Libra Hearing: “Vi trenger å bringe Mark Zuckerberg hit”, krever senator Sherman

annonse Phemex

Den andre fasen av Senatets høring for Libra med David Marcus begynte med sitt vitnesbyrd. Den første fasen med Housing, Banking and Urban Affairs Committee fokuserte på personvern- og sikkerhetsspørsmålene til den foreslåtte kryptovalutaen av Libra.

I dag ledet Komiteen for finansielle tjenester høringen med tittelen, ‘Undersøk Facebooks foreslåtte kryptovaluta og dens innvirkning på forbrukere, investorer og det amerikanske finanssystemet.’ 

Deres bekymringer var fokusert rundt virksomhetens art, planene, graden av autonomi, og viktigst av alt, visjonen i Financial Service Industry. Senatorene var tydeligvis bekymret for utfordringen Libra for øyeblikket stiller overfor Federal Reserve. Senator Meeks bemerket det,

“[Det kan føre] ned hele Federal Reserve og påvirke Financial Services-industrien”

Maxine Waters, leder av komiteen, ledet møtet. Hun begynte med at selv om David understreker at Facebook vil være ett av hundre medlemmer av foreningen, er det for tiden leder foreningen. Hun sa,

“Ingen penger har blitt investert av andre medlemmer av foreningen”

David Marcus aksepterte faktum, men bemerket at koden er åpen kildekode og at de ikke vil kontrollere kodebasen.

Er det en ETF, en vare eller en valuta?

Senator Foster reiste spørsmålene rundt volatiliteten og det faktum at de trenger å fjerne 1940-loven, som er designet for å beskytte leiebetalere mot å betale for høy leie i forskjellige måneder. Han sa: “Dette ser ut som en ETF for meg.”

Svarte David med å si,

“Nei vil kjøpe Libra som en investering på grunn av stabiliteten … Du kan ikke bruke en ETF til betaling.”

Lignende tvil ble også reist i begynnelsen av andre regulatorer. David bemerket det,


”Vekten er ikke en sikkerhet, ikke en ETF, kanskje en vare. Designet for å være et betalingsverktøy. ”

Styreleder Waters bemerket: “Det er ikke en forpliktelse.”

Kongresskvinne Moloney var helt imot ideen og bemerket at valutaer og økonomisk stabilitet er saker som må styres av regjeringen. Han satte også en sunn tilstand over løslatelsen. Hun ba om en registrert forpliktelse for at et pilotprogram skulle bli utgitt i liten skala før selve lanseringen. Hun sa,

“Å skape en valuta er regjeringens arbeid … Vil du forplikte deg til et lite pilotprogram med 1 million brukere med tillatelse fra regulatorer … Er du villig til å forplikte deg akkurat nå?”

Marcus utsatte seg for å forplikte seg bortsett fra det faktum at de vil være dedikerte i deres innsats for å innføre KYC- og AML-regler og overholde reglene.

Det virket som David Marcus har mestret kunsten å diplomatiske svar. Han nekter å forplikte seg og har også utsatt mange spørsmål med en sterk uttalelse som understreker følgende uttalelse,

Vi vil ta oss tid til å få dette riktig

“Zuckerberg kan ikke skrive ut penger.”

Senator Sherman hadde de mest innflytelsesrike synspunktene blant alle de andre da han advarte David Marcus og Libra Association om forgreningene at de ville bli møtt i dette prosjektet. Han sa,

“Hundre advokater vil fortelle ham [Mark Zuckerberg] hva han gjør er lovlig, og han er derfor trygg. Men noen innenfor dette lands politikk må forklare Zuckerberg at hvis kryptovaluta brukes til å finansiere det neste fantastiske terrorangrepet mot amerikanere. Hundre advokater som står på rad og tar $ 200 i timen, vil ikke beskytte bakenden mot det amerikanske folks vrede. ”

Videre ba han sterkt om Mark Zuckerbergs møte for komiteen. Ifølge ham er Mark til slutt den eneste orkestratoren av denne planen, og det kan gjøre ham til en høyere sikkerhetsrisiko som han for øyeblikket har med personvernproblemer..

Senatorene føler seg ikke komfortable med å håndtere godkjenningen av dette prosjektet, gitt Facebooks rolle i det. Noen av dem har imidlertid rost initiativet og nyskapende innsikt. Likevel forventes forsinkelse og mange regulatoriske hindringer i fremtiden for Libra Associations.

Senatorene fortsatte å stille spørsmål om Libra og Calibra. For øyeblikket, på pressetiden, er møtet i en fordypning. Bitcoin-prisen har reagert positivt gitt sin desentraliserte natur.

btcusdBTC / USD 15-minutters diagram på Bitstamp (TradingView)

Bitcoin rørte et lavpunkt rundt $ 9000 tidligere i dag. Det har imidlertid vært økende siden da. Prisen på Bitcoin steg fra $ 9577 da møtet begynte å berøre en høyde over $ 9800 et øyeblikk.

Tror du Vekten til slutt vil få et grønt signal? Vennligst del dine synspunkter med oss. 

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector