Topp 5 poletter for innsats 2020

Hele riket med kryptovalutaer innoverer med nye konsepter som muliggjør bedre tilgang til kryptovalutaer. Videre tillater disse konseptene brukere å hente maksimal gevinst ut av kryptovaluta-eiendelene sine. Mens DeFi og avkastningsbruk er en av dem, er et annet konsept som har blitt populært innsatsen av forskjellige kryptovalutaer. 

Staking er et konsept som er relevant for ProSF of Stake (PoS) blockchain-nettverk og muliggjør en måte å tjene passiv inntekt i kryptovalutaer. I denne artikkelen undersøker vi det grunnleggende om staking, hva er det å stikke en mynt og hvilke som er de beste myntene å satse i 2020. 

Hva er staking?

Å investere i kryptovalutaer er en mekanisme der kryptobrukere låser myntene sine i en viss varighet. Til gjengjeld mottar brukere belønninger i form av kryptovaluta-token. På samme måte som banker gir deg en prosentandel av renter for å låse midlene dine på bankkontoen. 

Denne prosessen med staking forenkler operasjoner i et blockchain-nettverk. Den utføres for å støtte Proof of Stake (PoS) blockchain-nettverk. Med Proof of Work (PoW), blokkjeder som Bitcoin, oppnås konsensusmekanisme for en transaksjon gjennom gruvedrift. Imidlertid krever PoW-nettverk betydelig beregningskraft og begrenser dermed skalerbarhetsfaktoren. 

I motsetning til dette velger Proof of Stake-mekanismen en spesifikk validator for å lette konsensus og validere blokken. I de fleste tilfeller er brukeren som har maksimalt antall mynter til den bestemte blokkjeden valgt å validere. Mens PoS-mekanismen reduserer desentraliseringsfaktoren i forhold til PoW-mekanismen, muliggjør den lavere beregningskraft og bedre skalerbarhet. 

Brukere låser penger for å lette driften av en PoS-blockchain. Til gjengjeld for kryptostaking får brukere betalt tokens for det respektive blockchain-nettverket. Renteavkastningen i bytte for å låse kryptotokenene dine har gjort konseptet populært spesielt i nyere tid.

Beste mynter

Gjennom årene har myntlisten Proof of Stake økt betydelig på grunn av den økende populariteten til stakingskonseptet. La oss ta en titt på noen av de beste PoS-myntene som er tilgjengelige i 2020. 

NÅ Token (NÅ)

NÅ token er en innfødt digital eiendel til en av de fremtredende kryptovaluta-børsene ChangeNOW. Token gjør det mulig for brukere å få tilgang til et mylder av interne produkter som er tilgjengelige i NOW-økosystemet. Gjennom årene, med den økende populariteten og adopsjonen av produktene, har det vært en betydelig økning i verdien av NOW-tokenet. 

Plattformen tillater nå brukere å stake kryptovalutaen sin og motta årlige belønninger i samsvar med varigheten du satser på NOW-tokenet. Jo lenger du setter symbolet, jo større belønning får du. En bruker kan begynne med så lave som 10 NOW-tokens og fryse transaksjonen med leverte verktøy: BEPTools ’Token Freezer eller Guarda Wallet’s innsatsmekanisme. Etter dette vil protokollen automatisk beregne og gi en belønning på ukentlig basis. Verdsettelsen av NOW-token, lavere barrierer for innsats, større prosentandel av interesse og ukentlige belønninger er årsakene som er en av de beste bevisene på innsatsmynter i listen over mynter. 

Tezos (XTZ)

Neste i vår innsatsmyntliste er Tezos, et blockchain-nettverk som kjører på Proof of Stake-mekanismen. Det har formalisert sin iboende styringsprosess ved å la interessenter stemme på nettverksendringer. 


Det opprinnelige kryptovaluta-tokenet til Tezos er XTZ. Brukere tjener XTZ-token gjennom staking, som er kjent som ‘baking’ i dette bestemte blockchain-nettverket. Bakere godkjenner transaksjoner og validerer blokker for å motta XTZ-token i retur. Jo mer XTZ-token en interessent har, har de deretter innflytelse på kjedestyring av Tezos-nettverket. XTZ har også blitt en av de populære myntene for delegering til validatorer. Validatorene tar ansvaret for å godkjenne transaksjoner og sette XTZ-token. Til gjengjeld tar de et gebyr for å utføre operasjoner. Staking Tezos belønner brukere med en årlig avkastning på 5-6%. 

Kosmos (ATOM)

Et annet blockchain-nettverk i listen over bevis på innsatsen er Kosmos. Det er en plattform som tillater utvikling av forskjellige blockchain-applikasjoner og muliggjør interoperabilitet mellom forskjellige nettverk. Cosmos ble lansert i 2019 og fungerer på Tendermint-protokollen og inneholder PoS-mekanismen. 

Cosmos ATOM kan tjenes ved å sette mynten. Brukere kan få tilgang til Cosmos enten ved å delegere eller kjøre en valideringsnode. I tilfelle delegering delegerer du ansvaret til en valideringsnode som staker på dine vegne. Til gjengjeld belaster valideringsnoden en viss prosentandel for å utføre tjenester. Brukere som kjører en valideringsnode eller delegering, kan tjene årlige avkastninger hvor som helst mellom 8-10%. 

Dekret (DCR)

Lansert i 2016, Dekret er basert på en unik modell som kombinerer både Proof of Work (PoW) og Proof of Stake (PoS). Hybridmekanismen muliggjør bedre sikkerhet med PoWs desentralisering og muliggjør styring via kjeden av PoS. 

Med PoW kan gruvearbeidere også delta i Decreds protokoll som behandling og validering av transaksjoner. Med PoS kan brukerne satse på sine eksisterende DCR-tokens, som også kan brukes til forslag om styring i kjeden. PoW-gruvearbeiderne mottar 60% av blokkbelønningene, mens PoS-holdere får 30%. Brukere kan delta i blockchain-nettverket enten ved å stemme eller delegere. Interessenter kan delegere valideringskraften til stakepool. Den årlige avkastningen for innsats av DCR-token ligger for tiden på rundt 6%, men brukerne trenger å gjøre en minimumsinvestering på 138 DCR-tokens. 

Algorand (ALGO)

Algorand er et blockchain-nettverk som løser de forestående problemene i blockchain-økosystemet med skalerbarhet, sikkerhet og desentralisering. Blockchain-nettverket fungerer på Pure Proof of Stake (PPoS) -mekanismen. 

Brukere kan få tilgang til Algorands opprinnelige kryptokurrency-token ALGO gjennom staking. I motsetning til våre tidligere eksempler, letter ikke dette nettverket delegering til andre noder. Derfor muliggjør det desentralisering ettersom det eliminerer muligheten for et sett med brukere som har maksimal stemmerett. Det har en relativt enkel prosess for staking. Brukere må ha ALGO-kryptovaluta-token i en ikke-forvaringslommebok. Hvis du holder minst 1 ALGO, kan brukerne automatisk tjene belønninger gjennom innsatser. For øyeblikket gis en årlig belønning på 5-6% ved å sette dette kryptovaluta-tokenet. 

Avsluttende bemerkninger

Kryptovalutaindustrien innoverer med nye metoder for å få tilgang til inntekt i kryptovalutaer. Staking er en av dem. I listen vår over de beste innsamlingsmyntene har vi gjennomgått blockchain-systemene og deres påfølgende mynter. I tillegg har vi også undersøkt den årlige avkastningen en bruker kan forvente av å sette forskjellige tokens. Disse kryptovalutaene er et av de beste bevisene på stake mynter i 2020 og letter passiv inntekt i kryptoindustrien.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er et betalt innlegg, og bør ikke behandles som nyheter / råd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map