Nominex: Nok en IEO, eller en revolusjonerende distribusjonsmodell for tegn?

Bare fortalte barna mine at jeg er eldre enn Google, og de tror jeg tuller. ‘Denne vitsen fra den velkjente El Arroyo-skiltserien kommer helt naturlig som en start på diskusjonen vår om ICO, IEO og andre tokenplasseringer eller distribusjoner. Bestefar trenger bare å bli komfortabel i gyngestolen sin, og vi er i gang …

Noen av dere kan synes det er vanskelig å tro, men Ethereum, kryptovalutaen vi alle kjenner som en av hjørnesteinene i den digitale verdenen og det mest populære miljøet for smarte kontraktbaserte løsninger, var en ICO selv på et eller annet tidspunkt. Utviklingen ble finansiert av et online publikumsalg i midten av 2014, hvor deltakerne kjøpte seg inn med Bitcoins.

Prisen på et enkelt ETH-token på den tiden var $ 0,311 og Bitcoin var et sted mellom $ 600-800. Du kan gjøre matematikken: fiat valutamessig, denne investeringen viste seg å være en av de største avkastningene i historiefremstillingen nær 1000 ganger selv til dagens stupkurs, og til og med BTC-nominerte verdier viser fortsatt noe rundt 4 ganger, la til side 2017-sprøyten topper når tallene var seks ganger høyere.

Denne enkle illustrasjonen viser at å kjøpe ny kryptovaluta ikke er noe annet enn en rimelig ting å gjøre, du må bare velge tokens smart. Hvordan definerer vi smarte og skiller gode ideer fra dårlige? Vel, alt kommer til grunnideen bak symbolet og prosjektet og ser på nye og lovende konsepter. Jeg tør å tro at Nominex-plasseringen er et eksempel på noe virkelig bra, la meg forklare hvorfor.

Nominex-token

MNX-token-distribusjonen vi snakker om, startet 22. april. NMX, for å si det kort, er et innfødt token ansatt av Nominex-børsen, som i motsetning til mange kryptokurrencyprosjekter er langt utenfor de tidlige stadiene (idé eller MVP). Børsen har gått i orden ganske lenge, og har allerede fått sterk klientinteresse å dømme etter registreringsnummer.

Dette faktum alene ringer imidlertid ikke så mange klokker: det er over 200 fungerende kryptobørser. Du kan stille spørsmålstegn ved de rapporterte volumene, men den grunnleggende handelsteknologien er der ute, og konkurransen i vanlig vaniljehandel ser rimelig sterk ut. Det som er virkelig nytt her med Nominex er konseptet.

Nominex er virkelig neste trinn i utviklingen av børser takket være det enestående tilknyttede programmet med et ubegrenset antall henvisningsnivåer å tjene bonuser på. Og programmet er noe som får endene til å møtes – effektivt, NMX-token-distribusjoner er mer drivstoff til programmet i stedet for en kampanje for innsamling av utvikling..

DCO forklart i enkle termer

Historisk statistikk for ICO ser utilfredsstillende nok ut: 2018 studere viser at 81 prosent av alle plasseringer ble svindel eller ikke ga noen merkbare resultater. Det er grunnen til at kryptovalutaindustrien etter krisen har skiftet til IEO-er, og de ble stadig viktigere og mer relevante i 2019. Med ekstra sikkerhet og sikkerhet var IEO-prosjekter utvetydig det beste alternativet i tider med raskt voksende nettkriminalitet og et rekordstort antall utvekslinger hacks. Etter hvert som tiden gikk, ble det imidlertid tydelig at sofistikerte trusler krevde sofistikerte løsninger. 

De fleste tokens i markedet er verktøy, som bekreftet av a studere gjort av den respekterte Stanford Law School. Og det er der hovedspørsmålene kommer til overflaten: (a) hva er nytten av et gitt token i seg selv, (b) er det noen brukere som kan produsere etterspørsel etter tokens (dvs. bruke det), og (c) hva slags av salgspress vil symbolet se når det er ute i markedet? 

Nominex implementerer sitt eget hybridsystem kalt DCO (In-Demand Coin Offering) som kombinerer det beste av alle funksjonene i de tidligere systemene. Et hybridsystem betyr at noen tokens selges og noen distribueres blant brukerne. Dette er viktig fordi takket være aktive brukere (tokenholdere) når et token går inn i børsen, vil det ekstremt sannsynlig ikke oppleve et fall i pris siden det har reell nytte og allerede er brukt.

Så det er ikke nok en ‘money for token’ distribusjonshendelse. Tvert imot, de fleste tokens ender i hendene på de som forventer å holde eller bruke dem i stedet for å droppe av i en spekulativ økning. På toppen av det er fordelingen delt inn i syv faser som totalt vil vare i et år, noe som gjør den ganske lik modell EOS løp vellykket.

Selv liker jeg ideen om DCO: først og fremst et nytt kult akronym, hahaha. Og du vet, det spiller ingen rolle hvilken etikett du setter på den hvis tingen fungerer. Nominex-plasseringen kan virkelig være en trendstarter for slike.

Hva får Nominex til å skille seg ut 

Jeg sliter med å lage en helt ny historie ut av dette kapitlet ettersom proposisjonen Nominex kom med ser utrolig fin ut. Teamet kom opp med en paradigmeskiftende idé som de kalte ‘entertrading’. I utgangspunktet er denne ryddige blandingen av ‘underholdning’ og ‘handel’ selvforklarende: den nye generasjonen av børser må tilby noe mer enn vanlige BTC-token-handelspar. Klienter vil ha det gøy, bli mer engasjert og se et spillelement. Fellesskapsinsentiver er også viktige.

Og Nominex gjorde det til leksebygging av en virkelig overlegen kvalitet i disse henseender. De har et enestående henvisningsprogram med en funksjonalitet til å betale ut opptil $ 50 000 i uken. Programmet er unikt for kryptoindustrien, det er en binær trestruktur som rett og slett ikke har noen grenser for antall nivåer for deltakeren. Selv om konkurransen tilbyr begrensede nivåer, begrenser ikke Nominex brukernes inntjening.

Bare for å liste opp andre fordeler og funksjoner som introduserer: provisjonsreduksjon via NMX-tokenbruk, rabattpakker for aktive tradere på toppen av det, daglige turneringer med utbetalinger med ekte penger som gjør at hver næringsdrivende kan begynne med $ 10 000, lagaktiviteter og poeng i henvisningsprogrammet , og så videre.

Hva annet får denne til å se solid ut

Jeg vil ikke plage deg med mye av en jibber-jabber. Her er en sjekkliste for ting som gjør token-kjøpere mistenkelige mens de sjekker noe token-tilbud eller -distribusjon:

  • MVP på plass: Nominex er langt utenfor dette stadiet, sentralen er i gang
  • En ekstra forsyning med tokens: ingen, problemet er begrenset til 200.000.000 enheter, ingen preging
  • brenning: børsen har til hensikt å kjøpe tilbake tokens kvartalsvis med opptil 20% av fortjenesten for det, og det fungerte bra for Binance, som vi kjenner det
  • andel av tokenfordeling: bare 50% går ut på markedet, og reduserer dermed trykket
  • teamallokering: usedvanlig moderat med bare 10% som går til opptjeningsplanen (langt under det vi pleide å se i de fleste grådige prosjektene)
  • lock-up: en treårig opptjeningsplan med 25% som låses opp hvert år igjen, noe som oppfyller bransjens høyeste standarder

Så for å pakke det inn er det ikke noe nytt når et friskt ansikt i markedet produserer noe som er virkelig verdt å se på. Prosjektet ser ikke ut som en svindel, og for meg er det lite sannsynlig at det blir en. Så la oss holde øye med Nominex og se hvordan det går med DCO og alle henvisningsaktivitetene, hva som skjer med produktet, og om de vil sikte på å sparke BNB ut av tronen. I mellomtiden vil jeg bare handle der for å teste plattformen og tjene tokenbelønninger, og det burde du også!

Dette er et betalt innlegg. Gjør din egen forskning relatert til det promoterte selskapet eller noen av dets tilknyttede selskaper eller tjenester nevnt i artikkelen. Coingape.com har ikke noe ansvar for din skade eller tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me