Pandemisk panikk: 5 måter Bitcoin-tradere kan unngå risiko og holde seg lønnsomme med PrimeXBT

Det er ikke noe å komme vekk fra at COVID-19-utbruddet har påvirket nesten alle aspekter av verdens daglige liv. Fra folks bevegelser til deres sosiale sammenkomster, til belastningen på sykehus og til og med på de globale markedene – ingenting har vært immun mot krisen, ikke engang Bitcoin. 

COVID-19-utbruddet kan til og med ha utløst en global lavkonjunktur, og satt tilbake det tidligere godt utførte aksjemarkedet noen få år. 

Mens sjokkerende og hurtigvirkende, bør handelsmenn imidlertid være oppmerksomme på hva COVID-19-utbruddet faktisk betyr for markeder. 

Frykten og usikkerheten som kommer med lavkonjunkturer gir svært volatile markeder som er den perfekte muligheten for handelsmenn til å tjene penger.

Hvis handelsmenn følger de fem punktene nedenfor om hvordan de skal handle i en tid med markedssvikt, vil de raskt se at det ikke er alt mørkt og undergang, og faktisk kan dette være en sjanse for livet. 

1) Handle smart

Mens verden får panikk over det alvorlige fallet i verdien på en rekke forskjellige eiendeler, og ønsker å selge og ta så mye fortjeneste de kan, er det rikelig med muligheter til å tjene penger på billige eiendeler.. 

Dette er en vanskelig tid å komme inn på markedene på grunn av en slik ekstrem frykt forårsaket av COVID-19. Men som det berømte sitatet fra en av de mest vellykkede handelsmennene i verden, Warren Buffet, sier:

“Vær redd når andre er grådige og grådige når andre er redde.”

Fryktelige tider varer aldri, og det er de smarte investorene som er i stand til å tjene penger når ting begynner å snu, da de var modige nok til å handle tidlig og når markedet snu perfekt. 

For øyeblikket er det flere svært nødlidende eiendeler. Olje er midt i en priskrig, og den leveres for mye. 

Selvfølgelig er aksjer og markedsindekser nede, men disse er vanligvis eiendeler med høy ytelse, og når virusets innvirkning avtar, øker de absolutt, og det samme gjelder utenlandsk valuta. 

2) Ha de riktige verktøyene for å tjene penger

Selvfølgelig er det en ting å forstå at det i denne tiden av panikk er muligheter å lage, men handelsmenn må også være utstyrt med de riktige verktøyene for å handle effektivt og effektivt for å få mest mulig ut av disse sjeldne tider i markedene. 


Problemet er, spesielt i mer begynnende markeder som Bitcoin, at panikkperioder kan føre til rare operasjoner. Bitcoin-børser har vist at de ikke ofte er robuste nok eller erfarne nok til å takle så ekstrem volatilitet, og dette fører til nedetid – til og med hacks og problemer som påvirker kundens penger, og deres sjanser til å handle. 

I en tid som dette er det viktig at brukerne søker veletablerte og respekterte handelsplattformer som ikke bare tilbyr sikkerhet og trygghet, men mange forskjellige handelsverktøy og eiendeler for å best tjene brukere som ønsker å handle smart.. 

For dette formål, PrimeXBT er en slik plattform som tar flere tiår med tradisjonell markedserfaring og bruker den på banebrytende teknologi og innovasjon rundt kryptovalutaindustrien. PrimeXBT tilbyr handelsmenn verktøyene fagfolk har forventet, for eksempel muligheten til å ta lange og korte posisjoner, eller opptil 1000 ganger utnytte på tvers av forex, råvarer, aksjeindekser og kryptovalutaer.

Den prisbelønte ADVFN-plattformen gir en pålitelig handelsmotor med opptil 99,9% oppetid, og inkluderer måter å redusere risiko og styrke lønnsomheten, innrømmer den rekordstore volatiliteten.

Videre belønner plattformen de mest aktive handelsmennene ved å ta flere posisjoner på tvers av en rekke eiendeler ved å tilby et progressivt gebyrrabatt-system. Og med så mange eiendeler kan handelsmenn bygge en godt variert portefølje for ytterligere å redusere risikoen og maksimere profittpotensialet. 

Mens noen kanskje foretrekker tradisjonelle meglere som Saxo Bank, trenger de som søker en mer robust og innovativ opplevelse ikke lete lenger enn handelsplattformen PrimeXBT.

3) Analyser historikk

En del av å handle smart og bevæpne seg med de riktige verktøyene for å lykkes, innebærer også å se tilbake på historien til lignende situasjoner der markedene uunngåelig har kommet ut av, og kommet ut av sterkere. COVID-19-utbruddet kan virke som en enestående forekomst, og i mange henseender er det, men det har vært globale pandemier før, og markedene har håndtert dem før. 

En av de mest dødelige pandemiene verden noensinne har sett var spansk influensa tidlig på 1900-tallet. Men når jeg ser tilbake på hvordan det spilte seg ut, og hvordan markedene reagerte, er det allerede bevis for paralleller som kan trekkes, og det er en sak for et markedsgjenoppretting. 

Great Hill Capital Thomas Hayes har undersøkt hvordan markedene gikk i den spanske influensapandemien, og lagt merke til noen interessante trendlinjer. Ifølge Hayes begynte markedene faktisk å komme seg før den verste av den spanske influensa hadde rammet, og dette kan også være tilfelle for COVID-19. 

“Så mens det verste var foran når det gjaldt den spanske influensa i desember 1917, ble det verste gjort for aksjemarkedet etter 33% nedgang,” skrev Hayes. ”Forskjellen nå er at vi har bedre medisin, metoder og erfaring for å redusere resultatet. Markedet har allerede diskontert mye smerte basert på det nåværende fallet, ”sa han. “Det vil være like raskt å redusere en utvinning når det første sjokket avtar.”

I tillegg, selv om vi kanskje er forberedt på en annen lavkonjunktur, er det fortsatt verdt å undersøke effekten av lavkonjunkturen på BNP, da det er indikasjoner på at virkningen ikke kan være så ille som mange forestiller seg, og de fleste pandemier ser bare at deres innvirkning varer maks to kvartaler. 

Tidligere, hver gang det har vært en stor hit i markedene på grunn av en svart svanehendelse som en pandemi, har det alltid vært en V-formet utvinning som følger. Denne historiske markøren skal vise handelsmenn at den beste tiden å handle er på bunnen av V, som ifølge det spanske influensaeksemplet kan være før det verste er over. 

4) Hold hodet kaldt

Selvfølgelig vil det i disse tider med frykt og usikkerhet være muligheter, men også potensial for økt risiko på grunn av høyere volatilitetsnivåer. Vi har sett volatiliteten i Bitcoin-markedet både opp og ned, og selv de vanligvis rolige eiendelene beveger seg mer enn de er vant til.

Det er i tider som dette det er viktig å holde seg til strategiene for risikostyring og ikke la følelser, frykt eller grådighet diktere hvordan du handler. Å ha en handelsplan er trinn 1 for enhver god handelsmann, men å ha en for tider som dette er et must. Det er til og med verdt å oppdatere planen din slik at du kan holde deg strengt til den.

Andre forsiktige strategier bør være på plass, spesielt for å redusere store tap og avviklinger, bruke verktøy som stop loss-posisjoner og ta fortjeneste der de tilbys. Grådighet er bra i en tid av frykt, som Buffet sier, men ikke la grådighet overhale deg og gi deg manglende sjanser og miste store. 

PrimeXBT gir handelsmenn innebygde kartverktøy for nøye planlegging av handelsstrategier før de tar stilling. En kombinasjon av gearing og nøye plasserte stoppordrer kan sikre at ingen handel noen gang er for risikabel i noen situasjon.

Nøkkelen til handel på dette tidspunktet er å holde seg til en planlagt strategi, og den strategien vil holde hodet kaldt og sikre at du tjener penger, samt spare penger i en tid der det er mye tap.

5) Vær trygg. Forbedre ferdigheter

Det er også verdt å nevne at dette COVID-19-utbruddet er en reell sjanse til å tjene penger hvis du følger tipsene ovenfor og er smart med mulighetene og plattformen du velger, men det er også en kritisk tid over hele verden for helse og sikkerhet . Kloden er bedt om å holde seg hjemme og stoppe spredningen av dette viruset, og støtte de utsatte.

For mange vil de føle seg fanget og hullet hjemme, men det er langt viktigere å gjøre våre ting og være hjemme og være trygg. Handel er en sektor som kan gjøres hjemmefra, og det er noe som har så mange fasetter til seg at det aldri vil være noe nytt å lære. 

Hvorfor ikke ta deg tid til å registrere deg på en ny handelsplattform og eksperimentere og lære mer om handel, eller forbedre dine handelsferdigheter? Det vil aldri være en bedre tid, ettersom det skjer så mye i markedene at du kan øke kunnskapen din om grunnleggende analyse, undersøke markedene og deres følelser for viruset, samt ha volatilitet til virkelig å kjøpe tid, selge høyt , ferdigheter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector