BitMart lister ERC20 Token EBCoin (EBC), den beste gaven for reisende

BitMart Exchange, en fremste global digital eiendomshandelsplattform, kunngjorde nylig børsnotering av EBCoin (EBC) på handelsplattformen denne mandagen. EBC / ETH og EBC / BTC handelspar vil være tilgjengelig for handel fra 15. august og uttak vil være tilgjengelig 18. august.

Om EBCoin

EBCoin-prosjektet søker å skape et økosystem som vil revolusjonere markedet for avgiftsrefusjon for avgiftsfrie skatter og avgifter, for tiden anslått til å bli verdsatt til 60 milliarder dollar i året. EBCoin vil fungere som et ERC20-token, standardisert på Ethereum blockchain og vil bli supplert med en komplett eWallet-løsning. Ved å bruke EBCoin-plattformen vil forbrukerne motta tilbakebetaling umiddelbart og kan bruke inntektene som en digital valuta. Med EBCoin vil skatterefusjoner være gjennomsiktige, noe som resulterer i større effektivitet for skattemyndighetene. For forhandlere vil EBCoin redusere de høye kostnadene forbundet med de ineffektive systemene som for øyeblikket brukes betydelig. Det vil også bidra til å øke turistutgiftene til deltakeravgiftsfrie forhandlere, der forbrukerne vil kunne presentere betaling ved hjelp av EBCoin-lommeboken som en valgfri betalingsmåte.

EBCoins patent og nylige partnerskap

EBCoin-plattformen har patentert teknologi (Patentregistreringsnr. 1018862830000) for et datamaskinlesbart opptaksmedium for å levere selvangivelser ved hjelp av blockchain-basert kryptokurrency.

EBCoin har også signert et partnerskap med NICE TCM, som for tiden administrerer over 8000 bank-minibanker og over 7000 kontantbeholdere over hele Korea. NICE TCM vil samarbeide med EBCoin for å lage minibankiosker for utveksling av EBCoin til lokal valuta for reisende.

I tillegg kjøpte EBCoin nylig skatterefusjonsselskapet, Global Insight (etaxfree.com). Global Insight har for tiden rundt 200 selgere med tilbakebetalingstjenester tilgjengelig i større flyplasser og havner i Korea (Incheon International Airport, Jeju International Airport, Port of Incheon, etc). Som et resultat av oppkjøpet har EBCoin nå sikret en virksomhetslisens for skatterefusjon, som godkjent av Koreas nasjonale skattetjeneste.

EBC innskuddsbonus & handel konkurranse

For å feire noteringen av EBCoin, holder BitMart Exchange en EBC-innskuddsbonus & Handelskonkurranse verdt 22 500 000 EBC i premier.

  1. Innskuddsbonus

De første 2000 brukerne som fullfører innskudd på BitMart.com og som oppfyller følgende betingelser, vil være berettiget til å motta enten 2000 EBC eller 7500 EBC:

  • Første nivå bonus: brukere som fullfører en transaksjon større enn eller lik 1 ETH, men mindre enn 5 ETH, er kvalifisert for å motta 2000 EBC.
  • 2. nivå bonus: brukere som fullfører en transaksjon større enn eller lik 5 ETH, er berettiget til å motta 7500 EBC.
  1. 5.900.000 EBC-handelskonkurranse

Brukere vil bli rangert i forhold til det totale EBC-volumet som handles ved hjelp av deres BitMart-konto (inkludert både kjøps- og salgsordrer) på tvers av alle EBC-handelspar i løpet av konkurranseperioden..

  • 1.: 2.000.000 EBC
  • Andre: 1.500.000 EBC
  • 3.: 1.000.000 EBC
  • 4. til 10.: del 1.400.000 EBC jevnt
  1. 1.600.000 EBC-handelslotteri

Brukere med et handelsvolum (inkludert både kjøps- og salgsordrer) på minst 200 000 EBC vil være kvalifisert til å delta. Brukere med et rangeringstall som slutter på 6 og 8 (f.eks. 16,18, 26 osv.) Vil bli valgt for å dele 1600.000 EBC jevnt..

Om BitMart

BitMart Exchange er en ledende global digital eiendel handelsplattform i kryptovalutamarkedet med over 490 000 brukere over hele verden og en topp 30 rangering på CoinMarketCap. BitMart tilbyr for tiden 78 handelspar med en av de laveste handelsavgiftene på markedet. TBitMarts daglige handelsvolum varierer fra $ 30.000.000 til $ 40.000.000 USD, og ​​det totale handelsvolumet har nådd over $ 1.000.000.000 USD siden lanseringen i mars.


BitMart åpnet nylig et nytt marked for verktøyet token, BMX, med sitt Oppdrag X program. Et ekte fellesskapsnoteringsmarked, prosjekter som deltar i Mission X er i stand til å skaffe investeringer fra støttespillere i form av BMX og bruke den til å liste opp tokens på BitMarts BMX Market som et handelspar for BMX. 100% av transaksjonsgebyrene fra BMX Market går direkte til brukerne som støttet prosjektet. Når et prosjekt har vist seg å være vellykket på BMX-markedet, vil det bli vurdert for notering på BitMarts hovedhandelsmarkeder.

For å lære mer om BitMart besøk deres Nettsted, Twitter eller bli med deres Telegram.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map