Gjør kryptovaluta flott igjen

I september i fjor sa Tim Draper at den største kapitaliseringen av kryptomarkedet i løpet av de neste 15 årene vil overstige $ 80 billioner i løpet av de neste 15 årene..

“Internett startet på samme måte. Den kom i store bølger, så falt den på hodet, og så ble neste bølge mye større. Jeg mistenker at det samme skjer med Bitcoin, “sa Draper mens han snakket på DealStreetAsia PE-VC 2018 i Singapore. Ifølge Draper selv er den nåværende situasjonen i kryptovalutamarkedet noe som ligner på dagene med internettutvikling, da de største titanene fra Wall Street ennå ikke forsto hva det globale nettverket kunne bli i fremtiden..  

Per i år er antall internettbrukere over 3 milliarder. Selv folk som ikke akkurat slo på oppdateringsknappen på alle blockchain-bloggene, har begynt å ønske kryptovalutaen deres velkommen. Så denne trenden er ubestridelig.

Hva skjer på kryptomarkedet akkurat nå?

Har du sett en crypto-minibank eller portal som lar deg raskt bytte fiat-penger til en kryptovaluta? Hvis du ikke har det, må du ikke bli overrasket om du ser dem dukke opp i det lokale kjøpesenteret eller kjøpesenteret ditt. Ja, damer og herrer, krypto er kommet for å bli – den ligger i lommene og mer spesifikt i smarttelefonene våre.

Ta for eksempel Facebook og WhatsApp. Begge planlegger å lansere sin egen kryptovaluta. En video om Gram (Telegrams kryptovaluta), enten utilsiktet, eller som en del av en markedsføringskampanje, har dukket opp online. Alt dette snakker til det faktum at sosiale medier vil snart begynne å innlemme krypto i sine plattformer. Dette er veldig spennende, spesielt hvis du tenker å skaffe deg. Og selskaper som allerede har både autoritet og en enorm brukerbase, har et bein i situasjonen.

Det kan imidlertid overraske deg å vite at det ikke bare er husnavnene som er verdt å interessere deg for. Så når du vasser inn i kryptovalutaens vann, må du vurdere alle alternativene dine. Spesielt hvis du ikke ønsker å forplikte deg med seks sifre, kan du prøve å kjøpe kryptoer som ikke nødvendigvis har mye sprøytenarkoman, men som har en dokumentert oversikt over jevn trinnvis vekst.

Som bringer oss til neste punkt …

Komme i gang med Cryptocurrency the Smart Way

Så hvis du har studert kryptovaluta, har du sannsynligvis lagt merke til at verdien svinger drastisk. I begynnelsen av 2018 handlet Bitcoin, den mest kjente kryptovalutaen, til $ 16,665, per 5. januar, ifølge Coinbase. Mot slutten av året var BTC imidlertid verdt så lite som $ 3700. Naturligvis er det grunn til å nøle for alle som er interessert. Du lurer kanskje på om krypto til og med er verdt det.

Sannheten er at ikke alle kryptovalutaer kommer inn i digital valutautveksling (DCE) på samme måte. Dette gjør ofte en kritisk forskjell i hvordan verdien deres enten vil øke eller redusere i fremtiden. Her er et eksempel på et sosialt nettverk som har alt potensial til å være blant de 100 beste kryptovalutaene innen ett år.

Bare meg, er verdens første digitale nettverk som samler sosiale medier, e-handel og inntektsgenerering på en innovativ måte. All.me gir brukerne komforten til sosiale medier med en sjanse til å tjene penger på sosial aktivitet. Mens brukerne bruker tid på det sosiale nettverket, tjener de ME Token som kan byttes mot fiat-valutaer eller foreta kjøp på applikasjonens indre markedsplass.

Me Token Exchange Listing

ME Token ble notert på CoinAll den 11. februar 2019. CoinAll er en helt ny børs som også opprettholder et sterkt samarbeid med OKEx. CoinAlls system er fullt integrert med OKEx, som gjør at handelsmennene kan registrere seg og handle på CoinAll gjennom en enkelt konto uten ytterligere formaliteter. Fra og med i dag kan ME handles for BTC og USDT.


Her er en rask oversikt over noen nyttige tall:

  • Tokenpris ved inntreden på markedet: $ 0,014
  • Token-pris i skrivende stund: $ 0,10
  • Mindre enn to måneder etter at de ble notert på børsen, økte all.me token-prisen med 1000% og vil sannsynligvis fortsette å vokse. Faktum er at kostnadene for ME påvirkes ikke bare av interessen for selve tokenet, men også av antall brukere på det sosiale nettverket all.me.

For å sette dette i sammenheng, er dette noen raske fakta om all.me sosiale nettverk. (Vi fokuserer bare på funksjonene som skiller plattformen fra andre.)

  • All.me hevder at brukerne kan tjene opptil 50% av annonseinntektene
  • Betalinger skjer internt ved bruk av ME
  • Inkluderer en handelsplattform som lar brukerne kjøpe og selge produkter fra hverandre (C2C) så vel som direkte fra internasjonale merker (B2C)
  • Har en FinTech-løsning (mePay) som samler blockchain-teknologi, digitale eiendeler, elektroniske penger, samt klassiske betalingstjenester.
  • Brukere kan lagre inntekter, ta ut eller sette inn penger på sin meWallet. Hver konto leveres med sin egen online lommebok. Ved å bruke et internt faktureringssystem kan transaksjoner utføres umiddelbart uten provisjon i nettverket.

I tillegg har brukere muligheten til å koble meWallets til en Etherum-lommebok.

Hvorfor vi forutsier at token vil øke verdien

Når Me Token blir notert på flere børser, tror vi det vil øke i verdi enda mer. Det er noen grunner til at. Først og fremst er ME Token umulig å bryte. Det er bare et bestemt antall tokens, som kan kjøpes og selges. Derfor oversvømmes risikoen for markedet, og valutaen som deretter svekkes er usannsynlig. Videre er ME Token fullt støttet av likviditet. Forsalget var vellykket og nådde soft cap-nivået innen 24 timer.

All.me er et sosialt nettverk der folk kan tjene basert på deres sosiale aktivitet. Annonsører må kjøpe ME-token for å kunne annonsere, og dermed øke etterspørselen etter valutaen. I mellomtiden kan brukere tjene opptil 50% av annonseinntektene. Med ME de tjener, kan brukere kjøpe tjenester på plattformen, kjøpe og selge produkter på nettverkets markedsplass eller bytte det, noe som gjør handel mer stabil. (Det er verdt å merke seg at all.mes markedsplass bare aksepterer ME-token. Dette alene holder valutaen relevant.)

Siden nettverket sømløst kombinerer sosiale medier, netthandel og inntjening, har vi all tillit til at ME Token vil fortsette å være både relevant og verdifullt på markedet. Teamet bak all.me-applikasjonen er enorm og fortsetter å vokse, med kontorer over hele verden og visjonærer som leder prosjektet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector