Umi Blockchain Ecosystem: Øyeblikkelige overføringer, smarte kontrakter og lønnsom innsats

Så langt har antallet utstedte kryptovalutaer og digitale tokens oversteg 7 tusen, og i dette havet av kryptoprosjekter er det vanskelig for investorer å gjenkjenne lovende tjenester i et tidlig utviklingsstadium, men samtidig investeringer på dette stadiet maksimere fortjenesten.

UMI er et av de unge prosjektene som ble opprettet i krysset mellom trender fra DeFi og digitale eiendeler, noe som ikke bare vekker oppmerksomhet med sin unike funksjonalitet, men også av fremtidige planer. UMI er et universelt monetært instrument som lar brukerne foreta øyeblikkelige, sikre og gratis økonomiske overføringer, samt tjene krypto gjennom lønnsom innsats. I tillegg er UMI en fullverdig blockchain-plattform som er i stand til å utføre smarte kontrakter av enhver kompleksitet. La oss se nærmere på UMI-funksjonene.

Se video om UMI:

Transaksjoner

UMI-nettverket kan utføre omtrent 4500 transaksjoner per sekund. Dette overgår kapasiteten til de fleste andre blokkjeder betydelig, inkludert grunnleggende som Bitcoin eller Ethereum.

UMI Mainnet ble lansert sommeren 2020 og forbedres kontinuerlig. I fremtiden vil UMI-teamet lansere en oppdatering som vil øke nok høy kapasitet til å utføre 10 000 transaksjoner per sekund. Dette bringer UMI-plattformen nærmere transaksjonsledelsen til store betalingssystemer som VISA og MasterCard. UMI-utviklerne har også et langsiktig mål – å oppnå kapasiteten på 1 million transaksjoner per sekund. Selv om dette høres for ambisiøst ut, er det en sjanse til å nå det i det lange løp, og her er hvorfor.

UMI

For det første opererer UMI-nettverket på en forbedret versjon av Proof-of-Authority-konsensusen (PoA-konsensusegenskaper vil bli diskutert i detalj senere i artikkelen). For det andre kan en slik skalering oppnås gjennom optimalisering av programmeringsspråk og smarte kontrakter, samt med slike verktøy som Kubernetes. Til slutt kan oppgraderinger av UMI-nettverket utføres raskere og med mindre innsats med de planlagte endringene i økosystemets interne arkitektur.

En annen planlagt funksjon av UMI økosystembetalingstjeneste ser også ut til å være veldig lovende – offline transaksjoner. Andre blockchain-systemer fokuserer utelukkende på transaksjoner via Internett, mens prosedyren for sending av transaksjoner i UMI-økosystemet kan utføres uten tilgang til World Wide Web ved hjelp av vanlig SMS eller andre kommunikasjonsmetoder. Lengden på en UMI-transaksjon er for eksempel 150 byte. Det er 1200 biter av informasjon. Standardlengden på en SMS er 1120 bits (140 byte), noe som betyr at bare 2 SMS kreves for å sende en overføring gjennom UMI-blockchain. Dette er praktisk hvis overføringen må sendes raskt, og Internett er midlertidig ikke tilgjengelig. Teknisk sett er UMI-økosystemet allerede i stand til å sende offline transaksjoner uten Internett-tilkobling, men tjenesten for igangsetting av overføringer er ikke lansert ennå. UMI-teamet er i ferd med å utvikle det.

Selv om hovedfunksjonen i UMI-blockchain ikke er nettverkets kapasitet, men fraværet av gebyrer. Dette har blitt oppnådd med den unike teknologien som økosystemet er bygget på, samt en annen økonomisk modell i forhold til andre populære kryptovalutaer..

Teknologi

De UMI blockchain er basert på Proof-of-Authority-teknologi, et konsept opprettet av Ethereum-medstifter Gavin Wood.

Forskjellen mellom PoA og de populære Proof-of-Work-algoritmene (som Bitcoin kjører på) eller Proof-of-Stake (Ethereum planlegger å bytte til PoS) er at det i PoA-nettverket ikke er noe sted å konkurrere mellom gruvearbeidere og forfalskere for retten til å generere en blokk og få en belønning. Generasjonen av blokker, og viktigst av alt, deres integrasjon i blockchain, håndteres av pålitelige noder – ‘master noder ’. I UMI-nettverket er hovednoder store autoriserte noder som oppfyller strenge hastighetskrav. Denne funksjonen øker nettverkets kapasitet betydelig.


Imidlertid har det opprinnelige konseptet med PoA også sine ulemper. Den originale PoA-modellen forutsetter at vanlige brukere ikke kan påvirke systemets driftsmekanikk, og bare pålitelige noder har rett til å bekrefte transaksjoner og registrere dem i blockchain, og de tilhører vanligvis en organisasjon eller tilknyttede selskaper. Disse faktorene øker risikoen for nettverkssentralisering, som fratar kryptovalutaen sin viktigste verdi – desentralisering – og gjør den litt annerledes enn andre allerede eksisterende tradisjonelle betalingssystemer. For å unngå risikoen for sentralisering av nettverket er nodene i UMI-blockchain delt inn i to typer – ‘master noder ’, som integrerer blokker i blockchain, ogvalidator noder ’ som validerer blokkene. Bare visse typer noder kan bli hovednoder – de inkluderer noder lansert både av UMI-teamet og deres mange partnere fra forskjellige land, mens enhver bruker kan starte en valideringsnode. Validator noder overvåker arbeidet til masternodene, og hvis de mistenkelige handlingene oppdages, kobles de skruppelløse mestrene automatisk fra systemet.

Sammen med fordelingen av makt mellom hovednoder og valideringsnoder, er en annen mekanisme som er utformet for å forhindre sentralisering planlagt implementert i UMI-systemet i fremtiden – integrasjon med Proof-of-Stake-konsensus. UMI-blockchain vil fortsette å operere på PoA-algoritmen, men hvis det oppstår problemer med masternodene, vil systemet automatisk bytte til reserve PoS-konsensus. Selv om alle masternodene plutselig slutter å fungere, vil ikke ytelsen til UMI-nettverket og dets evne til å gjennomføre transaksjoner bli påvirket. PoS-noder trenger ikke datautstyr for å fungere, en vanlig bærbar datamaskin er nok. Enhver UMI-bruker som har installert en stasjonær lommebok med en valideringsnode, vil kunne starte en backup PoS-node.

Videre fungerer staking på en smart kontrakt i UMI-systemet, noe som betyr at staker ikke trenger å holde datamaskinen på hele tiden. Takket være innsatsen på en smart kontrakt kan du generere nye UMI-mynter: opptil 40% per måned i 24-timers modus. Med en så lønnsom økonomisk modell oppfordrer UMI brukere til å delta aktivt i systemet. Denne modellen er en av funksjonene som gjør det mulig for UMI å unngå provisjon for overføringer – interesserte deltakere er interessert i å utvikle økosystemet uten ekstra insentiver, for eksempel provisjoner.

Smarte kontrakter

UMI-blokkjeden lar deg lage mange spesialiserte multifunksjonelle smarte kontrakter, inkludert de som er egnet for integrering i e-handelstjenester eller for å lansere desentraliserte autonome organisasjoner (DAO). Disse inkluderer forskjellige desentraliserte finansieringstjenester (DeFi).

Bruksområder for UMI-blockchain-smarte kontrakter:

  • Desentraliserte utvekslinger og applikasjoner;
  • DeFi-protokoller, inkludert avkastning og utlån;
  • Nettbutikker;
  • Crowdfunding-plattformer;
  • Gambling nettsteder;
  • Spillplattformer;
  • Cashback og bonusprogrammer;
  • og mange andre tjenester.

Takket være den høye kapasiteten vil UMI-nettverket sikre jevn drift av store DeFi-prosjekter, desentraliserte sentraler (DEX) eller desentraliserte applikasjoner (DApps), og brukere vil ikke møte enestående høye transaksjonsgebyrer, slik det skjedde før med Ethereum-nettverket. Dermed vil ikke lanseringen av UMI-baserte DeFi-tjenester ha en negativ innvirkning på de som bruker systemet utelukkende til pengeoverføringer.

Setter i detalj

For øyeblikket kan UMI-mynter utvinnes i to strukturer (bassenger) – ROY Club og ISP Club. For å starte gruvedrift må du opprette en personlig lommebok i UMI-blokkjeden og overfør en viss mengde UMI-mynter til adressen din.

UMI

UMI

Etter å ha etterfylt lommebokadressen, kan du plassere myntene dine for staking i to bassenger. I motsetning til andre stakesystemer blir ikke mynter i UMI-systemet frosset etter at de har blitt med i et basseng. De forblir i brukerens lommebok, og ingen har tilgang til dem unntatt eieren. Innsatsbelønninger påløper 24/7. Brukeren kan når som helst ta ut og selge dem.

UMI

Du kan kjøpe UMI-mynter via SIGEN.pro handelsplattform, som inkluderer en børs, en automatisk veksler og en p2p-plattform. I følge statistikken varierer det daglige handelsvolumet til UMI fra $ 250 000 til $ 300 000, og likviditeten i ordreboken for kjøp av mynter har allerede oversteg $ 3,2 millioner, med tanke på p2p-plattformen. For prosjektet som ble lansert for bare fire måneder siden, ser tallene veldig lovende ut. Interessen for UMI på markedet fremgår indirekte av det raskt voksende antallet aktive brukere: antallet oversteg 47.000.

Mobilapper

Takket være høye og raske mobilapper kan brukerne utføre alle viktige operasjoner ved hjelp av en smarttelefon eller et nettbrett. Applikasjonene for Android eller iOS kan lastes ned fra Google Play og App Store, henholdsvis.

UMI-mobilapper tilbyr en bred liste over funksjoner. Man kan opprette og administrere en eller flere UMI-lommebøker, motta og sende mynter, koble til innsatsstrukturer, se transaksjonshistorikken og komme i kontakt med teknisk støtte.

Applikasjonene gir muligheten til å autorisere ved hjelp av Face ID, fingeravtrykk eller PIN-kode.

Du finner all den nyeste informasjonen om UMI-prosjektet i blogg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector