Indiske inntektsskattemyndigheter utsteder skatteopplysninger til kryptohandlere

annonse Phemex

En uavhengig blockchain-gruppe fra India, IndiaBits, publiserte nylig offisielle dokumenter utstedt av indiske inntektsskattmyndigheter. Disse dokumentene er skatteopplysninger som sendes til kryptoinvestorer og handelsmenn over hele landet. 

Indisk IT-avdeling sender meldinger til kryptohandlere / investorer

Til tross for det nylige utkastet til lovforslaget om regulering av kryptovaluta, er Indias regulatoriske holdning til kryptovaluta fortsatt uklart. Til tross for usikkerheten rundt kryptovalutastatusen har den indiske inntektsavdelingen imidlertid sendt skatteopplysninger til kryptovalutahandlere og investorer. Merknadene, datert 22. juli 2019, har en liste med tjuefem spørsmål om mottakerens inntekt, løsøre og fast eiendom og hans / hennes engasjement i kryptovaluta og bitcoin. Den første siden av de totalt tre sidene legger merke til at mottakerne skal vises i kontoret til viseadministrator for inntektsskatt på en bestemt dato, levere bevis med enten regnskapsbok eller andre dokumenter og “ikke dra før de får tillatelse fra tjenestemenn å gjøre det ”. Det varsler videre brukeren om mulige bøter på opptil 10 000 Rs hvis han / hun ikke deltar og fremlegger de nødvendige bevisene.

Avdelingen har spurte totalt 26 spørsmål relatert til brukerens tilknytning i kryptobransjen der det første spørsmålet er “Hva er inntektskildene”. Videre fokuserer spørsmålene på hvor lenge brukeren har vært involvert i kryptovalutaer og hvilke spesifikke kryptokurver som mottakeren for øyeblikket har.

IT-myndigheten har også stilt spørsmål om børsene som brukerne bruker for transaksjoner i kryptovalutaer. Innkallingen krever å nevne navnet på indiske kryptobørser, hvis noen.

Send inn detaljene til alle unike klient-ID-er / lommebøker som eies av deg og dine familiemedlemmer på Bitcoin / Cryptocurrency Exchange i India så vel som i utlandet.

Flere spørsmål er rettet mot å finne ut om hvordan indianere har brukt for å investere eller handle i kryptokurver til tross for det strenge bankforbudet mot enhver form for kryptokurrency-transaksjoner. Interessant, kunngjøringen ble spesielt fremhevet hvis en bruker brukte “localbitcoins.com”;

Vennligst sett, om du kjøper / selger Bitcoins og andre kryptovalutaer fra localbitcoins.com. Hvis ja, hvordan var / mottok betalingen? Send inn detaljene.

Indian️ Indisk inntektsskattavdeling sender igjen meldinger til kryptovalutahandlere & Investorer

ℹ️ Dette er grunnen til at Crypto trenger positive regler i India. Intetanende handelsmenn og investorer blir dratt inn i kompleksiteten i inntektsskattetaksten. pic.twitter.com/uXi6u3kzer

– IndiaBits (@ indiabits21) 30. juli 2019

Ikke første gang

På den ene siden har land som Iran offisielt kunngjort godkjenningen av kryptodrift som industriell aktivitet, på den annen side undersøker land som India fremdeles den negative effekten av kryptodrift. Når det gjelder gruvedrift, ba myndigheten også brukerne om å dele detaljer “hvis de har investert i kryptodrift;

  • Enten du er involvert i gruvedrift ved å investere i egen fysisk oppsett
  • Enten du har investeringer i Cloud Mining, Hash Mining
  • Detaljer om den totale investeringen i gruvedrift, regnskapsårsmessig
  • Detaljer om belønningsgebyrer opptjent ved gruvedrift av Bitcoins og andre kryptovalutaer regnskapsåret
  • Detaljer om gruveselskaper du har investert i sammen med detaljene belønningsgebyr opptjent regnskapsår klokt Gi den detaljerte hovedboken over fortjeneste tjent med gruvedrift av Bitcoin og andre kryptovaluta

Kunngjøringen ble avsluttet med spørsmålet som krever at brukerne deler detaljer hvis de noen gang har betalt skatt på overskuddet de genererte fra kryptotransaksjoner.

IT-India

Det er ikke første gang at et slikt varsel blir sirkulert blant kryptohandlere og investorer. Ifølge Blockchain-advokat, Varun Sethi, ble lignende kunngjøringer sirkulert tilbake i 2018. Sethi uttalte at;

Imidlertid, uansett hvilken rettslig holdning regjeringen tar om virtuelle valutaer, skal bestillingen, når den utstedes som et resultat av en slik skatteopplysning, indirekte validere lovligheten av virtuelle valutaer, hvor skatteoffiser eventuelt må behandle fortjenesten ved å handle virtuelle valutaer. enten som forretningsinntekt eller kapitalgevinst, og dermed indirekte å gi sin juridiske gyldighet.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me