Tuk Tuk Pass: Kombinere de beste delene av en OTA og et sosialt nettverk

Tuk Tuk Pass er et online reisebyrå og et sosialt nettverk. Men Tuk Tuk Pass er mye mer enn bare summen av delene. Tuk Tuk Pass er i stand til å kombinere de beste delene av en OTA og et sosialt nettverk og samtidig forbedre begge deler. Ved å kombinere et OTA og sosialt nettverk, er Tuk Tuk Pass i stand til å tilby alt brukerne trenger innen et enkelt, konsolidert system.

Et ekte reisesamfunn på en enkelt plattform: Tuk Tuk Pass

Reisende vil ikke bare se en liste over fasiliteter. De trenger å kunne se anmeldelser og kommentarer, stille spørsmål og få ekte svar fra ekte reisende. Det er der Tuk Tuk Pass kommer inn. Gjennom Tuk Tuk Pass’s revolusjonerende nye plattform, er brukerne i stand til å samhandle direkte med hverandre, samtidig som de leter etter reiseanbefalinger og fullfører sine reisebestillinger..

Å kunne samhandle med hverandre vil gi utrolig mye verdi for brukere av Tuk Tuk Pass. Brukere kan:

  • Del hotellrom og andre reisearrangementer–Brukere kan gå inn på bulkpriser og dele en enkelt reiseopplevelse ved å samhandle gjennom samfunnet. Enda bedre, samfunnet selv vil belønne aktive brukere, og dermed gjøre det lettere for brukerne å skille hvilke brukere som sannsynligvis vil være mer kunnskapsrike og pålitelige..
  • Finn andre brukere å spise sammen med–Peer-to-peer-dining gjør det slik at brukerne kan lage mat for hverandre på eksotiske steder eller gå ut og spise med hverandre på restauranter de er interessert i, skape både sosiale fellesskap og utnytte nettverkets store lager av spisepartnere..
  • Få en guide–Brukere kan få kontakt med lokalbefolkningen i deres reisemål for å få råd og til og med bestille turer. Lokalbefolkningen vet ofte de beste stedene å dra, og kan selge sine egne tjenester, og få betaling via Tuk Tuk Pass-systemet.

Alt dette sammen skaper et unikt forhold mellom Tuk Tuk Pass-brukere, noe som gjør dem til mer enn bare appbrukere og skaper et tett sammensveiset, selvbærende globalt samfunn. Etter hvert som Tuk Tuk Pass vokser, vil tjenestene og informasjonen som er tilgjengelig eksponentielt vokse.

Ikke bare er brukerne i stand til å finne informasjon og tjenester, men de blir belønnet for å bidra. Brukere som bidrar med verdifull informasjon vil få tokens gjennom plattformen, og disse tokens kan deretter leveres inn for reisetjenester. Brukere vil også kunne få merker som indikerer hva de har oppnådd og de tingene de er interessert i. Til slutt vil utlodninger bli gitt av bidragsytere, slik at brukerne får muligheten til å prøve interessante nye tjenester og opplevelser.

Et kunstig intelligent reisebyrå

Reisebyråer på nett vil gi brukerresultater basert på hva de leter etter, men Tuk Tuk Pass går et skritt videre. I stedet for å bare gi brukerne ukuraterte resultater, bruker Tuk Tuk Pass også sin kunnskap om brukere for å finne ut hva de er mest interessert i. Tuk Tuk Pass samler inn store mengder data som deretter filtreres gjennom en maskinlærings-AI. Over tid vil AI vokse enda mer nøyaktig når man bestemmer brukerens behov.

For en bruker gjør dette plattformen betydelig mer effektiv enn mer generiske reiseløsninger. Brukere trenger ikke å bla gjennom sider og sider med resultater for til slutt å finne det de er interessert i. I stedet vil systemet skyve ting som de er mer sannsynlig å være interessert i mot toppen, og brukerne vil være i stand til å gjennomgå alt de er interessert i.

Bedre transaksjoner gjennom kryptovaluta

Kryptovaluta og blockchain-teknologi forenes i Tuk Tuk Pass, noe som gjør det lettere for det sosiale nettverket å gjennomføre interne transaksjoner. Ved hjelp av kryptovaluta er det sosiale nettverket i stand til å legge til rette for transaksjoner uten å overføre flere typer valuta gjentatte ganger. Enda bedre, selve valutaen har egenverdi. Tuk Tuk Passs kryptovaluta vil være knyttet til ekte reisetjenester, derved forankre og øke sin verdi over tid.

Dermed er ikke bare Tuk Tuk farbar for å tilrettelegge for et fullstendig OTA og sosialt nettverk, men det er også i stand til å utvide den konsoliderte plattformen med et virkelig verdifullt valutasystem som bare vil vokse i verdi. Reisende vil ikke bli tvunget til å bruke mindre enn fordelaktige valutakurser, og vil i stedet kunne kjøpe og betale for alt de trenger på en enkelt plattform. De kan til og med tjene poeng direkte gjennom systemet ved å utføre arbeid og deretter gjøre disse poengene om til reiser.

Tuk Tuk Pass er ikke bare en virkelig nyskapende ny reiseløsning. Det forbedrer også eksisterende reiseplattformer, for eksempel sosiale nettverk og online reisebyråer. Ved å utnytte blockchain og kryptokurrency-teknologi og fokusere på å presentere en nyttig og enhetlig brukeropplevelse, er Tuk Tuk Pass i stand til å destillere alt de reisende virkelig ønsker i en enkelt brukervennlig pakke. Investorer og reisende kan involvere seg i å følge og investere i Tuk Tuk Pass i dag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map