Hvordan handle krypto som en hval?

Kryptovaluta er penger i digital form a.k.a. Digital valuta som er bygget på Blockchain Technology, blir Blockchain-teknologien ytterligere beskyttet av avanserte krypteringsteknikker, som hjelper deg med å beskytte din digitale eiendel og beskytte den mot motstandere. I dagens kryptoverden er det forskjellige typer Crypto-valutaer tilgjengelig i markedet som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Zcash (ZEC), etc. Blant alle de mest populær er Bitcoin på grunn av den underliggende kraftige Blockchain Technology.

Crypto Trading eller Cryptocurrency Trading har plutselig fått popularitet over hele verden de siste årene på grunn av sin fantastiske bruk og utrolige fordeler det gir. Som for eksempel:

  • Transaksjonell slutt på slutt for etisk forretningspraksis.
  • Rask og jevn forex.
  • Lavpris- og høyhastighetsoverføring.
  • Formuesbeskyttelse.
  • Gjennomsiktig internasjonal handel.
  • Eneeie og mye mer

Høres det ikke helt hunky-Dory ut?

Imidlertid er det alltid en mørkere side ved alt godt. Kraftige og innflytelsesrike mennesker dominerer kryptomarkedet og bruker sine privilegier til å kontrollere det slik de vil og bøye det etter deres ønske; De kan endre verdien av en liten ting fra å være ‘ingenting’ til noe så dyrebart som Midas og fra uvurderlig til støv som Thanos.

I verden av kryptovaluta er disse innflytelsesrike og mektige menneskene kjent som Crypto Whales. Kryptahvaler eier samlet Bitcoins for rundt 38 milliarder dollar, totalt 1600 lommebøker som eier opptil 1000+ Bitcoins og nesten 100+ lommebøker som inneholder mer enn 10 000 Bitcoins.

Når du handler eller investerer i markedet for kryptovaluta, ligger fremtiden din i hendene på disse gigantene. Når du ser en plutselig økning eller svingning i kryptovalutamarkedet, betyr det at noen av disse hvalene hadde kommet sammen og bestemte seg for å øke sin formue med stormskritt, eller kanskje de prøver å leke med deg.

Spørsmålet er: Kan du redde deg selv fra kryptohvalene?

Det enkle svaret på ovennevnte spørsmål er mer enn et enkelt “Ja.” Mens du ikke bare kan beskyttes mot hvalene deres, kan du bokstavelig talt bruke dem til å få høyere fortjeneste i kryptomarkedet. Det er noen her som kan gjøre dette magi for deg.

Du kan spørre, hvem er det Crypto Messias? “Svaret er, WhalesClub

Hva er de?

WhalesClub er en gruppe lidenskapelige kryptohandlere, designere, utviklere og innholdsskapere. De strever for å spre kunnskapen og prøver å bringe masseadopsjon av kryptohandel for publikum. Ikke bare for store investorer, men de er også like fordelaktige for mindre investorer. Disse små investorene kan bruke plattformen for å få betydelig fortjeneste ved hjelp av kryptohvalegruppestrategier.

Hva er deres? Superkrefter?

  • Direkte tilgang til Crypto Whales

Whales Club har direkte tilgang til noen av de største hvalgruppene, og de kjenner til neste trekk fra disse gigantene. Whales Club er klar over hvilke strategier hvalene følger, som hvordan og når hvalene utløser en prisbevegelse, eller hvordan og når hvalene skal bløffe kjøp og salg av Bitcoin.

  • Handelskompetanse

Ved å bruke innsideinformasjonen, ville de plassere bestillinger på noen av de mest flytende børsene for å handle kryptotokenene og få maksimal fortjeneste innen den korteste perioden.

  • tilgjengelighet

Hvalklubben har visjonen om å få en bedre verden ved å spre kunnskapen om Cryptocurrency og bringe masseadopsjon av kryptohandel. Whales Club er ikke bare for store investorer, men også for små investorer; De er ikke bare for erfarne investorer, men også for nykommere.

Nettstedet har derfor forenklet brukergrensesnittet, slik at selv nybegynnere kan forstå hvordan de kan åpne en konto og bruke den til et nyttig formål..

  • Profittordninger

All big talk virker meningsløs hvis det ikke er noe resultat. Så her introduserer vi deg for signaturkraften til Crypto Messiahs. Dette er de tre typene planer som for øyeblikket er tilgjengelige på Whales Club. Alt du trenger å gjøre er å bestemme hva som passer deg best og begynne reisen:

i) Flat rate: EN fast sats på 5% på investeringen betales daglig i løpet av 33 virkedager. Derfor vil en total avkastning på 165% være i lommen. Inntektene dine legges til fem dager i uken, dvs. mandag til fredag.

ii) Balansert portefølje: En total avkastning på 125% vil være i lommen din totalt etter 20 kalenderdager.

iii) Ekstrem flyktighet: Denne planen har en svingende dagsrate (fra 2% til 5% per virkedag), og nettobeløpet med en avkastning på rundt 200% til 500% betales en gang i løpet av 100 virkedager.

Som de sier, overanalyse er lammelse, og det vil aldri la deg komme videre. Så for å bygge et tillitsnivå, start med en liten investering, og sett litt tillit til Whales Club. Hvis du ikke ser noen fortjeneste, har du alltid muligheten til å gå tilbake. Vær trygg, den dagen ville ikke komme.

For mer informasjon om WhalesClub, besøk nettstedet – https://whalesclub.io

Dette er et betalt innlegg. Gjør din egen forskning relatert til det promoterte selskapet eller noen av dets tilknyttede selskaper eller tjenester nevnt i innlegget. Coingape.com har ikke noe ansvar for din skade eller tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me