Toppnivå-partnerskap som hjelper Tuk Tuk med å løpe foran konkurransen

Mange nettsteder hjelper deg med å lage reiseplaner – å bestille hotell og flyreise sammen er praktisk og kan gi gode rabatter. Men hva med alle andre aspekter av turen din? Hvordan bestiller du det du faktisk vil gjøre når du kommer til destinasjonen? Hvordan vet du hvilke restauranter som er verdt pengene eller hvilke attraksjoner du skal besøke først? Noen online reisebyråer (OTAer) gir anmeldelser, men det kan være vanskelig å sortere de faktiske anmeldelsene fra resten. Tuk Tuk Pass har løsningen; de er et alt-i-ett-aktivert reisebyrå og en sosial nettverksløsning, som gir brukere muligheten til å gjøre alt fra å bestille hotell til å finne de beste restaurantene. Tuk Tuk Pass er i stand til å gjøre mer enn tradisjonelle online reisebyråer og gjennomgangssider gjennom både den revolusjonerende teknologien og kraften i deres unike partnerskap..

En spesialisert og erfaren partner for ethvert behov

Tuk Tuk Pass er i stand til å gi en konsolidert, omfattende reiseopplevelse gjennom strategiske partnerskap på toppnivå. Ved å samarbeide med ekspertleverandører og lokale myndigheter, er Tuk Tuk Pass i stand til å tilby den mest verdifulle informasjonen, tjenestene og produktene for sin kundebase, samtidig som den forbedrer den samlede kundeopplevelsen..

Men Tuk Tuk Pass er det ikke bare en konsolideringstjeneste. Tuk Tuk Pass bruker to revolusjonerende teknologier for å radikalt endre måten folk lager sine reiseplaner på: blockchain og maskinlæring.

Gjennom blockchain-teknologi er Tuk Tuk Pass i stand til å opprette en peer-to-peer-tjeneste der brukere kan tjene kreditter ved å legge ut anmeldelser for andre brukere om varer, tjenester og overnatting de kjøpte under sine reiser. Med dette reisekreditsystemet er Tuk Tuk Pass i stand til å skape et miljø der brukerne enkelt kan koble til om transport, losji, aktiviteter og andre tjenester hvor som helst i verden. Så når de har planlagt sin ideelle tur, kan de bestille alt, alt fra Tuk Tuk Pass UI.

Maskinlæring, derimot, brukes til å gi en uovertruffen brukeropplevelse. I stedet for å presentere brukere med en ukurated liste over alternativer, er Tuk Tuk Pass i stand til å bruke stordata kombinert med maskinlæringsalgoritmer for å bestemme den beste passformen for hver bruker. På den måten kan de fungere som et komplett, kunstig intelligent reisebyrå, og lære av brukere basert på deres valg og deres sosiale interaksjoner.

Mens maskinlæring hjelper Tuk Tuk Pass med å gi de beste anbefalingene for brukerne, trenger den fortsatt en database med varer og tjenester å trekke fra. Og det er der de strategiske partnerskapene de har dannet kommer inn. Med toppnivå partnerskap kan Tuk Tuk Pass gi brukerne et bredt utvalg av alternativer for å bestille den ideelle ferien.

Møt partnerne i Tuk Tuk Pass

  • Booking.com–Tuk Tuk Pass-brukere vil kunne bestille med over 1,7 millioner hoteller gjennom Booking.coms velprøvde tjenester. Booking.com tilbyr en komplett API der en rekke fasiliteter, aktiviteter, arenaer og tjenester kan bestilles, inkludert fly og bilutleie.
  • Rentalcars.com–Med utleie tilgjengelig i 160 land, vil Rentalcars.com gi kundene tilgang til transport uansett hvor de vil. Tuk Tuk Pass arbeider videre med flere alternativer, alt fra lokale flyreiser til kuletog.
  • Profesjonelle reiselederforeninger– Gjennom profesjonelle reiselederforeninger – som Thai Professional Tour Guide Association – gir Tuk Tuk Pass tilgang til et nesten ubegrenset antall lokale aktiviteter. Lokale reiselederforeninger kjenner til regionene og er i stand til å gi en langt bedre opplevelse enn mange nasjonale eller internasjonale kjeder.
  • Trådkort–Wirecard er spesialist innen betalingsbehandling, og tilbyr globale finansielle tjenester, noe som gjør det enklere for kunder å foreta betalinger i mange forskjellige valutaer gjennom en sikker og praktisk portal..
  • Lokale restauranter–Brukere vil være i stand til å bestille med lokale restauranter, se anmeldelser og samhandle med dem, alt innenfor det sosiale nettverket og blockchain-økosystemet. Kuponger, rabatter og andre kampanjer vil også være tilgjengelige.
  • Velvære- og spa-tjenester–Helse- og skjønnhetspakker vil være enkle å finne på Tuk Tuk Pass-plattformen, som vil samarbeide med tjenester som det thailandske folkehelsedepartementets program for å gjøre det lettere å få tilgang til lokale massasjestuer, spa og salonger..

Tuk Tuk Pass er en fellesskapsdrevet all-inclusive-tjeneste som vil gjøre det enklere enn noen gang for reisende å lage sine perfekte reiseplaner. Med peer-to-peer-tjenester, sosiale medier og et antall utrolige partnerskap, tilbyr Tuk Tuk Pass et robust, fleksibelt, blockchain-drevet økosystem for alles reisebehov. For mer informasjon sjekk ut Tuk Tuk Pass Whitepaper.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me