Hvorfor bruker handelsmenn Bitsgap over andre kryptoboter?

Fra og med i dag har kryptovalutahandel blitt ekstremt populær på grunn av en lav investeringsterskel og en 20-årig 9-årig sammensatt årlig vekstrate med en grunnleggende null langsiktig korrelasjon til tradisjonelle eiendeler. Å handle 24/7 er faktisk utmattende og ganske stressende på grunn av volatiliteten i kryptovalutamarkedet. I dette markedet er algoritmisk handel løsningen for å oppnå høyfrekvent handel og profittmaksimering. Automatisert handelutførelse er programmert til å følge et sett med forhåndsdefinerte handelsregler, som lar deg holde deg borte fra en datamaskin, ettersom du ikke lenger er pålagt å angi ordrer manuelt. I denne artikkelen skal vi sammenligne topp automatiserte kryptovalutaer når det gjelder ytelse, brukervennlighet, enkel konfigurasjon og kvalitet.

Gjennomsiktighet

I handel står åpenhet for en gyldig og sporbar ytelse. Det er en forutsetning for å kunne overvåke handels- og porteføljestyringsdynamikken. Det er den eneste mulige måten for hvordan du kan optimalisere strategiene for å oppnå bedre resultater.

For eksempel, Bitsgap lar brukerne ikke bare spore alle handelsutførelsene på et diagram og i en “Fullført ordre” -seksjon med aktive bots, men å sjekke de historiske resultatene av alle lukkede bots. Slik åpenhet gjør det mulig for handelsmenn å oppdage konkrete feil for å unngå i fremtiden og å avsløre de strategiene som gir best resultater å fortsette å jobbe med.

For eksempel er diagrammet under et BNB / USDT-par med bare 28 nettnivåoppsett. Som du kan se, er mange kjøpsgrenseordrer igjen oppadgående momentum. Hvis det var 50+ nettnivåer, ville begrensningsordre i denne anledningen være smalt fordelt med flere sjanser for å bli utløst av prissvingningen..

Bitsgap-roboter jobber med en distribusjonslogikk for nettinvesteringer, som er en proporsjonal kapitalallokering med mange begrensningsordrer. Denne tekniske tilnærmingen maksimerer avkastningen på en oppadgående trend, sidelengs trend, og minimerer tap på en nedadgående trend. Viktigst av alt, Bitsgap har implementert viktige beregninger som “Investment Change” for å estimere hvor mye du investerte i boten og hvor mye investeringen din pluss en bot-fortjeneste er verdt akkurat nå, i form av sitatvalutaen..

“Bot Profit” -beregningen beregner fortjenesten i en tilbudsvaluta generert av bot. Alle beregninger på Bitsgap er netto av alle valutakostnader, og på skjermbildet nedenfor kan du se gevinstnettingen i delen “Fullførte ordrer”:

Andre plattformer som 3Commas og Bituniverse tar ikke gebyrer i betraktning når de beregner fortjenesten. Det betyr at de ikke gir netto fortjeneste, og dermed er din faktiske avkastning mye mindre enn verdien som vises.

(Eksempel på 3Commas fees ekskludert)


Optimalisering og testing

 1. BacktestingBacktesting er en av nøkkelkomponentene i enhver automatisert handel. Ideen er å simulere en handelsalgoritme ved hjelp av historiske data for å analysere risiko og lønnsomhet før du risikerer reell kapital. Med andre ord oppdager backtesting hvordan boten ville spille ut ved hjelp av historiske data. I kryptovalutahandel kan volatilitet være både farlig og lønnsomt ettersom markedet beveger seg sidelengs. Med backtesting kan du velge en liste over optimale kryptovalutapar som overholder dine risiko- og returpreferanser.

  La oss bruke Bitsgaps backtestinginstrument til å sammenligne to kryptovalutapar i en periode på 1 måned fra 11. april til 11. mai: ENJ / BTC og BNB / BUSD. I følge backtesting-resultatet har ENJ / BTC oppnådd en 34.46% bot-fortjeneste som har en oppadgående volatilitet på 66,76% og 34,35% av ulempen med ulemper. Mens BNB / BUSD har oppnådd 3 ganger lavere avkastning, 13,37% bot fortjeneste, med to ganger lavere oppside volatilitet på 35,51% og mye lavere ulempe volatilitet på 23,4%.

  BNB / BUSD-diagram

Kryptovaluta

Bot fortjeneste

Ulemper risiko

Oppadgående momentum

ENJ / BTC

34,46%

34,35%

66,76%

BNB / BUSD

13,37%

23,4%

35,51%

Forskjell:

21,09%

10,95%

31,25%

Her er et bord for deg å se forskjellen. ENJ / BTC har en overskuddsresultat på 21,09%, men prisen for det er en økt risiko for nedsiden, som er høyere med 10,95% sammenlignet med BNB / BUSD. La oss beregne forholdet mellom risiko og avkastning for å sammenligne kryptovalutaer. Vi må dele Bot-fortjenesten på nedsiden risiko. ENJ / BTC har et forhold på 1%, mens BNB / BUSD har 0,57%. Det er klart at ENJ / BTC gir bedre avkastning for en gitt risiko enn BNB / BUSD.

Rasjonelle handelsmenn og investorer leter etter investeringer som gir en risiko / avkastningsgrad høyere enn 1%.

Plattformer som 3Commas og Bituniverse har ikke backtesting. Brukere har ikke mulighet til å stressteste kryptovalutaer før de går inn i en handel. Dette er en skarp utelatelse.

Cryptohopper har en begrenset distribusjon av backtesting. Imidlertid er bare noen få mynter tilgjengelig, og innstillingene er ganske kompliserte for nybegynnere å bruke.

 1. Prøveperiode og demohandel

Noen selskaper undervurderer fremdeles viktigheten av prøveperioder. Å ha en veldig begrenset periode for å teste et produkt kan ikke være nok for brukere å lære om de viktigste funksjonene, og det er derfor liten sannsynlighet for at de blir konvertert til betalte brukere. Å ikke ha en prøveperiode i det hele tatt, spesielt når det gjelder et så smalt markedssegment som automatisert handel er den største feilen. Løsningen er å gi brukerne en optimal prøveperiode med en demomodus, slik at de kan gjøre trinnvis due diligence uten rush. Demohandel lar deg gjøre handler uten å risikere ekte penger. Som et resultat oppdager du din egen handelsstil, og deretter kan du begynne å handle med ekte penger!

I kryptovalutamarkedet er det en veldig kort liste over selskaper som tilbyr prøveperioder og til og med en kortere liste som tilbyr tilstrekkelig prøveperioder:

3Commas tilbyr bare en 3-dagers prøveperiode for å teste alle de viktigste og distinkte produktene: GRID bot, Futures trading, Composite bots, Simple bots, Short and Long algoritmer, TradingView signals, Trading terminal, andre bots. Det er en latterlig begrenset periode å teste så mange komplekse produkter. Det eneste gode er at demohandel er opt-in alle abonnementsplanene.  

Cryptohopper tilbyr en 7-dagers prøveperiode for å teste alle sine 5 hovedfunksjoner. Dette ser ut som en mer eller mindre tilstrekkelig prøveperiode sammenlignet med 3Commas. I tillegg tilbys en demomodus (papirhandel), men bare i en begrenset periode.

Bitsgap skiller seg absolutt ut, da det tilbyr en 14-dagers prøveperiode for alle abonnementsplanene. Legg merke til at det også tilbys en gratis plan på 0 $ per måned, som bare er begrenset til et månedlig volum på $ 1000. Demohandel er inkludert i alle planer, det samme som i Cryptohopper og 3Commas.

Som vi nevnte demo-modus, la oss nå sammenligne  

Brukervennlighet og konfigurasjon enkelhet

Brukervennlige konfigurasjonsinnstillinger og enkle retningslinjer er avgjørende når det gjelder produktinnføring. I tilfelle hvis produktets konfigurasjon er overkomplisert og ser kaotisk uordnet ut, hvem ville være der? Regelen er “Enkelhet er den ultimate raffinement” (Leonardo Da Vinci).

Brukervennlighet står for hvor enkelt brukerne kan fullføre oppgaver i grensesnittet og hastigheten som brukere kan fullføre oppgaver første gang de møter det.

Bitsgap-plattformen har et av de enkleste grensesnittene, noe som er lett å forstå for nybegynnere som aldri engang har handlet før. Øverst på skjermen er det et panel med alle produktene som for øyeblikket leveres. Både en “enkel” og “avansert” automatisert botkonfigurasjon er innebygd. Lær hvordan du optimaliserer og oppretter roboter med et enkelt og automatisk definert handelsoppsett før du hopper til “Avansert” -delen, som har noen av de avanserte handelsfunksjonene som “Trailing up”, “Stop Loss”, “Backtesting”. Alle disse funksjonene er tilgjengelige fra Basic-abonnementet og i en 14-dagers gratis prøveperiode.

Til sammenligning, i BitUniverse for å få full tilgang til plattformen eller i det minste å ta et kort blikk på grensesnittet, er du bokstavelig talt forpliktet til å feste API for hvilken som helst av børsene dine helt i begynnelsen av registreringen. Du kan ikke hoppe over dette stadiet. Ellers vil en veldig høflig dame insistere på å se instruksjonsvideoen om hvordan du lager en API- og API-hemmelig nøkkel for å få kontakt med en sentral.

Av hensyn til eksperimentet for å se forskjellen, la oss prøve å starte en automatisert handelsbot, som er bygget på en netthandelsmekanisme, ved å bruke de samme handelsinnstillingene på et BTC / USDT-par på Bitsgap og 3Commas-plattformene:

Øvre pris: $ 9945,45

Lavere pris: $ 8217.12

Rutenettmengde (antall begrensningsordrer): 60

Investering per rutenett: 0,001373 BTC

Investering: 700 USDT

Stop-Loss: i dette eksemplet bare tilgjengelig på Bitsgap

Trailing Up: i dette eksemplet bare tilgjengelig på Bitsgap

Som du kan se, har 3Commas en ganske overkomplisert “Åpen ordre” og en handelsspesifikasjonsillustrasjon, som kan være misvisende for nybegynnere. Videre leveres verken Stop-Loss eller Trailing-instrumenter for å optimalisere handel. Oppsett av rutenettnivåer er bare tilgjengelig i manuell modus. Du kan ikke justere rutenettnivået på et diagram, noe som vil være enklere og raskere.

På Bitsgap ser alt greit ut og lett å forstå, selv for en nybegynnerhandler. Ved å klikke på “Vis” -knappen, når handelen vises i delen “Aktive bots”, kan du få et komplett spekter av for tiden åpne handler (pris, beløp, side, dato). Viktigst, både Stop-Loss og Trailing-instrumenter er gitt for at handelsmenn skal ha en risiko og gevinstmaksimering under kontroll. I tilfelle hvis du har glemt å slå på et Stop-Loss, kan du alltid gjøre det senere. Rutenettnivåene som vises på diagrammet, kan justeres manuelt ved å dra de øvre og nedre grenseprisnivåene i hvilken retning du vil.

Vi kan også sammenligne Bitsgap med BitUniverse for å oppdage forskjellen:

Bitsgap har 3 botjusteringsalternativer:

 • Manuell justering av kartet (du kan dra et øvre og et nedre prisnivå)
 • Manuell justering (du kan skrive inn prisnivåer tilsvarende)
 • Automatisert justering (hvis balansen ikke er tilstrekkelig til å starte bot, kan systemet justere nettnivåene for å gi en optimal strategi for en gitt investeringsverdi)

I sammenligning med Bitsgap har Bituniverse et ganske primitivt manuelt oppsett der du må skrive inn tallene uten innebygde støtteknapper som “+”, “-” eller forhåndsinnstilte tall. Dette kan være ganske tidkrevende, og når du er ferdig med den siste innspillingen, kan markedsprisen endres, og du vil muligens vurdere å skrive igjen med nye inngangstall..

Det som får Bitsgap og Cryptohopper til å skille seg ut er at begge har anbefalt automatiserte handelsstrategier å tilby. På Bitsgap kan for eksempel anbefalte strategier øyeblikkelig bli funnet under “strategier” -delen. Dette er strategiene som gir god avkastning for et gitt risikonivå. Brukere kan teste noen av strategiene som er gitt for å validere ytelsen.

Cryptohopper følger en helt annen tilnærming. Det har skapt en markedsplass for automatiserte handelsstrategier, slik at brukerne vil ha en rekke alternativer å velge mellom. Den største ulempen er imidlertid at handelsstatistikk ikke er gitt. Strategiens dynamikk er ugjennomsiktig. Det er det vi kaller en “katt i en pose”. Først må du kjøpe en strategi for å se statistikken. Hvordan kan du kjøpe noe du ikke en gang kan se for å analysere og sammenligne med resten av alternativene?

 • Visualiserte handelsutførelser
 • Ytelsesgjennomsiktighet
 • Optimalisering og testing (Backtesting, trial, demo)
 • Brukervennlighet og konfigurasjon (risikostyring, automatiske og manuelle strategier)

Plattform

Ytelse på ytelse

Optimalisering og testing

Brukervennlighet og konfigurasjon

Backtesting

Prøveperiode

Demohandel

Risikoinstrumenter

Anbefalte strategier

Manuelle innstillinger

Bitsgap

+

+

+

+

+

+

+

3Kommas

+

+

+

+

BitUniverse

+

+

+

+

Kryptohopper

+

+

+

Begrenset

+

Markedsplass

+

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector