After The Bull Run: The Future Of Crypto Is Upland’s Virtual Land NFTs

Som okseløpet 2021 fortsetter i soppbar tokens (aka Bitcoin, Ethereum etc), aktivaklassen til ikke-soppbar tokens (NFTs) er klar til å ta igjen og ta kryptoverdenen med storm. Fremveksten av NFT-er sammenfaller med fremveksten av metaverser, eller parallelle verdener der folk bruker mer og mer av sin tid og penger.

Kjent fra pre-blockchain-tiden hovedsakelig gjennom Andre liv, blockchain-metavers har brutt ut på scenen. Et slikt eksempel er Oppland, en metavers som har vist sterk vekst de siste tre månedene, og som nå er en av de tre beste blockchain-appene når det gjelder daglige aktive brukere. For å delta, må brukerne kjøpe virtuelt land som i seg selv er unike, ikke-fungible tokens. Siden hver eiendom NFT er en 1/1 utgave av seg selv, kan det forventes at etter hvert som flere mennesker blir med, vil landpriser for disse NFT-eiendommene sette pris på grunn av knapphetsfaktoren innebygd i digitale metaverser..

Bli med på Upland ved å bruke denne spesielle lenken for å få en spesiell registreringsbonus (mobil eller web): https://discover.upland.me/coingape_01_2021

Upland er en EOS blockchain-drevet metavers som lar spillere eie virtuelle egenskaper som er kartlagt til virkelige adresser. Upland ble lansert i San Francisco i 2019 og utvidet nylig til New York City, NY og Fresno, CA med planlagt tilskudd av nye byer som ankommer i nær fremtid. Merk at du ikke trenger å være i en av disse byene for å spille Upland, den kan spilles fra hvor som helst i verden. Når Upland utvides og eiendommer fra hele verden blir tokenisert, vil hver virkelige eiendom en dag ha en virtuell versjon av seg selv som ligger i Upland. Virtuell eiendom vil være like allestedsnærværende og verdifull som eiendom i virkeligheten, og Upland leder ansvaret for å få det til å skje.

Upland følger prinsippene for en åpen markedsøkonomi og bruker blockchain-teknologi for å sikre ekte eierskap av digitale eiendeler: Når du først har kjøpt en eiendom, er det din å eie for alltid. Hver eiendomspakke er en unik NFT som kan kjøpes, selges og handles for profitt ved hjelp av spillvalutaen kalt UPX. Upland har et aktivt partnerskap med Tilia Pay (et datterselskap Linden Labs, produsentene av Second Life) som gjør det mulig for spillere å selge NFT-eiendommer for amerikanske dollar. Selv om den for øyeblikket er i beta, vil denne funksjonen snart være tilgjengelig for alle Uplanders. Dette gjør Upland til den første metaversen som tillater konvertering av digital eiendelverdi til en virkelig verdiform, fiatpenger. 

Som digital grunneier i Upland tjener du en månedlig avkastning på UPX-mynter som kan brukes til å kjøpe flere eiendommer. Uplands produktkart er fokusert på brukerdrevet utvikling og bygging av eneboliger, ekte bedrifter og kultursentre, inkludert kunstgallerier, på deres NFT-eiendomspakker.

Siden fullverdig eiendomsutvikling er rundt hjørnet, tester Upland sine nye 3D-bygningsverktøy med en serie konkurranser kalt Sandkassekrigene, designet rundt en “sandbox for eiendomsutvikling” som gjør det mulig for Uplanders å eksperimentere med disse nye funksjonene. Sandbox Wars er live og pågår akkurat nå i Upland, og enhver ny bruker kan bli med i et konkurrerende nabolag.

Slik fungerer det: Sandbox Wars stiller ti forskjellige Upland-nabolag mot hverandre i et unikt strategispill. Spillere vil bygge allianser mens de jobber mot andre organisk dannede nabolagslag, begge scorer poeng for sitt eget lag mens de angriper poengene til motstanderne. Nabolag får poeng ved å bygge strukturer som bygårder og hus, men kan også strategisk bygge celletårn for å forringe andre nabolags poeng. Konstruksjon er mulig ved å bruke Spud, et unikt token i spillet som “stakes” når man bygger en bygning: jo mer spud “stakes” mot en bygning, desto raskere vil den bygge. Dette er en forhåndsvisning av hvordan eiendomsutvikling faktisk vil fungere i Upland etter lanseringen av Upland’s ressurstoken Spark i 2021.

På slutten av dagen må spillerne basere strategien på en balansert tilnærming til byggetid, poeng, poeng trukket, plassering av eiendommer og mer. Det har aldri vært morsommere å komme inn i Metaverse, og det er fortsatt tid til å bli med i et nabolag i Upland Uenighet kanal.

Bli med på Upland ved å bruke denne spesielle lenken for å få en spesiell registreringsbonus (mobil eller web): https://discover.upland.me/coingape_01_2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me