Topp 3 Crypto-kampanjer for april 2020

Den siste måneden har vært en interessant tid for kryptovalutaverdenen. De fleste kryptovalutamarkeder var vitne til et rekordstort krasj i midten av mars, før de hadde gjenopprettet de fleste tapene innen april. 

Det generelle kryptovalutamarkedet ser ut til å være i sterk gjenopprettingstilstand, og mange kryptovalutaer og kryptoprosjekter har opplevd en dramatisk økning i aktivitet takket være den lockdown som de fleste land opplever. I mellomtiden sliter tradisjonelle markeder som aksjeindekser og de fleste varer og valutaer fortsatt med å komme seg.

I lys av den nåværende markedssituasjonen har et stort antall kryptoprosjekter begynt å sette i gang kampanjer for å gi de hjemmefra noe å se frem til og delta i, med noen av disse som gir seriøse premier til ledende deltakere.. 

Med dette i bakhodet, her er tre av de mest interessante kampanjene som for øyeblikket pågår akkurat nå.  

KuCoin x Newscrypto Cashback-program

Newscrypto er en plattforminformasjonsplattform med et enkelt mål – hjelp alle, uavhengig av midler eller erfaring med å forstå det grunnleggende ved kryptovalutahandel.

For å oppnå dette tilbyr Newscrypto et bredt spekter av læremateriell gjennom Newscrypto-skolen, som gir leksjoner om viktige bransjeemner, inkludert grunnleggende om kryptovaluta, grunnleggende om handel, mynter og strategier og mer. 

Plattformbrukere kan også få tilgang til et bredt spekter av samfunnsprognoser, diagrammer for populære kryptovalutaer, en liste over kommende airdrops og flere mer avanserte verktøy med sine premiumplaner. Premium-planer kan betales for i sitt eget native-verktøy-token Newscrypto Coin (NWC) og låser opp tilgang til flere kraftige funksjoner, inkludert sentimentindikatorer, arbitrage og ytelsesverktøy..

KuCoin, en populær kryptovalutautveksling, kjører for øyeblikket en kampanje for NWC-tokenholdere, kalt Newscrypto Cashback-program. Børsen tilbyr 60% årlig interesse for brukere som låser Newscrypto-mynter på plattformen i en 90-dagers periode. Brukere kan låse opp maksimalt 200 000 NWC (for tiden verdt ~ 5 555 dollar), og kampanjen vil bli stengt for nye deltakere når en fast takhet er nådd. 

Å delta i Newscrypto Cashback-programmet er så enkelt som å sette inn NWC i KuCoin-lommeboken din og deretter trekke den tilbake til LOCKNWC-adressen på plattformen. 

StormGain Coin Contest

StormGain, er en raskt voksende handelsplattform for kryptovaluta-derivater som spesialiserer seg på evig fremtidige kryptovalutaer.

Som de fleste børser i kryptovaluta-futures, tillater StormGain sine brukere å handle på gearing – i hovedsak slik at de kan multiplisere sin eksponering for markedsbevegelser, og potensielt gjøre små bevegelser til store gevinster (eller tap). StormGain skiller seg imidlertid fra konkurrentene ved å tilby en bransjeledende 200x innflytelse for sin BTC / USDT-kontrakt, og tilby gratis signaler for å hjelpe brukerne med å ta de riktige handelsbeslutningene.. 


StormGain kjører også en av de største cryptocurrency-turneringene gjennom tidene, men med en liten vri. I stedet for å kreve at brukerne konkurrerer med ekte penger, må StormGain-brukere ta de 50.000 Tether (USDT) demopengene som er gitt i StormGain-demokontoen og bruke dem til å vinne den største fortjenesten de muligens kan innen konkurransens sluttdato..

Som en del av StormGain Coin Contest, de 500 brukerne som får den høyeste demo-handelsfortjenesten i løpet av konkurranseperioden, vil dele en premiepott på 100 000 USD, og ​​den første traderen vinner 5824 USDT. 

Konkurransen avsluttes 9. april 2020, så det er ikke lenge igjen å konkurrere. 

Suterusu Validator Node Competition

Suterusu er et relativt nytt blockchain-prosjekt som er designet for å tillate andre blockchains som Bitcoin, Litecoin eller praktisk talt noe annet å lansere et personvernbevarende andre lag. 

For å oppnå dette bruker Suterusu en modifisert versjon av zk-SNARKs brukt av Zcash, kjent som zk-ConSNARKs. Disse zk-ConSNARK-ene muliggjør pålitelig personvern og forbedret skalerbarhet, samtidig som behovet for en klarert oppsett og sikkerhetsproblemene som dette medfører. 

Takket være zk-ConSNARKs og Suterusu Virtual Machine (SuterVM), blokkeringer av alle typer for å legge til et ekstra lag med personvern over sine grunnleggende funksjoner – muliggjør private betalinger på offentlige blokkeringer, private smarte kontrakter, anonym stemmegivning og mer, alt uten behov for å endre bunnlaget.

Suterusus kampanje er litt annerledes enn de to forrige vi nevnte ved at det er en konkurranse mellom Suterusu validator node innehavere. Disse validatorene mottar en andel av Suterusu-blokkbelønningen, men kan også delta i Validator Node-konkurransen for å vinne opptil 2 millioner SUTER (rundt $ 1.760) per dag frem til 23. april 2020. 

Interesserte deltakere kan registrer deg for å være en valideringsnode på Validator Node-konkurransesiden. Hver dag vil nummer 1-valideringsnoden med antall SUTER delegert til dem vinne 2M SUTER-prisen, som deretter vil bli delt med alle delegatene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector