Why Crypto: Scam-Hit PMC Bank svindler Indias finansregulator og millioner av kunder

annonse Phemex

Å stole på en sentral finansinstitusjon har vist seg å være en kostbar affære for millioner av forbrukere i India. Punjab og Maharashtra Cooperative (PMC) Bank, har utestengt forbrukerne fra å få tilgang til midlene på kontoene sine, og kaster dermed livene deres i uorden. Ikke bare det, det har klart å gjøre dette ved å kaste støv i øynene til Indias viktigste finansregulator og sentralbank, Reserve Bank of India (RBI). Er det på tide at forbrukerne begynner å skifte til krypto? 

PMC Debacle

PMC Bank lurte RBI ved feilrapportering av sin økonomiske informasjon til finansregulatoren. Banken sendte manipulert finansiell informasjon, som ikke inkluderte dataene for visse ikke-avslørte kontoer, til sentralbanken for prøvesjekk. I henhold til rapporter var flertallet av regnskapene de fra Housing Development and Infrastructure Limited (HDIL), som etter inspeksjon av RBI ble funnet å være misligholdte eiendeler (NPAer).

PMC Bank har også sanksjonert grenser for pantelån til et datterselskap av HDIL, og interessant, direktøren for selskapet var ingen ringere enn bankens styreleder, Waryam Singh. Singh hadde til og med gjennomført et styremøte for godkjenning av et pantelån, noe som igjen var et brudd på sentralbankens normer.

Saken har kommet frem og Singh er arrestert, men bankens kunder går fremdeles fra søyle til post for å få pengene tilbake.

Hvordan teknologien ble tweaked

Tech spilte en viktig rolle i denne falske ordningen. Av bankens 1800 ansatte var det bare 25 som hadde spesielle tilgangskoder til HDIL-kontoer. De var klar over hva som skjedde med regnskapet, men resten av personalet var ikke klar over det. Også partene i konspirasjonen tuklet med Management Information Systems og NPC Identification Process for å skjule informasjon relatert til HDIL-kontoer. Skriptet for systemidentifikasjon av NPA-ene klarte ikke å gjenkjenne HDIL-kontoer som NPAer fordi de var utelatt fra NPA-kontoer og listen over tilbaketrukne kontoer.

Dermed ble informasjonen som ble sendt til RBI forfalsket, og overskuddet som ble vist ble oppblåst.

Har Blockchain og Crypto Bli en nødvendighet?

PMC-debacle styrker saken for både crypto og blockchain. Krypto – fordi eierskapet til valutaer ikke kan kompromitteres. Eiere av kryptovalutaer har full kontroll over dem og hvordan de vil ha dem. Flere Twitter-brukere delte de samme følelsene om krypto i sammenheng med denne situasjonen.

Indisk kryptoinfluencer Shalini fremhevet hvordan tradisjonelle banksystemer over hele verden sviktet, og det var derfor det var behov for å bytte til Bitcoin.

Forrige uke var fryktelig for bankene,


?Tyrkia frøs 4 millioner kontoer uten advarsel

?Minibanker i Hong Kong gikk tom for kontanter

?Indiske PMC Bank låser millioner av kontoer

?Indisk politi kjemper mot banker i retten etter at RBI Ban hindrer dem i å utbetale beslaglagt Crypto

Dette er grunnen #bitcoin

– Shalini⚡ (@DesiCryptoHodlr) 7. oktober 2019

En annen bruker fremhevet hvordan banker er grådige, og bitcoin kan være en frelser for de gjennomsnittlige menneskene.

#PMCBankCrisis #PMCBankFraud PMC-bankkrisen viser den patetiske tilstanden til bankene fylt av grådighet. Bitcoin ble født for et gjennomsnittlig menneske å ha et alternativ til bankene. #saynotocentralbanks #bitcoin #freedomtothepeople #banksgoextinct #Crypto #BankFraud

– pranav rajan ?? (@ trodde.no) 6. oktober 2019

En Twitter-bruker med håndtaket KryptoSuperman også at krypto var den beste måten for folk å holde pengene sine under kontroll.

#IndiaWantsCrypto

PNB / PMC … Nirav Modi … Malya … Og listen fortsetter!

På hvilket tidspunkt vil innbyggerne innse at krypto er den beste måten å holde pengene sine trygge i hendene og ikke noen bankkonto der de ikke har kontroll over det?

– KryptoSuperman (@KryptoSuperman) 31. oktober 2019

Problemet krever også implementering av blockchain-teknologi i det finansielle systemet. Blockchain sørger for at alle poster blir opprettholdt transparent, og kontroll over dem er ikke sentralisert. Enhver manipulering av dataene som er registrert på blockchain vil være synlig for medlemmene i nettverket, og de kan dermed ugyldiggjøre denne posten. Dermed har blockchain potensialet til å minimere muligheter for svindel og gjøre finansielle systemer sikrere og pålitelig for alle.

Tror du blockchain er svaret på de eksisterende problemene med tradisjonelle finansielle systemer? Del dine synspunkter med oss ​​i kommentarene nedenfor!

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map