Stabil + 30% månedlig med FBC13 – Intervju med FBC Fund CEO

I dag snakket vår reporter via videokonferanse med en person som forandret verden av finansanalyse. Nettstedet vårt har en unik mulighet til å ta et kort intervju med en av de mest hemmelighetsfulle menneskene i vår tid, som mange sammenligner med Satoshi Nakamoto – Michael Hill, en Oxford-utdannet, Master of Economics og en av skaperne av FBC13-algoritmen og FBC-fondet.

Reporter: Hei, Michael, takk for at du møtte oss, fortell oss hvordan du kom på ideen om en slik algoritme? Hvordan kommer folk til og med med noe sånt?

Michael Hill: Du er velkommen. Problemet er at folk bare har en tendens til å se suksess, men alle feil og forfengelig innsats forblir alltid ubemerket. Du beundrer algoritmen vår, men bare noen få mennesker tar hensyn til det faktum at det tok oss åtte år å utvikle den. Opprinnelig jobbet vi med andre prosjekter, og etter tilbakeslag gikk vi videre til å lage algoritmen.

Reporter: Hva var den opprinnelige ideen?

Michael Hill: Først prøvde vi å lære kunstig intelligens å uavhengig forutsi kostnadene for aksjer, råvarer, kostnadene for kryptokurver når de dukket opp, men etter mange mislykkede forsøk innså vi at vi ikke kunne lære det nevrale nettverket. På den tiden hadde den analysert 947 variabler, men det var ikke nok. Suksess var omtrent 4 av 10 ganger, noe som tydeligvis ikke var nok. Svært ofte hadde nevrale nettverk rett og slett ikke tid til å analysere situasjonen, og det endret seg allerede dramatisk. Etter det gikk vi videre til ideen om å lage en algoritme. Det var 12 mislykkede versjoner, og bare FBC13 ble ganske vellykket. Forresten hadde FBC12 8 vellykkede prognoser av 10, noe som heller ikke er dårlig.

Reporter: Det er utrolig, Michael, du har jobbet med denne ideen i åtte år, og du har ikke rykket ned. En stor inspirasjon for mange mennesker. Vær så snill, si meg, så vidt jeg forstår, er du en veldig rik mann nå. Algoritmen din er en skikkelig skatt, hvis jeg kan si det. Si meg, hvorfor deler du denne skatten med andre mennesker? Hvorfor opprettet du en investeringsplattform?

Michael Hill: Det er vanskelig for deg å tro, men det er veldig corny. Jeg vil bare hjelpe mennesker, uansett hvor de er, hva de gjør, hvilken Gud de tror på, hvilken farge huden deres har, det spiller ingen rolle. Jeg er sikker på at blokkjeden og kryptokurver vil forandre denne verdenen. Det vil være en reell utopi, der de globale ressursene ikke blir konsentrert i hendene på 1% av befolkningen, men vil være tilgjengelig for alle. Jeg tror på dette, og jeg vil gjøre alt for å gjøre det ekte.

Reporter: Hvis du snakker sant, er det prisverdig.

Michael Hill: Det er sant.

Reporter: Jeg tviler ikke på det, for jeg er også en investor i plattformen din (ler). Fortell oss, hvordan har livet ditt endret seg etter oppfinnelsen av algoritmen?

Michael Hill: Nesten ingenting har endret seg, jeg er ikke en av dem som liker yachter, private jetfly, svart kaviar og andre herligheter i milliardærlivet. Jeg er en ganske beskjeden person, jeg donerer nesten alle pengene mine til veldedighet. Nå hjelper jeg også de som kjemper mot koronavirus.

Reporter: Du er bare beskjeden (smiler). Leserne våre lurer hele tiden på: hvilke garantier gir bedriften din? Du vet, alle er bekymret for investeringsporteføljen, spesielt nå.

Michael Hill: Først og fremst er den viktigste garantien algoritmen vår, som ble brukt til å beregne titusenvis av operasjoner, og den gjennomsnittlige suksessgraden er 97,6%. Den andre garantien er et forsikringsfond, siden absolutt alle innskudd fra hver investor er forsikret. Selv i tilfelle uforutsette forhold vil alle i det minste motta sine egne penger. Og for det tredje, omdømmet, både mitt og selskapets. Jeg ser ingen grunn til å tvile på det.

Reporter: Tenk deg at leseren ikke vet noe om deg, og hører om plattformen og algoritmen din for første gang. Kan du fortelle oss kort hvordan det fungerer?

Michael Hill: Det er veldig enkelt, investoren registrerer seg på plattformen vår, gjør et innskudd, velger en av 5 priser basert på investeringsbeløpet og ønsket inntekt og begynner å motta daglige periodiseringer, kontrakten er gyldig i et år. Igjen, det spiller ingen rolle hvor han er eller hva han gjør. Foreløpig er bare den engelske versjonen tilgjengelig, men vi jobber allerede med å oversette den til åtte språk og utvikle en mobilapp for brukervennlighet.

Reporter: Jeg skjønte det forresten på en dag. Det er veldig enkelt. Min kollega fra redaksjonen ba meg om å stille dette spørsmålet: etter hans forståelse, kort tid etter at oppfinnelsen av dette, ville verden endre seg dramatisk, ville alle begynne å jakte på algoritmen din, de ville prøve å få det, ville regjeringer i forskjellige land bli interessert i deg, og så videre. Fortell meg, hvorfor ingenting har endret seg, og det virker som om ingen engang har tatt hensyn til det? 

Michael Hill: Det er et godt spørsmål. Jeg tror poenget her er at først og fremst selve algoritmen, selv om den kalles en algoritme, ikke er den hemmelige formelen til Mr. Krabs Krabby Patties, som Plankton prøvde å stjele i Sponge Bob-tegneserien. Du kan ikke bare finne den og bruke den til dine egne formål, alt er mye mer komplisert. Den andre grunnen tror jeg er at noen mennesker som jeg til og med forklarer operasjonsprinsippet personlig ikke kan forstå det og ikke tror at slike ting faktisk eksisterer. Selv mine tidligere kolleger i Oxford var skeptiske til FBC13 til de så det med egne øyne. Og for det tredje, nå er publikums oppmerksomhet rettet mot noe annet, og dette ordet blir hørt over hele nyheten. Jeg tror du vet hva jeg mener. (smiler)

Reporter: Faktisk er hele informasjonsfeltet fylt med det. Fortell oss om planene dine for fremtiden, hva som er neste?

Michael Hill: Å hjelpe mennesker er en prioritet akkurat nå. I forrige uke bestilte veldedighetsstiftelsen vår 2 millioner masker til sykehus. Vi planlegger også å investere i farmasøytiske selskaper og kjøpe en vaksine. Nå gir vi nesten en fjerdedel av inntektene våre fra aksjedrift til veldedighet.

Reporter: Det er prisverdig. Jeg la merke til at mange kjente mennesker nå har begynt å hjelpe til med kampen mot COVID-19, det er gode nyheter. Siste spørsmål, jeg leste nylig i nyheten om at fondet ditt investerte i VectraCoin. Så vidt jeg vet har du kjøpt hele 20% av myntene. Fortell oss hvorfor VectraCoin spesifikt og hvor ofte investerer fondet ditt i slike prosjekter?

Michael Hill: Vi investerer hele tiden i nye prosjekter. Alle vet om vår enorme suksess med å investere i Defi-sektoren, vi har tjent investorene våre hundrevis av prosent vekst de siste seks månedene. Hvorfor Vectra? Jeg tror du vil forstå om noen år (smiler).

Reporter: Tusen takk for at du har svart på spørsmålene mine, jeg ønsker bedriften din vekst og velstand, du gjør en god jobb, takk igjen!

Michael Hill: Takk, det var hyggelig å snakke med deg.

Dette er en betalt intervjuartikkel. Gjør din egen forskning relatert til det promoterte selskapet eller noen av dets tilknyttede selskaper eller tjenester nevnt i artikkelen. Coingape.com har ikke noe ansvar for din skade eller tap.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me