McAfee har til hensikt å være både USAs president og britisk statsminister, Greenlights for nok en bullmarked?

annonse Phemex

  • McAfee blir fengslet to ganger i løpet av en uke, og avslører deretter intensjoner om å bli britisk statsminister og den amerikanske presidenten samtidig
  • 90% av respondentene til McAfees ambisjonsmålinger fra presidenten stemte ja på Twitter
  • McAfee i samtaler med kubanske regjeringer for å hjelpe nasjonen med å bygge en nasjonal kryptovaluta
  • Når McAfee blir den amerikanske presidenten i 2020 og også får statsministerens sete, hva mer kan kryptosamfunnet be om?

John McAfee fortsatt en av drivkreftene til kryptorommet, og hans innflytelse blir neppe ubemerket, særlig av regjeringene, som ser ut til å enten ønsker krypto Messias ekspertuttalelser eller noen andre som har et stort problem med hans relevans.

De siste ukene har vært spesielt dramatiske for den populære kryptovalutaentusiasten, John McAfee. For et par uker tilbake ble John sett ved bredden av Cuba hvor rapporten hadde det at han hjalp den kubanske regjeringen med hensyn til å bygge en nasjonal kryptovaluta..

Dette var etter at en rekke hendelser relatert til enten skatteunndragelse eller hans mangeårige drapssak i USA resulterte i at byråer var på jakt etter den harde hardwareviften, og McAfee måtte være på flukt for å rømme mulig frykt.

CIA har forsøkt å samle oss. Vi er på sjøen nå og vil rapportere mer snart. Jeg vil fortsette å være mørk de neste dagene. pic.twitter.com/o79zsbxISl

– John McAfee (@officialmcafee) 19. juli 2019

Frihetsbåt avduket

Detaljer om møtet med den kubanske regjeringen er ennå ikke offentliggjort. Mens han handlet med sin Yacht (Freedom boat) sammen med sin kone, Janice og noen få andre besetningsmedlemmer og tungt våpen, John utgitte bilder fra havet der han hevdet at den gangen var alle medlemmene ombord på “Freedom boat” noen få meter fra hverandre for å unngå stanken av å ikke ha badet på 5 dager.

Axel. Han kan knapt vente til vi når havnen, og han kan gå av denne gudforlatte båten som mistet klimaanlegg og vann 18 timer ut i turen. Ingen av oss har badet i 5 dager. Vi holder oss hver ti meter fra hverandre når vi snakker. pic.twitter.com/IX8UbylS9P

– John McAfee (@officialmcafee) 22. juli 2019

McAfee arrestert uten arrest

Nyheter om en arrestasjon kom senere inn gjennom McAfees tjenestemann Twitter konto der bilder ble utgitt som viser McAfee i et trangt rom (antatt politicelle) hvor han hevdet å ha smuglet inn telefoner. Årsakene til arrestasjonen, som senere oppgitt av McAfee, var basert på våpenbesittelse som ikke var direkte støtende. En av tweets som kom inn senere bekreftet at McAfee, hans kone, Jenice, og mannskapet hans ble arrestert uten arrest. Hundene hans ble også satt i separat forvaring.

Den andre arrestasjonen min på en uke – en rekord tror jeg. pic.twitter.com/wOQ99nWGYC

– John McAfee (@officialmcafee) 25. juli 2019


McAfee løslatt fra forvaring

For mer enn 24 timer siden erklærte McAfee seg løslatt fra forvaring i Den Dominikanske republikk hvor han hevdet at hundene hans fremdeles ble pågrepet fordi John, hans kone og mannskapet ble deportert.

Å forlate forvaring (ikke døm utseendet mitt – fire dager med innesperring). Jeg ble behandlet godt. Mine overordnede var vennlige og hjelpsomme. Til tross for de nyttige omstendighetene, har vi bestemt oss for å gå videre. Mer senere. pic.twitter.com/V4539uYCHR

– John McAfee (@officialmcafee) 24. juli 2019

Johns “Dinkle” At Stake!

I mellomtiden har John vært en hard bitcoin-fan og mener at den digitale valutaen ville berøre en pris på 1 million dollar innen utgangen av 2020, og lovet å spise opp sin egen dinkle hvis hendelser viser seg annerledes. Ved beregning kan Johns manndom ikke bli ustraffet hvis bitcoin ikke klarer å betale hver dag med rundt $ 2000 hver dag til slutten av 2020.

Veien til dobbelt ledelse

Da alle ting begynte å ta form, rørte John opp Twitter igjen mens han kunngjort hans intensjoner om å bli USAs president. Slik dette er ingen flere nyheter, den interessante delen avslører også hans ambisjon om å bli den britiske statsministeren samtidig. I følge John er han borger i begge regioner og oppfylte også kravene for å lede begge nasjonene.

For dette formål organiserte McAfee en mini online avstemming på Twitter og å smake på publikums mening. Utrolig nok har omtrent 90% av respondentene gjort det stemte “Ja” til Johns dobbel ledelse.

Gitt at det ikke er noen lover i begge land som eksplisitt sier at landets leder ikke også kan være leder for et annet land, og gitt at dette konseptet ikke er mer absurd enn det eksisterende topartisystemet som deler begge land i midten, bør jeg gå for den?

– John McAfee (@officialmcafee) 26. juli 2019

På begge seter, hva som skjer neste?

Å tro at John noen gang vil bli både USAs president og den britiske statsministeren samtidig, er latterlig, men minst en stilling av gangen er en mulig situasjon.

En Jonh McAfee som USAs president staver alltid “Bull” for kryptomarkedene. Dette ville i det minste mange amerikanere sette pris på, og hvilken sak de gjerne ville samle for.

For å holde oversikt over DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map