Sør-Koreas nye kryptovalutaregler er et eksempel for andre

annonse Phemex

Reglene for å takle hvitvasking blant andre forbrytelser i kryptovalutamarkedet trådte i kraft i Sør-Korea, tirsdag. Det forventes at disse nye kryptovalutareglene vil være positive på lang sikt og vil gi legitimitet til kryptovalutamarkedet. Tidligere denne måneden hadde planene om å innføre regler skremt de sørkoreanske investorene i utgangspunktet. I kjølvannet av hendelser som fremmer utviklingen av nye regler for kryptovaluta, viser landet imidlertid et godt eksempel for andre økonomier å utvikle sine egne kryptoregler.

Nye kryptovalutaregler trer i kraft i Sør-Korea

Tidligere denne måneden planla reguleringsmyndigheten i Sør-Korea å takle investorene som er skremt av spekulasjonene rundt kryptovaluta. Med de nye reglene som trer i kraft på tirsdag, er markedsdeltakerne i kryptovaluta mye lykkeligere og positive.

I følge en mediekilde bekreftet Financial Services Commission (FSC) i Sør-Korea tirsdag at de nye tiltakene som er skissert i et dokument av organet i begynnelsen av måneden, nå er implementert. En talsperson for FSCF sa imidlertid at det er for tidlig å diskutere effekten av disse reglene ennå.

I henhold til dokumentet som skisserer reglene og ble publisert 23. januar, tillater regulatoren bare handel med kryptovalutaer fra ekte bankkontoer, med start fra 30. januar. Reglene vil i utgangspunktet gjøre det mulig for bankene å overholde KYC AML dvs. kjenner kunden din, hvitvasking, forpliktelser som forklart i dokumentet.

Investorer tror de nye reglene vil vise seg å være positive på lang sikt

FSC la videre til i dokumentet at intensjonen bak de skisserte tiltakene i utgangspunktet er å redusere sjansene for at kryptokurrency-transaksjoner blir utnyttet til ulovlige formål som skatteunndragelse, forbrytelser og hvitvasking av penger..

Julian Hosp, medstifter, og president for kryptovalutaoppstart, snakket positivt om disse reglene for nye kryptovalutaregler forklarte at:

“Jeg tror det er starten på et angrep på anonymitet og ulovlige brukssaker som noen kryptovalutaer kan ha. Hvis investorer og selskaper etterpå har mer rettssikkerhet i økosystemet, vil det ha noen kortsiktige ulemper, men på lang sikt vil det få et veldig, veldig stort løft. ”

Beslutningen om å implementere de nye reglene kom etter blandede reaksjoner fra de sørkoreanske tjenestemennene om regulering.

John Sarson, administrerende partner i Blockchain Momentum som investerer i blockchain og kryptovaluta relaterte selskaper sa at disse reglene tillater legitimitet og større skala:

“Protokoller for å beskytte investorer har vært det kryptovalutamarkedene har manglet, og det er det lovverket i Sør-Korea søker å implementere. Det er bra når som helst en investeringsbørs kjenner kunden og sørger for at kundene gjør ting som er lovlig over bord. “

I følge Cryptocompare har Korea omtrent 4% pålydende valuta i bitcoin-handel, med 40% inngått i japansk yen og 30% i dollar. Til tross for at vi har en liten andel, er det sannsynlig at Sør-koreanske forskrifter vil ha stor innvirkning på markedet.

Med hackingen på $ 530 millioner verdt kryptovaluta fra Japansk bytter Coincheck, forskrifter har tatt søkelyset igjen.

Forfatterens merknad

I fjor, da sørkoreanske myndigheter snakket om en potensielt forbud mot kryptovalutamarkedet, en tjenestemann begjæringen ble signert av borgerne mot myndighetens skritt. Med over 250 000 underskrifter fikk begjæringen regjeringen til å revurdere sitt syn på kryptovalutaer. Dette resulterte i etableringen av et sett med regler som jobber mot legitimitet og et mye bedre kryptovaluta-rom.

Med virtuell valuta som et viktig tema for både investorer og myndigheter, over hele kloden, er Sør-Koreas grep om å implementere de nye reglene noe andre land kan se frem til. Sør-Korea er en viktig kryptovaluta-regulator som kan tas som en modell for å lage demografiske og topografispesifikke kryptoregler.

Hva tror du vil være effekten av dette regelverket på kryptovalutamarkedet? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarseksjonen nedenfor! 

Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før investere i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

 Følg oss på

Twitter , Facebook , Reddit

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me