BitMart’s Mission X: Over 7 Million BMX Finansiert på den første dagen

BitMart Exchange startet den offisielle lanseringen av Oppdrag X: Community Listing Market, et nytt program som vil utløse innovasjon for blockchain-industrien med 9 prosjekter som er med og 4 som allerede er kvalifisert for notering den første dagen.

Wild Crypto (WILD) Blant et av prosjektene som allerede er kvalifisert for oppføring på BMX Market

Etter å ha nådd 1 million BMX den første dagen i Investment Lab, vil Wild Crypto (WILD) bli notert på BMX-markedet innen 1. august. Wild Crypto (WILD) er et nettsted der brukere kan spille sjansespill og delta i loddtrekninger ved å kjøpe en online billett for å satse på utfallet av Wild Crypto Lottery eller spille Instant Win-spill på skjermen for å vinne pengepremier. Dette prosjektet kommer fra Wild Crypto B.V., som er et privateid og drevet selskap registrert i Kaya Richard J. Beacon Z / N, Willemstad, Curaçao. Denne tjenesten opererer under lisens nr. 1668 / JAZ utstedt til Curaçao eGaming, autorisert og regulert av Curaçaos regjering..

Andre prosjekter som kvalifiserer for notering første dag inkluderer OASES (OAS), Sancoj (SANC) og ZRX (0x).

BitMarts Mission X gir fordeler til både prosjekter og forhandlere

Bitmart

Tradisjonelt søker investorer opp prosjekter i ICO-stadiet i håp om at prosjektet vil bli en suksess og gi dem høy avkastning på investeringen. I mange tilfeller blir imidlertid disse prosjektene ikke børsnotert og gir aldri investorene den avkastningen de lette etter. Ingenting av dette er å si at ICO er ikke viktig for kryptovaluta og blockchain, men det peker på behovet for en løsning. Derfor har BitMart utviklet en ny måte for både prosjekter og investorer å dra nytte av med Mission X: The Community Listing Market.

For å oppsummere vil prosjekter kunne samle inn pengene som er nødvendige for oppføring i Investment Lab i form av BitMarts symbol, BMX. Når den totale investeringen for et prosjekt når 1 million BMX vil prosjektet bli oppført på BMX markedet som et handelspar for BMX. I tillegg vil handelspar på BMX-markedet ha en 0,1% handelsavgift, som vil bli belønnet til investorer på daglig basis. BitMart vil også øke investeringsgrensen til 5 millioner BMX for prosjekter i løpet av de første 3 dagene i hver måned etter notering på BMX-markedet, slik at brukerne kan kapitalisere hendelsen videre på avkastningen..

BitMarts Coin Listing Review-team vil også gjennomgå hvert prosjekt for BitMarts viktigste handelsmarkeder. For å lære mer informasjon om denne kampanjen her.

Dette programmet gir brukerne muligheten til å bestemme hvilke prosjekter brukerne vil bli notert på børsen, og skape et selvregulert marked, ”sa Sheldon Xia, grunnlegger og administrerende direktør i BitMart. “Det gjør det også mulig for prosjekter som nylig er utenfor ICO-scenen, å oppnå notering på en større børs tidlig i utviklingsveien, noe som ansporer vekst og innovasjon for blockchain-teknologi.

Hva er BMX?

BitMart token (BMX) er et ERC-20-basert token utstedt av BitMart Exchange med et totalt volum på 1.000.000.000 tokens. BMX har også en tilbakekjøpsmekanisme der BitMart-teamet vil ta ut 20% av inntekten opptjent fra handelsavgifter hver måned for å tilbakekjøpe BMX. All tilbakekjøpt BMX vil da bli ødelagt, med tilbakekjøpsposter utgitt av BitMart umiddelbart for å sikre gjennomsiktighet. Denne mekanismen vil fortsette til bare 500 millioner BMX er igjen. Den første BMX-forbrenningen er fullført i slutten av juli, og neste runde vil finne sted i slutten av august.

13. juli ble BMX notert på CoinMarketCap (CMC) til en pris på $ 0,0542 USD, noe som i betydelig grad forbedret eksponeringen av BMX. Prisen på BMX steg til $ 0,055967 i skrivende stund. Det er forutsigbart at verdien av BMX vil være langt høyere enn forventet i nær fremtid.

Om BitMart


BitMart har som mål å skape et selvregulert marked og desentralisert modus som kommer fra dens gen og visjon. BitMart Exchange er en fremste global digital eiendel handelsplattform i kryptovalutamarkedet med over 450.000 brukere over hele verden og en topp 40 rangering CoinMarketCap. Den tilbyr for øyeblikket kun krypto-til-kryptohandel for mynter og verktøytegn. BitMart har et globalt team med omfattende bransjeerfaring fra hele verden, inkludert USA, Russland, Sør-Korea, Singapore, Japan og Hong Kong. Siden lanseringen i mars har BitMart et samlet handelsvolum på over $ 894.000.000 USD og har et gjennomsnittlig daglig handelsvolum mellom $ 30.000.000 og $ 40.000.000 USD. BitMart tilbyr for øyeblikket 53 handelspar for BTC, ETH, USDT, XLM, EOS, VEN, NEO, OMG, ZRX, IOST, ABT, AE, AISI, BBK, BTM, DPST, EFX, GNT, HYDRO, KAN, MKR, ONT, RHOC, XRR, ZIL , MOBI og BMX.

Alle prosjekter som er interessert i BitMarts Community Listing Market, kan sende inn sine søknader ved å fylle ut følgende Google-skjema: https://goo.gl/forms/pn3d84NPNlJYKCyL2.

For å lære mer om BitMart besøk deres Nettsted, Twitter eller bli med deres Telegram.

Dette er en innsendt sponset historie. Coingape oppfordrer leserne til å utføre sin egen forskning med omhu i selskapet, produktet eller tjenesten som er nevnt i innholdet nedenfor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector