Tjener konsekvent passiv inntekt med Cryptos i 2021

2020 kastet hele verden i uorden med at et stort flertall av verdens befolkning mistet inntektene fra coronaviruspandemien. Mer enn noen gang innså vi alle hvor viktig det er å ha en passiv inntekt. Nedenfor er noen av måtene du kan tjene jevn passiv inntekt med kryptoer i 2021. 

Crypto Expert Advisor Services

Flere EA-er kan hjelpe deg med å tjene jevn passiv inntekt i 2021 – ROFX er blant de beste i markedet. ROFX er en ekspertrådgiver, en automatisert handelsrobot som drives av en selvlærende AI. 

Du trenger ikke være ekspert på teknisk analyse eller være en fortjeneste, ROFX lar deg konsekvent tjene uavhengig av bakgrunn. Du registrerer deg ganske enkelt for en konto og mottar fortjeneste på slutten av hver dag. ROFX ble lansert i 2009, og siden det bruker et selvlærende nevralt nettverk AI, betyr det at EA blir smartere og mer effektiv med hver handel. Siden det begynte å handle, har mer enn 50.000 kunder over hele verden tjent på å bruke EA. For tiden har rundt 70.000 kunder passiv inntekt med ROFX. 

Du kan finansiere kontoen din med fiat eller bitcoin. Minimumsinnskudd på Fiat er $ 1000 og 0,05 BTC. ROFX tilbyr fem pakker for sine kunder, differensiert med innskuddsmengden – prøvepakke, Easy Start, Moneymaker, Gold og VIP. Her er et øyeblikksbilde av minimumsbeløpet for hver pakke og den omtrentlige daglige fortjenesten.

Hvis du er skeptisk og bekymret for å miste pengene dine, bruker ikke selskapet gearing og et automatisert stop-loss-system spesielt designet for å minimere ulempen din. ROFX-teamet har en funksjon for ‘tapsdekning’ for å kompensere deg for eventuelle tap du pådrar deg ved bruk av EA. Hvis du fremdeles ikke er overbevist, her er et øyeblikksbilde av ROFXs handelsrekord. Merk at EA rapporterer alle resultatene i sanntid.

Her er andre enkle måter å tjene passiv inntekt med kryptoer i 2021.

HODLing Dividend Cryptos

Crypto HODLing refererer til en strategi for å kjøpe og holde dem i porteføljen din. Dette er i motsetning til spekulativ handel. Selv om det er over 5000 kryptoer i markedet, er ikke alle verdt HODLing. HODLing ligner på å sette pengene dine på en sparekonto som betaler deg renter. Den distinkte fordelen med HODLing-kryptoer er at porteføljen din potensielt vil sette pris på, og du vil motta en mye høyere renteinntekt. Her er et eksempel. Hvis du skulle til HODL Cosmos (ATOM) i begynnelsen av pandemien 10. mars 2020 til februar 2021, ville du ha tjent et utbytte på 8%. Porteføljen din hadde satt pris på ca 1550%. Merk at de beste kryptoene til HODL er de som betaler utbytte regelmessig. Utbyttet kan betales daglig, månedlig eller årlig, avhengig av krypto, du HODL.

Setter kryptoer

Å sette kryptovalutaene dine er en av de enkleste måtene å tjene penger på kryptoporteføljen din passivt. Det lar deg bli belønnet for å delta i å holde nettverket sikkert. I dag skifter de fleste kryptovalutaer fra proof-of-work til Proof-of-Stake (PoS) konsensus for å muliggjøre blockchain-transaksjoner. I PoS-metoden gjør kryptoholdere sine kryptovalutaer tilgjengelige for å generere nye blokker. Staking skaper konsensus i kryptotransaksjoner og eliminerer problemet med dobbeltbruk. Slik kan du satse kryptoene dine.

  1. Du må velge kryptoen du vil satse. Spesielt må du velge kryptoer som bruker PoS som sin konsensusmekanisme – det er mye å velge mellom
  2. Last ned en lommebok for kryptoprogramvare der du vil lagre kryptoene du vil bruke til staking. Dette er enkelt; alt du trenger å gjøre er å besøke kryptos nettsted du vil satse og laste ned lommeboken.
  3. Bestem hvor mye du vil satse. Merk at noen PoS-nettverk krever at du har et minimum antall mynter du kan satse på. For eksempel krever Ethereum minst 32 ETH og Tezos minst 10.000 XTZ. Imidlertid er det noen kryptoer som ATOM som ikke krever et minimumsbeløp.
  4. Velg hvilken maskinvare du vil bruke; siden staking krever at du har uavbrutt tilgang døgnet rundt. Du kan bruke PC-en din, men det vil være mer effektivt å bruke virtuelle private servere (VPS), slik at du kan kjøre alt i skyen.

Låner dine Cryptos


Kryptolån er så enkelt som det høres ut. Du låner ut kryptovalutaene dine og mottar rentebetalingen. Det er flere plattformer og kryptobørser som lar deg låne ut kryptoene dine. I 2020 eksploderte kryptoterivater, og sto for rundt 55% av hele kryptomarkedet. Dette nødvendiggjorde behovet for å låne kryptoer til levererte handelsmenn. Avhengig av hvilken type krypto du låner ut og plattformen du bruker, kan du tjene opptil 0,9999% per dag fra kryptolån. Merk at du kan automatisere kryptolåneprosessen ved å bruke kryptolån. Du må imidlertid oppgi API-nøkler.

Vi håper du finner denne guiden nyttig. Hvis du har spørsmål, vennligst gi oss beskjed i kommentarene nedenfor. Jubel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector