Tjen passiv inntekt med kryptovaluta

Alle ønsker å tjene en passiv inntekt. Det er enkle penger og la oss innse det, hvem vil egentlig jobbe for pengene sine, ikke sant? Partnermarkedsføring utføres av mange forskjellige selskaper av en hovedårsak: det fungerer. La oss bruke et eksempel. Fortnite, det verdensomspennende fenomenet, har tatt over barna, tenårene og unge voksne. Det er gratis å spille, og noen av internettets største streamere / innholdsskapere bruker det til innhold. Tilbake da det ikke var så populært som det er i dag, benyttet Epic Games, utvikleren av Fortnite, seg av tilknyttet markedsføring ved å tilby sine mest populære streamers tilknyttede lenker for å markedsføre spillet. Med den tilknyttede lenken kan fans av streamere registrere seg gratis ved hjelp av nevnte lenke. Tilknyttede selskaper (eller i dette tilfellet streamere) vil da få kompensasjon for å markedsføre spillet.

Det er et ganske moderne eksempel, men la oss dykke ned i det tekniske.

Hva er tilknyttet markedsføring?

Per definisjon er tilknyttet markedsføring “en markedsføringsordning hvor en onlineforhandler betaler provisjon til et eksternt nettsted for trafikk eller salg som genereres fra henvisninger.” I lekmannsbetingelser er det en strategi der en individuell partner med en virksomhet for å gjøre en kommisjon ved å henvise lesere eller besøkende til en virksomhets spesielle produkt eller tjeneste. Det er en av de mest populære metodene for å tjene penger online, og når de først er etablert, kan det tjene som en god passiv inntekt. Selv om det virker enkelt nok, er det mye mer.

Her er et annet eksempel, la oss si at du er blogger og at du vil bli tilknyttet et bestemt selskap. Din jobb vil være å plassere en lenke, knapp eller banner i et blogginnlegg slik at leserne dine blir ledet til produktene eller tjenestene til det selskapet. Når det er sagt, vil en god blogger og tilknyttet selskap bruke en rekke forskjellige markedsføringskanaler for å markedsføre innhold.

Tilknyttede programmer og kryptovaluta

Nå som du mer eller mindre vet hva tilknyttet markedsføring er, hvordan forholder det seg til kryptovaluta? Vel, det er omtrent det samme. De største børsene vil gi brukerne en viss prosentandel av provisjon på alle handler utført av tilknyttede selskaper. Kursene varierer per bytte, så åpenbart er noen avtaler bedre enn andre.

Disse tilknyttede programmene er designet for å trekke flere mennesker til disse børsene, og hjelper dem med å vokse og utvide virksomheten. Her er noen av de tilgjengelige tilknyttede eller henvisningsprogrammene som er tilgjengelige:

Paxful – tilknyttet program (BESTE OPTION)

Paxful er en av de ledende bitcoin-markedsplassene i verden. De tilbyr hundrevis av måter å kjøpe og selge bitcoin med over 300 betalingsmåter tilgjengelig. De Paxful tilknyttet program er uten tvil et av de beste programmene der ute, da det kommer i to nivåer. Nivå 1-tilknyttede selskaper er de som registrerer seg på Paxful direkte ved hjelp av tilknyttede lenker. Fra handler utført av disse tilknyttede selskapene, vil du få 50% av escrow-avgiften på Paxful. Tier 2-tilknyttede selskaper er de som registrerer seg på Paxful ved hjelp av tilknytningskoblingen til Tier 1. Fra handler utført av disse tilknyttede selskapene, vil du få 10% av escrow-avgiften på Paxful.

Som du kan se, tillater Paxful sine brukere den største muligheten for brukerne å gjøre passiv inntekt, noe som gjør det til et av de beste tilknyttede programmene der ute. Har du fortsatt spørsmål? Ta en titt på instruksjonsvideoen til Paxful Affiliate Program for å lære mer.

Changelly – tilknyttet program


Changelly er en kryptovalutautveksling hvor folk kan endre fiat til et bredt spekter av kryptovaluta. Den søker etter den beste valutakursen, og så kjøper de den til deg til den prisen. Deres tilknyttede program tilbyr sine tilknyttede selskaper en inntektsandel på 50% for hele kunden du henviser til dem. Dette betyr at du får 50% provisjon for tilbudene som er gjort av den henviste brukeren. De tillater vanligvis utbetaling dagen etter at transaksjonen er gjort. Utbetalinger utstedes i bitcoin.

Coinbase – Henvisningsprogram

Coinbase er en av de største bitcoin-børsene i verden, så det er ingen overraskelse at de har et henvisningsprogram. Selv om Coinbases henvisningsprogram er forskjellig fra et tilknyttet program, kan det være noe du vil se nærmere på. Coinbase tilbyr $ 10 for hver person du henviser til som kjøper eller selger minst $ 100 eller mer innen 180 dager etter registrering. Både du og henvisningen din vil motta $ 10 etter kjøp / salg. Det er ikke like lønnsomt eller praktisk som et tilknyttet program, men det er fortsatt en måte du kan tjene litt ekstra penger på når du bruker en av de største børsene i verden.

Les også: Cryptocurrency Technologies: Hvor, hvorfor & Hvordan kan en student gå inn i Bitcoin Arena?

Coinmama – tilknyttet program

Coinmama er en bitcoin- og Ethereum-utveksling. De tilbyr 15% provisjon for alle henvisninger som kjøpes fra plattformen deres ved hjelp av din personlige henvisningskobling, inkludert fremtidige fremtidige kjøp. De tilbyr også bannere som du kan plassere på nettstedet ditt. Ulempen med deres tilknyttede program er at utbetalingen er månedlig, mot slutten av hver måned, og du må ha tre vellykkede bestillinger gjort av minst tre brukere for å få utbetaling.

Tjen din passive inntekt i dag!

Det er mange måter å tjene en passiv inntekt med kryptovaluta, men tilknyttede programmer er den beste måten å gjøre det på. Ta en titt på noen av eksemplene som er gitt, og utforsk hver plattform slik at du kan finne den beste for deg. Når du har gjort det, kan du være på vei til å tjene penger med et tilknyttet program!

Dette er et betalt innlegg. Gjør din egen forskning relatert til det promoterte selskapet eller noen av dets tilknyttede selskaper eller tjenester nevnt i pressemeldingen. Coingape.com har ikke noe ansvar for din skade eller tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map