserte blockchain-advokat om ‘foreslått forbud mot kryptovaluta’, Reserve Bank of India (RBI) sier at de ikke har kunnskap om en slik rapport. Den benekter åpenlyst rapporten som en gang ble nevnt av Economic Times som ‘Banning of Cryptocurrency and Regulation of Official Digital Currency Bill 2019 ″ draft,

Hva tenker kryptoledere om fengselsrapport?

I tilfelle hvis vi tror på slike rapporter, her er meningene til kryptolederne.

I følge Barry Silbert, grunnleggeren & Administrerende direktør for Digital Currency Group, Indias 10-årige Crypto Jail-rapport, vil igjen øke bitcoin-bevisstheten og interessen for landet. Han sier;

India roter ikke. Dette vil selvfølgelig ha det motsatte av ønsket effekt på bitcoin-bevissthet og interesse i landet https://t.co/S7OehKgNS1

– Barry Silbert (@barrysilbert) 7. juni 2019

En annen leder, Anthony Pompliano, medstifter & Partner hos Morgan Creek Digital fulgte den samme tonen og legger til tvil om regningen for å komme forbi. Med det, peker han hvis det gjør det, vil scenariet i sin tur drive adopsjon.

India foreslår en ti års fengselsstraff for de som bryter, holder eller handler med kryptovalutaer.


Jeg tviler sterkt på at dette vil bli bestått, men hvis det gjør det, vil det ha motsatt effekt og faktisk drive adopsjon.

Folk liker ikke å bli fortalt hva de skal gjøre med rikdommen deres.

– Pomp? (@APompliano) 7. juni 2019

Mens mange indere tviler på Bloombergquint-rapporten, delte Bloomberg-forfatteren Nikunj Ohri skjermbildet av utkastet til rapport som leser;

Den som direkte eller indirekte bryter, genererer, holder, selger, handler i, overfører, avhender eller utsteder kryptovaluta eller en hvilken som helst kombinasjon derav med den hensikt å bruke den til et av formålene nevnt i, eller direkte eller indirekte bruker kryptovaluta for noe av aktiviteter nevnt i paragraf 8 (e), (g) og / eller (h) i avsnitt 8 (1) skal straffes med bøter som kan være foreskrevet av sentralregeringen i første oversikt eller med fengsel som skal ikke være mindre enn ett år, men som kan strekke seg opptil ti år, eller begge deler.

 Når det er sagt, er det ikke noe som overrasker kryptoentusiaster bosatt i India, mange indiske kryptopåvirkere kalte denne artikkelen som FUD for å ikke ha noen offisiell kilde. Faktisk, mens du svarer på en brukers kommentar, grunnlegger & Administrerende direktør for indisk kryptokursbytte WazirX, Nischal Shetty uttaler at han sterkt tviler på landets statsministerium og finansministeren vil fortsette et slikt utkast til rapport. Med hans ord; NischalKilde: Twitter

Denne fengselsrapporten gikk ikke uten å bli sett på da India er det nest største landet når det gjelder befolkning, og hvis det overholder positive regler, ville det muligens være den beste muligheten til å bringe India i forkant av den nye kryptoindustrien. Faktisk, Ran NeuNer, CNBC-kryptohandler delte også synet sitt og ropte dette systemet som ‘hva en haug med idioter’.

Dette er så [e-postbeskyttet] dum. En av de største næringene som kan motta den indiske økonomien er teknisk og spesielt blockchain. For en haug med idioter!https://t.co/LMrVajqZ1i

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 7. juni 2019

I tillegg delte CZ, administrerende direktør for en av Binance Crypto Exchange et ganske unikt syn og sier at regningen vil presse adopsjon av personvernmynt fremover.

At Bill i India virkelig vil presse adopsjon av personvernmynt fremover.

– CZ Binance (@cz_binance) 7. juni 2019

Håper forblir 23. juli

Så langt har mange rapporter kommet og gått, og som sådan er denne rapporten bare et utkast og har ikke blitt vedtatt av den indiske regjeringen ennå. Det er imidlertid ganske overraskende å se hvordan Bloombergquint fikk tilgang til et slikt utkast til rapport, mens det i virkeligheten må være det første som blir gitt forbi av Govt som har full tilgang. Likevel, rapporterte av news.bitcoin.com tidligere, i den siste uken i neste måned, vil Høyesterett i India fullføre aspektet av krypto & økosystem i India. 23. juli 2019 kan mange misforståelser dreie seg om kryptovaluta bli ryddet ut.

Coingape har spurt toppledere for indisk krypto & blockchain-industrien om denne saken, hold deg oppdatert for å vite hva som er skjult bak scenen til indisk blockchain & kryptoindustri, vil Coingape snart dele innsikten & hemmelighetene til denne regningen rapporterer ifølge toppkrypto-ledere fra India i kommende nyhetsdekning. 

Utvalgt bildekilde – Blavity

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector