Selvlagde millionærer avslører deres handelsteknikker

Lønnsomme online handelsstrategier kan gi millioner av dollar og har ingen oppadgående grenser. Enten det er aksjer, futures eller kryptovalutaer, er det tusenvis av vellykkede handelsmenn i verden som lever utover sine villeste drømmer ved regelmessig å utføre lønnsomme strategier, handle fra sin bærbare datamaskin, hvor som helst i verden.

Det fine med online handel er at ALLE kan bli millionær uavhengig av utdannelse, arbeidserfaring, nasjonalitet osv.

Når du først har funnet en strategi som faktisk fungerer, begynner du å bygge fart og skalere den ved å åpne større posisjoner hver gang du bestiller et overskudd – til slutt øker du den daglige fortjenesten til titusenvis av dollar. Dette er den naturlige utviklingen og utviklingen til enhver vellykket handelsmann.

Men hva er oppskriften på en slik lønnsom handel? Hvilken handelsmetode eller strategi kan gjøre deg rik? Dette er nøyaktig hva som er i ferd med å finne ut i denne artikkelen.

Etter å ha gjennomført nøye undersøkelser og snakket med flere vellykkede handelsmenn, har vi oppdaget to måter å bygge formuehandel på nettet som virkelig fungerer – den HARDE og ENKELE (raske) måten.

Den HARDE måten

TIMOTHY Sykes er en reisemisbruker og en high-roller med mye penger å blinke, men det var ikke alltid slik. Aksjeshandleren og læreren, som er basert i Miami Beach, bygde et imperium av noen få tusen dollar og er nå dedikert til å vise andre hvordan man kan leve en lignende livsstil. Det tok ham over 6 år å lære en handelsstrategi som faktisk fungerer.

“Jeg ble ikke født med penger, jeg begynte med noen få tusen dollar … Jeg utfordret meg selv til å tjene en million dollar, og jeg gjorde det,” sa Sykes på sin Instagram-side..

Han er lidenskapelig og har ikke tid for den late eller de som prøver å stille spørsmål ved suksessen hans. Instagram-kontoen hans er fascinerende og inneholder utsagn som: “Noen ganger legger jeg ut motbydelige kontantbilder for å inspirere deg til å studere hardt.”

krypto

“Jeg handler aksjer nesten hver dag og tjener omtrent USD 5 000 dollar per uke på det, og handler hvor som helst jeg er i verden, og da tjener jeg også mer penger på å lære andre om prosessen min,” sa Sykes..

krypto

Imidlertid tok det ham år og år å mestre aksjehandel og bygge nok kapital til å kapitalisere på små kursbevegelser.

Problemet med denne handelsstrategien er at aksjekursene ikke beveger seg mye i løpet av dagen. På det meste svinger aksjene 1-3% prosent, noe som betyr at du trenger betydelig kapital for å tjene penger på så små prisendringer. Det betyr også at det er nesten umulig å oppnå dette målet for nybegynnere eller personer med lite startkapital.


“Det er absolutt drømmejobben, men jeg har også gjort dette i nesten 20 år nå, og jeg må si at det tar mye tid og krefter å studere før jeg kommer til et inntektsnivå som dette,” kommenterte Tim.

Men heldigvis er det en snarvei og mye raskere måte å tjene penger på.

Den LETTE (raske) måten

Svaret på det viktigste spørsmålet “hvordan bli rik raskt?” er ikke veldig enkelt, krever mye forskning og studier, men det er absolutt verdt det. Kortversjonen av svaret er: trading Bitcoin med innflytelse, på plattformer som PrimeXBT. Nøkkelordet er “leverage”, men valg av plattform og aktiva er også av største betydning.

Pressmiddel (eller marginhandel), ifølge Investopedia “er en investeringsstrategi som brukes for å øke den potensielle avkastningen til en investering.” Heving kan være et kraftig verktøy for en næringsdrivende. Du kan bruke den til å dra nytte av relativt små prisbevegelser, ‘gir’ porteføljen din for større posisjonsstørrelse, og for å få kapitalen din til å vokse raskere. Utnyttelse er en nøkkelfunksjon i innovative handelsplattformer som PrimeXBT.

Dette betyr at PrimeXBT-handelsplattformen lar deg handle med mye større kapital enn din opprinnelige saldo og ha potensial for større fortjeneste. For eksempel når 100x gearing tilbys – innskuddet ditt på $ 100 blir automatisk til 10.000 $ handelskapital. Prosentandelen av handelsgevinster vil bli beregnet fra den nye, større handelskapitalen, og nå vil selv de minste kursbevegelsene gi fantastiske fortjenestemuligheter for alle som bruker gearing.

Du har sannsynligvis hørt historier om millionærer som kjøpte Bitcoin tidlig og vellykket PrimeXBT handelsmenn som gjorde 100 $ -300 $ -kontoer til millioner ved å handle med gearing.

krypto

Erik Finman har ikke fulgt den tradisjonelle veien for studenter som vokser opp i USA og vokser opp. I mai 2011, i en alder av 12 år, inngikk Finman en avtale med foreldrene om å kunne hoppe over college i jakten på en uortodoks utdannelse, forutsatt at han kunne investere med suksess. Avtalen? Han måtte tjene $ 1000 i kontanter som bestemoren ga ham til imponerende $ 1 million.

Et annet godt eksempel på en vellykket Bitcoin-handelsmann som gjorde en liten mengde startkapital til en formue verdt millioner, er Rob Graham. Rob Graham er en serieentreprenør og en egenprodusert kryptokurrencyhandler-millionær som konsekvent tjener hvor som helst mellom $ 10 – $ 30k hver eneste dag ved å handle Bitcoin på PrimeXBT-plattform.

kryptoRobs trading ukes resultater

Han bruker en enkel Bitcoin RSI-handelsstrategi som han forklarer i detalj om hans personlige nettsted som han gir gratis til alle som er interessert i å lære å handle.

Her er en liten del av hans trinnvise guide:

“Bitcoin, så vel som de fleste andre kryptovalutaer, er veldig ustabile og statistisk svinger det MINST 0,3% per dag. 80% av tiden. Det betyr at det vil gjøre daglige svinger på minst 0,3% i hver retning hver dag, noe som får en teknisk indikator kalt RSI til å fungere som en sveitsisk klokke! (hvis du aldri har hørt om RSI før du sjekker det ut: https://en.wikipedia.org/wiki/Relative_strength_index

Du kan ikke si det samme om forex- eller råvaremarkeder – det er derfor denne handelsstrategien KUN fungerer på Bitcoin-handel! 0,3% er ikke mye, men når du bruker 100x gearing kan du gjøre 0,3% prisovergang til 30% fortjeneste!”

Rob handler utelukkende på PrimeXBT-handelsplattformen, da det er den eneste pålitelige plattformen som tillater 100x utnyttelse på BTC og tilbyr alle nødvendige funksjoner for vellykket strategiutførelse i henhold til hans erfaring.

Han har ikke noe imot å dele strategien gratis, da han mener “det er rom for fortjeneste for alle”.

Robs følgere som har meldt seg på PrimeXBT og prøvd hans strategi, deler ofte takkene sine på hans twitter og facebook, og snakket om hvor raskt de var i stand til å endre livene sine og med så lite kapital. Track track of Robs strategi om å gjøre nye handelsmenn til selvlagde millionærer taler for seg selv.

Det viktigste trinnet er å komme i gang, og siden det kreves så lite kapital er det svært liten risiko involvert – men potensialet for belønning og fortjeneste, og sjansen til å potensielt leve utover de villeste drømmene dine er så høye – dette er en mulighet som ikke gå glipp av.

Enten du velger den lange veien for å lære aksjehandel eller det raskeste alternativet med Bitcoin leverage trading, husk at begge krever tid, dedikasjon, forskning og konsistens for å bli vellykket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector