Hvordan investere bitcoin i India?

Hver dag som passerer den mest innflytelsesrike kryptovalutaen i verden; bitcoin blir en høyt verdsatt eiendel for å investere og oppnå fortjeneste, enten på kort, middels eller lang sikt.

Situasjonen, som har økt i løpet av siste kvartal 2020 og tidlig i 2021, er et eksempel på at prisen på bitcoin på verdensbasis bare i desember måned økte med 66,78%.

I følge Cointelegraph:

Bitcoin (BTC) steg fra et intradag-lavpunkt på $ 17.573,29 11. desember til et intradag-nivå på $ 29310,19 31. desember”.

Alt dette betyr at mange nye investorer blir med på kryptovalutaen som er opprettet av Satoshi Nakamoto hver dag som går.

India unnslipper ikke denne situasjonen, faktisk er det et av landene som har opplevd en større økning i antall bitcoin-investeringer i løpet av 2020 og begynnelsen av 2021. Alt dette takket være at Høyesterett i India midlertidig opphevet forbudet som ble innført av Reserve Bank i dette landet.

Et tiltak som besto av å forby alle typer operasjoner fra nasjonale banker med selskaper i kryptomarkedet kjent som Exchange, i alle dens former.

Denne situasjonen, kombinert med at 2020 har vært et godt år for bitcoin, har ført til en ytterligere økning i antall investorer i den asiatiske giganten.

Så hvordan investere bitcoin i India?

Hvis du bor i India, er det første du bør gjøre å analysere deg selv og finne ut hvilken type investor du er eller kan bli.

Still deg selv spørsmål som:

 1. Har jeg internasjonale kontoer i sterke valutaer som USD og EUR?
 2. Har jeg nok kunnskap til å kunne bruke profesjonelle tradisjonelle kryptokursutvekslinger?

Hvis du svarte bekreftende på de forrige spørsmålene, har du forskjellige måter å investere i bitcoin i India, det vil si gjennom forskjellige former for børser.

Meglermeglere:

Grensesnittet er ofte enkelt å bruke, men du bør være oppmerksom på at verdien av bitcoin og andre kryptovalutaer er underlagt meglerpriser (ikke globale markedspriser), dette faktum kan være både negativt og positivt, men generelt sett er det positivt siden alle handelsmennene til en bestemt megler gjør store økonomiske bevegelser for å beskytte eller oppnå fortjeneste. Også, indiske bitcoin-investorbrukere er ofte bare i stand til det kjøp bitcoin India i denne modaliteten gjennom sterke Fiat-valutaer som USD og EUR. Et eksempel på en megler er Coinbase.


Tradisjonelle Cryptocurrency Exchange:

I denne typen Exchange vil investeringen din være underlagt de offisielle prisene på det globale markedet for kryptovalutaer. Mange av disse børsene som Binance tillater kjøp og investering av bitcoin gjennom den solide internasjonale fiat-valutaen som: EUR, USD, AUD, blant andre.

Det bør imidlertid bemerkes at mange av de tradisjonelle børsene ikke tillater kjøp av bitcoin i India gjennom den internasjonale fiatvalutaen, i disse tilfellene er det praktisk å bruke P2P Exchange-modaliteten som shoppingportaler som fører oss gjennom påfølgende uttak til de tradisjonelle børsene. . Et utmerket eksempel på Exchange P2P er Remitano.com, pålitelig, trygt, og som gjør at du kan investere bitcoin i India, slik at du til og med kan handle det senere på en tradisjonell profesjonell børs..

Men hvis jeg ikke har internasjonale kontoer i utenlandsk valuta, hvordan investerer jeg bitcoin i India?

I dette tilfellet er den beste måten å investere bitcoin gjennom den indiske fiat-valutaen, det vil si INR i en P2P-børs som Remitano, gjennom følgende lenke kan du kjøpe bitcoin i dag: http://remitano.com/btc/in.

På dette punktet skal det bemerkes at før opphevelsen av forbudet mot kryptovalutahandel i India gjennom nasjonal privatbank, tillot P2P-børser som Remitano kjøp av bitcoin i India siden de fungerer som mellomledd for handel med person til person gjennom et depositum som stimulerer tillit mellom partene.

Etter opphevelsen av denne loven blir lokale bankkontoer for fiat-valuta i India direkte knyttet til Exchange P2P som direkte betalingsmekanismer for å investere bitcoin i India, noe som betyr at det i dag er enda tryggere og lettere å kjøp bitcoin i India gjennom P2P Exchange-modus.

Trinn for trinn hvordan du investerer bitcoin i India

 1. Gå til en av de beste P2P-utvekslingene i India og registrer deg. For eksempel er Remitano en av de mest pålitelige, trygge og med de beste uttakshastighetene.
 2. Etter å ha registrert og fullført den raske KYC-prosessen, er du klar til å investere bitcoin i India, du må bare gå til bitcoin-kjøpet i India-seksjonen via følgende lenke: http://remitano.com/btc/in
 3. Når du er i kjøpeseksjonen, vil systemet automatisk lede deg til det beste kjøpsalternativet for deg. I en forhåndsvisning vil du se detaljer som: betalingsmåte i hver av bitcoin-selgernes annonser i lokal valuta fiat INR, type bank, beløp osv

 4. Velg ditt beste kjøpsalternativ, klikk på kjøpsknappen, i det øyeblikket vil bestillingen åpnes og ved siden av et chattevindu som du vil ha direkte og privat kommunikasjon med bitcoin-selgeren..

 5. Innenfor chatvinduet nevnt ovenfor, må du indikere til selgeren at han vil fortsette å gjøre innskudd i lokal valuta fiat INR, i henhold til dataene som er angitt i salgskunngjøringen og i henhold til beløpet som er avtalt i kjøpsordren.
 6. Du vil da gjøre innskuddet til bitcoin-selgeren i fiat INR i lokal valuta, med tanke på: avtalt beløp og bankidentitet.
 7. Når du har gjort innskuddet eller overføringen i den lokale fiat-valutaen, må du lagre kvitteringen, som du senere vil sende til selgeren i PDF-format i det private chatvinduet du har åpnet med selgeren..
 8. Når selgeren av bitcoin mottar fakturaen i PDF og bekrefter innskuddet på bankkontoen din, vil dette fortsette med å frigjøre bitcoin, og det er det, du har allerede bitcoin-kjøpet og investeringen din gjennom valuta fiat INR for første gang.
 9. Med bitcoins i lommeboken din vil du kunne gjøre hva du vil, ha dem i Exchange P2P-lommeboken din, eller sende dem i form av et uttak til en tradisjonell profesjonell børs for å handle med en rekke kryptovalutaer, kjent som altcoins.

For mer informasjon om hvordan du investerer bitcoin i en P2P Exchange, se følgende guide: https://support.remitano.com/en/articles/3352072-how-to-sell-bitcoin-ethereum.

Konklusjon

Den enkleste måten å kjøpe bitcoin i India, som er mye bedre egnet for folk som har lave ressurser, og begynner som forhandlerinvestorer, er å gjøre det gjennom P2P Exchange-modaliteten, siden du en gang betaler fra INR til selgeren , investerer du formelt i bitcoin i India, etter dette og når du har bitcoins (eller brøkdeler av bitcoins) i lommeboken, venter et univers av muligheter og profittmuligheter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map