7 grønne ideer som søker å transformere kryptomarkedet

Hver dag som går har den desentraliserte finanssektoren en bedre posisjon på global skala. I skrivende stund er markedsverdien av alle kryptovaluta $ 353,164,662,453, ifølge data fra Coinmarketcap.

Denne suksessen skyldes hovedsakelig at dette markedet representeres av en alternativ finansiell teknologi preget av å tilby de beste fordelene til sine kunder. Blant disse fordelene er friheten til en desentralisert individuell økonomi, bedre transaksjonsgebyrer, økt hastighet, universell aksept, enkel konvertering, allsidighet, personvern og anonymitet.

Sjekk ut dette Nybegynnerguide & Grunnleggende strategier til Handel med kryptovaluta.

Men til tross for all denne suksessen, er det et segment som har blitt et spøkelse som hjemsøker kryptomarkedet. Vi snakker om de enorme kostnadene med strøm. Selv om den viktigste verdien av sektoren for desentralisert finansiering er teknologien, har ikke de nødvendige banene innen økologi blitt oppnådd, et faktum som er veldig godt brukt av kritikerne av sektoren for å stigmatisere kryptomarkedet..

Derfor, hvordan kan det være at en finanssektor som har sentral pilar er teknologi, ikke har klart å løse dette problemet?

Vel, det viser seg at denne situasjonen endrer seg litt etter litt siden det akkurat nå er små og store tiltak som blir brukt for å gjøre kryptomarkedet mer miljøvennlig. Ideer som søker å transformere den negative effekten av kryptomarkeder på miljøet er i gang. Vi vil gjennomgå syv økologiske oppfinnelser som er fokusert på å endre kryptomarkedet til et miljøvennlig marked. 

  1. SolarCoin (speilreflekskamera)

Det er en plattform og kryptokurrency spesielt designet for å fremme elektrisitetsproduksjon gjennom solcelle solenergi, renere og enda mer effektiv enn noe fossilt drivstoff. Dynamikken består av stimulerende solcelleprodusenter som vil motta 1 speilrefleks-token for hver Megawatt-time (MWh) den gir. For dette er det bare nødvendig å åpne en portefølje gratis og sende strømgenerasjonsdokumentene til SolarCoin Foundation. Krav kan spare, handle eller bruke speilreflekskameraer slik de ønsker, og kan motta løpende tilskudd de neste 20 til 30 årene for å generere kraft.

  1. EcoCoin

Det er en digital valuta som belønner folks gode oppførsel overfor miljøet, som det står på sin offisielle portal:

Å spise kjøttfrie måltider, bytte til en leverandør av grønn energi eller sykle til jobben kan generere økologiske miljøer som du kan bruke i vårt nye bærekraftige marked for å kjøpe grønne varer, tjenester og opplevelser. Dette er en ny måte å spore, måle og belønne bærekraft, slik at du nå kan gjøre godt og få betalt. “.

Selv om vi snakker om en sentralisert digital valuta, bestemte vi oss for å ta den med på listen over økologiske ideer, siden stiftelsen som representerer den (ecocoin.com) planlegger å konvertere den til en desentralisert kryptovaluta gjennom blockchain-teknologi..

Vårt neste skritt er å lage en global kryptovaluta for å desentralisere ECO-mynten og sikkerhetskopiere den med bærekraftige eiendeler som begynner med trærne. ”


  1. CryptoSolarTech (CST)

Det er i utgangspunktet en kryptovaluta-gruvedrift som bruker fornybar energi i Sør-Spania. Nøkkelen til dette prosjektet er å dra nytte av landets klima, som vanligvis er varmt hele året. Dette er hvordan denne gruvedrift-gården for kryptovaluta får rikelig med energi fra solcelleanlegg, som vil bli brukt til å gjøre gruvedrift lønnsom. Denne gården vil i utgangspunktet være utstyrt med 3000 gruvearbeidere. 

Les artikkelen om Cryptocurrency Mining vs Buying: Som gir bedre avkastning?

Oppdraget til dette prosjektet etterlater alt dette som bevis:

Vårt oppdrag er å demokratisere tilgangen til gruvedrift av cryptocurrency på en forsvarlig måte. Derfor har vi laget CST Token, som lar brukerne delta i vår CST Mining-plattform, der de kan utvinne på en bærekraftig måte“.

  1. Innhøsting

Det er en prototype at gruvedrift oppnås ved hjelp av vindenergi. Den bruker en 700W vindturbin til å drive en gruve av den verdensberømte kryptovalutaen “Zcash” ZEC.

Blant de viktigste tekniske egenskapene til den økologiske enheten er: en datamaskin med en Core i3-prosessor med 4 GB RAM og en 256 GB harddisk, GeForce GTX 1080 Ti-kort, samt et vanntett etui og en kontroller for å regulere strømbelastningen inn fra turbinen.

Inntektene fra prototypen vil bli brukt til å direkte finansiere forskning på klimaendringer og muligheten for demping.

I følge skaperen, ingeniøren Julian Oliver:

Det er forventet at hundrevis av disse HARVEST-noder kan distribueres i de vindigste delene av verden, og generere store summer med tilleggsfinansiering for ikke-statlige organisasjoner for klimaendringer i en tid da klimavitenskapen selv er beleiret av de fossile interessene til regjeringer og selskaper. “

  1. Toba

Det er en elsykkel produsert av det engelske selskapet “50cycles” som kryptovalutaer kan utvinnes med.

Scott Snaith, grunnlegger og administrerende direktør for 50cycles fortalte media at:

Dette er ikke bare den første elektriske sykkelen i sitt slag, men den vil også være det første produktet som tokeniseres og tildeler en belønning for bruk.”

Det skal bemerkes at denne Toba sykkelmodellen ikke vil utvinne noen populær kryptovaluta. Foreløpig vil den bare utvinne Loyalcoin-tokenet som kan byttes mot et av selskapets produkter, 50cycles eller andre vanlige kryptovalutaer i kryptomarkedet i Loyaltycoin Exchange.

Vi ønsket å inkludere denne ideen på listen siden dette initiativet fremmer to positive og store endringer til fordel for miljøet. For det første oppfordrer det sykler som kan bidra til å redusere bruken av forbrenningskjøretøyer, og for det andre fremmer det økologisk bruk og bevissthet om digital gruvedrift i kryptovalutaer.

For øyeblikket jobber vi med Loyalcoin for å belønne kundene våre, men til slutt vil Toba-sykler ha sin egen digitale valuta som vil bli en av fremtidens tusenvis av valutaer, og Toba vil tillate passasjerer å bli en del av den integrert av dens vekst.”

Scott Snaith, Grunnlegger av 50cycles.

  1. Floke

Vi snakker om protokollen basert på DAG (Direct Acyclic Graph) -algoritmen som støtter den distribuerte hovedboken kjent som IOTA, en futuristisk plattform som, i stedet for å jobbe med blockchain-teknologi, har foreslått operativsystemet bedre kjent som; Floke.

Finn ut hvordan Blockchain Application påvirker tingenes internett (IoT Blockchain Future).

For at en operasjon skal utføres gjennom Proof of Work-protokollen til Bitcoin, Ethereum og Litecoin, må gruvearbeidere konkurrere med hverandre for å løse det komplekse matematiske problemet. Gruvearbeideren som løser problemet, får rett til å utvinne en blokk i blockchain-nettverket. 

Denne prosedyren er vanligvis den som genererer høyt energiforbruk. I Arbeidsbeviset konkurrerer en enorm mengde utstyr med høyt datakraft og energiforbruk om å løse hver transaksjon mellom hver transaksjon. Dette resulterer i et massivt sløsing med unødvendig elektrisk energi, siden det bare er noen få som ender opp med å fullføre en transaksjon av hundrevis eller tusen lag som jobber maksimalt. Dette er årsaken til utgiftsproblemet overdreven energi som for tiden tilskrives det globale kryptosamfunnet.

Med IOTAs Tangle-teknologi er dette ikke lenger et problem. Takket være den enkle protokollen som krever at du samarbeider om å validere to transaksjoner før transaksjonen din kan godkjennes i nettverket. På denne måten tjener du retten til å gjøre overføringen gratis, og på få sekunder, det vil si i denne prosessen blir ingen energi bortkastet. Imidlertid blir all energi fra smarttelefonen eller datamaskinen brukt maksimalt. Og som om det ikke var nok, bringer IOTA med seg en rekke fordeler som en uendelig skalerbar og gratis teknologi og et sikkerhetssystem som lover å beskytte selv mot mulige DDoS-angrep av kvanteberegning. Det IOTA gjør klart er at disse sikkerhetsnivåene vil oppnås når nettverket når en kritisk masseadopsjon. Jo flere brukere blir med, desto sikrere vil IOTA-nettverket være.

Ansvar for miljøet er en av IOTAs pilarverdier, en handling den utfører gjennom sin Tangle-baserte teknologi, og derfor har vi tatt den med i nummer to på denne listen over de mest innflytelsesrike økologiske ideene i krypto- cosmo. 

Vår teknologi har evnen til å forbedre liv, styrke mennesker og transformere industrien. Vi vurderer nøye hvilken innvirkning våre handlinger har på samfunnet og miljøet ”.

  1. Bevis for innsats

Det er en konsensusprotokoll hvis hovedmål er å drive, administrere og beskytte blockchain-nettverket til en bestemt kryptovaluta.

Denne protokollen ble opprettet for å optimalisere Proof of Works sikkerhet og forbedre skalerbarheten i blockchain-nettverket til de fleste av prosjektene som bruker Proof of Work og er begrenset i denne forbindelse.

Men et av de mest betydningsfulle forslagene til endring er at beviset for innsats fullstendig utrydder overdreven energiforbruk. Gruvearbeidere med høyytelsesutstyr og datakraft er ikke nødvendig her og heller ikke de høye kostnadene for strømavgiftene. Bare det vanlige forbruket av en enkel smarttelefon eller vanlig datamaskin er nødvendig.

Det er viktig å merke seg at det ikke er nødvendig å løse et komplekst matematisk problem i denne konsensusmodellen, slik det er i tilfelle Proof of Work. Derfor kalles gruvearbeiderne validatorer, siden de aldri mine (her ingen problemer med å løse matteproblemer), de validerer bare.

Proof of Stake er utformet slik at validatorer med høyest kapital i den aktuelle kryptovalutaen (og de som har lengst deltakelse i nettverket) har større sannsynlighet for å bli valgt tilfeldig for å validere transaksjoner og få en belønning. For å gjøre dette, må de satse et beløp i nevnte kryptovaluta. Jo større denne kapitalen er, desto større muligheter vil de ha for å være en validator og få belønningen.

For tiden bruker mange viktige kryptovalutaer som er blant de 20 kryptovalutaene med størst markedsverdi, ifølge Coinmarketcap, denne mer miljøvennlige konsensusprotokollen, blant annet følgende skiller seg ut: Cardano, NEO, Tezos og Tron, for å nevne mest innflytelsesrike.

Denne direkte eller indirekte bærekraftige og miljøvennlige ideen inntar den første posisjonen på listen vår fordi den har vært den mest innflytelsesrike grønne ideen i kryptonisjen. 

Vitalik Buterin, Grunnleggeren av Ethereum utfører allerede Proof of Stake Protocol på Ethereum-nettverket, og han har dette å si om det:

Jeg ville være veldig trist hvis mitt viktigste bidrag til verden var å legge til ekvivalenten til Kypros strømforbruk til global oppvarming. “

Les alt om Ethereum 2.0, den siste utviklingen på Ethereum blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector