Hvordan Tuk Tuk Pass bruker Blockchain-teknologi for å belønne reisende

Blockchain er utvilsomt det nye moteordet i dag, og brukes i praktisk talt alle bransjer for å forstå hvor nyskapende et selskap er. Men Tuk Tuk Pass (TTP) så mer i blockchain enn bare en mulighet til å være trendy – teamet bak denne plattformen så en sjanse til å revolusjonere turistnæringen. Tuk Tuk Pass gir både hoteller og reisende reelle grunner til å bruke tjenesten deres ved å kombinere praktiske bestillingsverktøy med datadrevne forslag og anbefalinger. De prioriterer å gi reisende de insentivene de trenger for å dele informasjon sammen med ressursene for å fortsette å bestille reisetjenester gjennom plattformen.

Reisens dilemma

Selv om 2017 hadde inntekter på 8,3 billioner dollar over hele verden, er reisende fortsatt utsatt for bryet med å måtte konsultere flere kilder for å planlegge turen. Med litt hjelp fra blockchain gir Tuk Tuk Pass reisende en ny måte å effektivisere planene sine slik at de kan konsentrere seg om å ha det bra. Dette visjonære selskapet skaper en sosial reiseplattform som kombinerer maskinlæring og brukergenerert informasjon slik at reisende både kan bestille reiseplanene sine og dele hvordan de føler om dem. En krysning mellom Online Travel Agent (OTA) og sosiale nettverk, plattformen er drevet av en unik kryptovaluta som kan brukes til tjenester, innsikt og reiseråd..

Slik fungerer opplevelsen

Tenk deg en reisende som besøker en massiv by som Bangkok. Hun har gjort noen undersøkelser, men hun kan absolutt bruke noen ekstra forslag til en kvalitetskilde for å fylle ut hull. Hun kan bruke Tuk Tuk Pass-appen til å ikke bare motta forslag om hvor hun skal dra og hva hun skal spise, men også få tilgang til kartene og vurderingene som hun trenger for å gå fra en destinasjon til den neste sømløst. Når hun har bestilt (og betalt for) ekskursjonene sine, kan hun gå tilbake til appen for å gi tilbakemelding om hvordan alt gikk. For sin tid og innsats mottar hun tokenbelønninger fra appen som hun deretter kan bruke på sin neste tur. På denne måten blir hun belønnet, og det er alle andre i appen som kanskje vil gå dit hun gikk.

TTP Blockchain Kiosk

TTP Smart Concierge-kiosker gir reisende en enkelt maskin de kan konsultere for praktisk talt alt relatert til turen. I den første fasen av forretningsmodellen vil Tuk Tuk Pass sette kioskene sine i fire forskjellige land (Thailand, Kina, Singapore og Japan) for å betjene i underkant av 110 millioner turister. De har til hensikt at disse maskinene skal brukes både som en reklameportal for varer og tjenester, så vel som en type fysisk butikk hvor reisende kan bestille utflukter, reservere bord på en restaurant eller avtale avtaler med lokale tjenester. Tuk Tuk Pass Asset, eller kryptovalutaen som reisende kan bruke til å drive sine kontoer, kjøres på Ethereum blockchain.

Ethereum Blockchain-fordeler

En av de største grunnene til at Ethereum gjorde et så stort sprut i kryptoverdenen, skyldes dens evne til å skalere. Bitcoin kan ha vært gjennombruddsvalutaen, men den viste seg å være ineffektiv hvis folk ønsket å bruke den som en vanlig global valuta. Hvis TTP skal belønne de millionene kundene den planlegger å nå, trenger appen en teknologi som kan følge med potensielt hundrevis av transaksjoner i sekundet. Få ting er verre for reisende enn å treffe en feil når de prøver å slappe av. TTPs bruk av blockchain sørger for at reisende har sømløse transaksjoner fra start til slutt. Og dessuten er blockchain den sikreste måten å sende penger på – slik at reisende ikke trenger å bekymre seg for at kredittkortet blir stjålet eller hacket mens de er i utlandet.

Planer for fremtiden

TTP ønsker å gjøre mer enn bare å gjøre ting enkelt for kunder på maskinene sine; de leter etter måter å konvertere valutaen til den lokale valutaen. De ville gjøre dette enten i form av kontanter eller i forhåndsbetalte kort som reisende kunne bruke uansett hvor de gikk. Jo mer håndgripende belønningene blir for kundene, desto mer sannsynlig er det at de faktisk kommer til å bruke den og anbefale den til folk de kjenner. Når folk legger til sine meninger og tips til en sentralisert applikasjon, blir Tuk Tuk Pass den primære ressursen for alle reisende som ikke vil kaste bort tiden sin på å følge kaninhull etter kaninhull hver gang de vil prøve en ny restaurant på turen.

Tuk Tuk Pass tar tradisjonell reise inn i et mye mer moderne rom, en hendelse som reisende har forventet i mange år. Til tross for enkelheten med konvensjonelle online reisebyråer, vet reisende at det må være en bedre måte å koordinere planene på. Nå får de muligheten til å få alle ender på rad på få minutter i stedet for timer, og de vil bli belønnet med ekte valuta de kan bruke til neste utflukt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector