Hvor skal man investere i 2020? Topp 5 retninger

Hvor kan jeg investere penger online eller offline i år, hvordan kan jeg “kjøpe tid” og motta renter selv når du ikke jobber? Hvor skal du investere i 2020 for å motta månedlig inntekt, hvordan du gjør det best, samt flere viktige anbefalinger fra fagpersoner i denne forbindelse.

1. Kryptovaluta

Investering i kryptovalutaer er den mektigste trenden i verden de siste 50 årene. I dag sammenligner mange denne eiendelen med gull (gullrushet), og ifølge en undersøkelse foretrekker mer enn 50% av investorene å investere i Bitcoin i stedet for gull. Mer enn 76% av kryptovalutainnehaverne er sikre på hvalprognosene, at kostnaden for bitcoin de neste årene vil nå $ 250 000 per 1 BTC.

Skaperne av kryptovalutaer selv og mange milliardærinvestorer kaller dem en boble, men ingen kan stoppe veksten. Selv stater må tilpasse seg skredtrenden og utvikle sine egne valutaer basert på blockchain-desentraliseringssystemet.

Det er vanskelig å snakke om fremtiden, men for tiden vet til og med bestemødre om Bitcoin, og prisen på de nye pengene fortsetter å stige. Hvis du ikke vil skaffe deg elektroniske lommebøker, å fordype deg i essensen av ny teknologi, hvis det er vanskelig for deg, kan du bare investere i forskjellige kryptovalutaer via børsmeglere, fordi det er veldig rimelig og ikke krever store utgifter. I tillegg tilbyr meglere gearing, noe som vil øke fortjenesten din.

I tillegg til meglere begynte i 2019 å komme fullautomatiske plattformer basert på nevrale nettverk. Det vil si at analysen av myntrater, diagrammer, ICO / IEO ikke gjøres av meglere, men av kunstig intelligens.

For det første, i motsetning til mennesker, har sjansen for en nevral nettverksfeil en tendens til null.

For det andre vil et blockchain-basert nevrale nettverk, i motsetning til en handelsmann, ikke kunne lure deg.

Casestudie: bitsmax.ltd

Plattformen er et hjernebarn av den engelske milliardæren – David Harding.

Du forstår kanskje ikke kryptovalutaer helt, bare gjør et innskudd og få fra 2 til 5% per dag i denne passive modusen! Enig i at bankinnskudd på bakgrunn av slike inntekter virker latterlige.

Plattformen dukket ikke opp for lenge siden, men mer enn 300.000 $ har allerede blitt investert i plattformen, og beløpet multipliserer hver dag. Det er ikke overraskende, fordi alle ønsker å motta passiv inntekt med slik interesse, investere i den mest lovende retningen.

Plattformen utvikler seg, og hver dag øker antallet aksepterte kryptovalutaer og betalingssystemer. Selskapet bruker også effektivt nettverksmarkedsføring for å tiltrekke seg investorer, det vil si at du kan tjene penger på plattformen selv uten å investere penger, men bare ved å invitere venner. Fordelen med plattformen er at investeringsgrensen er begrenset til bare $ 50 000, selv om kontrakter kan åpnes så mange du vil, så vel som enhver innbygger på planeten jorden kan investere i plattformen. I motsetning til andre plattformer mottar du ikke penger på slutten av investeringsperioden, men mottar periodiseringer hver dag i et år, og du kan umiddelbart ta ut penger eller reinvestere igjen.


2. Verdipapirer

Verdipapirer har lenge vært en vanlig kilde for investeringer. Mange mennesker drømmer om å være medeiere i Apple, Microsoft eller Gazprom, som lar dem danne aksjemarkedet. Det er nok å kjøpe en andel av et av disse selskapene, og du eier allerede en liten del av det og får utbytte av dette. I tilfelle en økning i verdien på aksjene, kan de selges og et godt overskudd registreres.

Alle kan investere i lønnsomme aksjer. Handlingsalgoritmen er enkel (ikke mer komplisert enn å kjøpe tannkrem i en butikk), og etter et dusin operasjoner vil hvem som helst være lett orientert i transaksjoner på aksjemarkedet. Tenk på Amazon-aksjer som et eksempel:

Det siste året har verdipapirer lagt til nesten 100% i pris, og slik dynamikk er ikke et første år. Hvis dette ser ut til å være et isolert tilfelle, kan du ta en titt på Tesla, Google og andre kjente selskaper.

3. Venturefond

Å investere i ventureprosjekter er både ekstremt lønnsomt, men også veldig risikabelt. Til å begynne med vil vi merke oss at et venturefond er et investeringsprosjekt som tar sikte på å introdusere innovasjoner i nyetableringer eller eksisterende virksomheter.

Arbeidsordningen for venturefond: enkeltpersoner kan være deltakere og investorer, så vel som selskaper og bankstrukturer; investeringer gjøres ikke bare i penger, men også som forpliktelser (en forpliktelse til å investere en sum penger når det er behov for det); en del av midlene er også bidratt med grunnleggere av et venturefond; deretter distribuerer fondet penger til selskapene som inngår i porteføljen og utvikler dem over den angitte perioden, vanligvis 5-10 år.

4. Eiendom

Kanskje den mest tradisjonelle måten å generere inntekt på er å kjøpe eiendom. Det er ekstremt vanskelig å skille ut noe nytt i dette området. Likevel vil vi merke oss hovedpunktene, for eksempel kan eiendomsinntekt være av to typer: leiebetalinger; videresalg av eiendomsobjekt til en høyere pris. Det vanligste er det første alternativet. Mange kjøper leiligheter og leier ut dem for å motta stabile betalinger.

Man kan kjøpe ikke bare boliger, men også kommersielle fasiliteter. Sistnevnte er en størrelsesorden dyrere enn leiligheter og krever spesiell tilnærming til valg, siden de er beregnet på virksomhet. Ofte er et slikt alternativ egnet for folk som ikke vil øke kapitalen i stor grad, men heller bare lagre det, siden leilighet for 40 tusen dollar (utenfor kapital) kan gi 200 dollar i måneden, mens det på aksjemarkedet beløpet kan gi 10 ganger mer, og med tillitshåndtering på et valutamarked kan det til og med lønne seg om et år.

Hovedproblemet for å investere i eiendom er startkapitalen, den skal være ganske stor. For eksempel for næringseiendom i Moskva, den gjennomsnittlige kostnaden på 1 kvadrat. m. er 407 700 rubler (ifølge forskningsprosjektet Domofond.ru). Gitt at standardobjektet vil ha et areal på omtrent 100 kvadratmeter. m., trenger du et beløp på 1 million USD. Potensielle inntekter fra investeringer i eiendom: Fra leie – for kommersielle anlegg vil være ca 10-15% per år, og for boliger vil det være ca 5-8%.

Videresalg – når du kjøper en ny bygning, kan den nå 30-40%, generelt, for alle gjenstander, er den årlige økningen ca 5-10%.

5. Oppstart

Oppstartsbedrifter har lenge vært i sentrum for oppmerksomhet for investeringer. Denne retningen kan gi ganske stor fortjeneste over tid, som det fremgår av historier om Facebook, Microsoft og andre. Investorene deres tjente tusenvis av prosent etter et dusin år.

Hvis du tror at en børsnotering av en oppstart på børsen er en god mulighet til å investere en liten sum penger, kan du ta feil.

For det første betyr en børsnotering allerede en veldig høy kontantstrøm i et selskap, noe som betyr at du må investere i nyetableringer før en børsnotering, i en veldig tidlig fase.

For det andre garanterer ikke en børsintroduksjon aksjer, tvert imot, det første året etter en børsnotering, i de fleste selskaper, faller aksjene i pris.

Beløpet som kan opptjenes ved oppstart er i hundrevis, og noen ganger tusenvis, av prosenter. På den annen side er det risikabelt å investere i unge selskaper, da de kanskje ikke lykkes på slutten og forårsaker tap.

Å investere i nyetableringer er best på børser med tema:

https://www.crowdcube.com 

https://www.indiegogo.com

https://circleup.com

Konklusjon

Hvert år er det flere og flere retninger for investering.

Hver investor, hvis han ønsker å tjene penger og bli profesjonell, må følge en rekke enkle regler – diversifisering, risikberegning og andre. Med alt dette, ikke forsøm anbefalingene og rådene fra vellykkede investorer som allerede har bevist sine ferdigheter i praksis.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector