Topp 3 Bitcoin trading roboter

Hvis du ikke allerede er kjent med begrepet krypto trading-bots, la meg utdype deres generelle formål og arbeidsflyt. Bitcoin trading bots brukes til å overta (det meste) av arbeidsmengden til handelsmenn på kryptovalutamarkedene. Siden det er mange forskjellige handelsboter, er det mange forskjellige implementeringer av teknikker for å oppnå målet om en automatisert pengeautomat. 

Noen programmer tar over trading helt, og brukeren velger bare et par som deretter brukes til å handle videre av programmets faste algoritme. Andre tillater noen flere modifikasjoner for mer erfarne handelsmenn som har sine egne ideer og strategier, som de vil automatisere. 

  Før jeg skrev denne artikkelen, testet jeg noen av de viktigste bitcoin-handelsrobotene på markedet (Haasbot, Gunbot, & ProfitTrailer). Jeg tror at det er en slags sølvfôr som alle har til felles. Hvis du tror at å kjøpe en av disse robotene betyr at du ikke kan gjøre noe og bare tjene penger, tar du feil.  

Disse programmene trenger gode innstillinger og regelmessig justering for å sikre at de fungerer slik du vil i den nåværende markedssituasjonen. Betyr det at bruk av en bot ikke er verdt det? Absolutt ikke. Som jeg sa tidligere, vil det hjelpe en næringsdrivende å automatisere sine handler, legge til noen funksjoner i handelen som er nesten umulig manuelt og gi ham sjansen til å styre handelen passivt uten å måtte se på diagrammer hele dagen. 

 En perfekt blanding? 

 Hvis du er en vanlig handelsmann med kunnskap om hvordan markedet oppfører seg eller med den hensikt å lære det, kan disse programmene være noe for deg. Disse bitcoin trading-robotene skal sees på som en midlertidig utvidelse av deg selv. Som du kanskje vet, sover aldri markedet. Du derimot, som menneske, trenger å sove, spise, delta i sosiale arrangementer osv. Det er praktisk talt umulig å være tilgjengelig 24/7 for å utnytte muligheten du ventet på. Disse programmene hjelper deg med å sørge for at du ikke går glipp av disse mulighetene.

Det går imidlertid lenger enn bare å kjøpe eller selge, disse kryptobotene hjelper også med å lese markedet osv. Jeg inviterer deg til å lese resten av artikkelen for å lære litt mer om de forskjellige robotene og for å se på hvilke en passer deg best, da de er ganske forskjellige. 

Ulike Bitcoin trading bots:

  Haasbot 

 La oss begynne med vår første trading bot: Haasbot. Denne plattformen har eksistert lenge nå og har et stort fellesskap av fornøyde kunder (forum & telegram chat). Boten har en rekke strategier, handelssignaler og indikatorer for å tilpasse din handel (Bollinger-band, Fibonacci, Ichimoku-skyer & mye mer). De tilbyr ikke bare strategier og handelssignaler, men også ‘forsikringer’! Disse alternativene, som det aldri ville være mulig å realisere manuelt, kan hjelpe den næringsdrivende mye. Det kan forhindre at du mister for mye på en handel eller for eksempel å kjøpe for høyt. Jeg vil ikke gå nærmere inn på detaljene, jeg inviterer deg til å sjekke de forskjellige funksjonene i lenken under artikkelen.  

Bitcoin Trading bot Haasonline

Som jeg sa tidligere, tilbyr Haasbot en rekke strategier og indikatorer som kan appellere til mer erfarne handelsmenn.  

Betyr det at du ikke kan bruke Haasbot som nybegynner? Absolutt ikke. Til tross for mange innstillinger, tilbyr Haasbot en rekke ‘strategier’ som kan brukes av mindre erfarne handelsmenn. 

Det er normalt at brukerne har spørsmål om handelsstrategier eller mulige feil, så det er viktig å ha god kundeservice når du velger handelsbot. Haasbot gir brukerne muligheten til å sende inn en supportbillett og har et aktivt fellesskap på sosiale medier i tilfelle problemer. For de vanligste problemene er det en wiki og en FAQ som du finner på deres nettsider. 


Dessverre, i motsetning til andre bitcoin-handelsroboter, må Haasbot-brukere betale et abonnement for å fortsette å bruke programmet. Å vite at abonnementet er ganske dyrt, er dette den største ulempen med handelsprogrammet. (Prisene varierer fra 0,04 BTC til 0,11 BTC i 3 måneder eller 0,12 BTC til 0,3 BTC i ett år) 

 Gunbot 

 Etter å ha screenet de mange funksjonene til de forskjellige bitcoin tradingbots, presenterer jeg min personlige favoritt: Gunbot.  

Som en mer lidenskapelig handelsmann trengte jeg et program som ga meg så mye frihet i innstillingene som mulig. Gunbot gir brukerne muligheten til å tilpasse sin handel til et nivå som ingen annen handelsbot kan tilby. Nesten alle strategiene og signalene som manuelle handelsmenn bruker daglig, finnes i Gunbot og brukes til å handle automatisk. En annen positiv funksjon ved Gunbot er at det er en engangsbetaling, du trenger ikke å fornye hver måned (betal en gang og få alle fremtidige oppdateringer gratis)!  

Bitcoin Trading bot Gunbot

Jeg ønsket at boten skulle gi meg så mye frihet i handelsstrategien som mulig, noe som også betyr at jeg ikke vil være begrenset i valget av mynter. Programmet støtter de store børsene slik at du kan handle med nesten alle mynter du liker (Bitmex med marginhandel er også tilgjengelig!) Og gir muligheten til å handle på flere børser samtidig.  

Grensesnittet er brukervennlig slik at alle enkelt kan få tak i det. I likhet med Haasbot, er Gunbot egnet for mer erfarne handelsmenn så vel som nybegynnere; noen strategier er svært konfigurerbare, mens andre er enklere å bruke. Programmet leveres med mange strategier som er svært konfigurerbare og inkluderer forskjellige typer forsikringer for å optimalisere din handel, som er forklart på nettstedet.. 

En stor fordel med Gunbot er Gunthy-mynt, en funksjon som ingen andre handelsplattformer tilbyr. Dette gir lisensen din så mye mer verdi, la meg utdype: Gunthy-mynt er et token som tilbys brukerne når de kjøper Gunbot, antall tokens som sendes til kjøperen er avledet fra lisenstypen du anskaffer. Hvorfor er dette viktig? Tenk deg at handel ikke er noe for deg og ønsker å selge Gunbot-lisensen din, det er mulig med Gunthy-tokens! Dette ga meg mye selvtillit før jeg kjøpte boten, jeg visste at jeg kunne selge den hvis det ikke ville være noe som forventet. 

En av grunnene til at jeg valgte Gunbot som mitt handelsprogram, er den enestående støtten de tilbyr. Hvis du har noen form for problem med å installere boten, velge en handelsstrategi eller noen form for spørsmål, vil de hjelpe deg med det samme. Det er også et stort fellesskap av handelsmenn og Gunbot-brukere som deler innstillingene sine og hjelper hverandre på sosiale medieplattformer, noe som er et stort pluss. 

Hva med prisen? Som sagt tidligere krever Gunbot en engangsbetaling. Det er 4 forskjellige lisenser tilgjengelig, fra 0,04 BTC til 0,3 BTC.  

Den siste funksjonen jeg vil gå over kort er BitRage. BitRage er en bot som bare kan kjøpes av Gunbot-eiere, den er IKKE inkludert når du kjøper en Gunbot. Den skanner forskjellige altcoins innen samme børs og søker etter lønnsomme situasjoner som et resultat av forskjellige prisforhold. Jeg vil ikke gå nærmere i detaljer om BitRage, men vil påpeke at det er en stor fordel å ha tilgang til den slags programvare.  

 Kryptohopper 

 Den tredje og siste handelsboten som jeg vil diskutere i denne artikkelen er ‘Cryptohopper’. Handelsplattformen traff markedet i 2017 og har kjent en stor suksess siden den gang. Den fungerer som en nettbasert løsning som er enkel å bruke og verdsatt av brukerne. I likhet med de andre robotene inkluderer Cryptohopper en rekke handelsindikatorer og handelssignaler for å forenkle handelsprosessen. Dessverre er det ikke mye informasjon tilgjengelig om de forskjellige strategiene som Cryptohoppers kan bruke. Imidlertid leste jeg mange artikler om det og fant ut at det inneholder noen interessante funksjoner for nybegynnere, noe som er grunnen til at jeg valgte å legge ut om denne bot. En ‘Cryptohopper Marketplace’ kan bli funnet, der eiere av boten kan kjøpe handelssignaler og til og med finne noen gratis. I tillegg til markedet kan nybegynnere bruke “speilhandel” for å bruke de samme innstillingene som andre handelsmenn.  

Bitcoin Trading bot Cryptohopper

Hovedårsakene til at denne handelsplattformen ikke er min go-to-bot, er mangelen på informasjon på nettstedet og prisingen. Det er 3 forskjellige abonnementer tilgjengelig, fra $ 19 til $ 99 per måned. Å vite at de to første abonnementene begrenser deg mye på myntevalg og utløsere, måtte jeg få den største på $ 99 / måned, noe som er en stor investering. 

Konklusjon 

Under søket etter den ‘beste’ handelsboten, sammenlignet jeg fordelene med disse programmene. For å illustrere laget jeg en sammenligningstabell mellom de 3 bots i tabellen nedenfor.    

forskjellige Bitcoin-handelsroboter

Etter å ha sammenlignet de tre forskjellige bitcoin tradingbots, kan jeg nå presentere deg min personlige favoritt: Gunbot. Etter min mening er det den mest komplette handelsboten til den beste prisen. Selvfølgelig har alle sin egen måte å handle på og sine egne preferanser, og de kan alltid prøve nylig viste trading bot-alternativer som Trality.

du finner koblingene til de 3 bitcoin trading-robotene nedenfor: 

https://www.haasonline.com 

https://www.cryptodailytrading.com/ 

https://www.cryptohopper.com 

Dette er et betalt innlegg. Gjør din egen forskning relatert til det promoterte selskapet eller noen av dets tilknyttede selskaper eller tjenester nevnt i pressemeldingen. Coingape.com har ikke noe ansvar for din skade eller tap.

 

 

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector