VectraCoin – en Bitcoin-drapsmann eller bare en annen dummy ICO?

Hvis du en dag bestemmer deg for å investere i kryptovaluta, bør du først velge hva du skal kjøpe. Selvfølgelig bør du vite det grunnleggende om blockchain-teknologi, kunne lage kryptografiske lommebøker og utføre transaksjoner riktig. Men fortsatt er det viktigste å finne ut at denne kryptovalutaen er lønnsom, og senere kan den selges dyrere. Det er ikke noe klart svar på spørsmålet: “Hvilken kryptovaluta skal du investere i?” Før du investerer penger, bør du studere markedet og analysere utsiktene til det aktuelle prosjektet. Vær oppmerksom på følgende:

  1. A) Graden av popularitet i blockchain-samfunnet. Hvis handelsmerkemerket til denne kryptomynten finnes på flertallet av utestående børser og nyheter, som er relatert til dets peer-to-peer-nettverk, er publisert av autoritative blockchain-utgivere, betyr det at det er en av de mest lukrative kryptovalutaene. . Tokens til dette nettverket kan enkelt selges, og hvis du investerer penger i dette prosjektet, vil du sannsynligvis ikke lide tap uansett utfall.
  2. B) Enkel å gjøre transaksjoner. Autoritative blockchain-selskaper produserer flere typer lommebøker, og i tillegg støttes myntene deres av mange tredjepartsutviklere av lagring i flere valutaer. Det er veldig viktig for en investor å ha en pålitelig cryptocurrency-lommebok (ideelt sett en hardware-lommebok).
  3. C) Sikkerhet. Basert på ovenstående kan vi trekke en konklusjon om at et lovende nettverk skal beskyttes nøye mot hackere. De beste kryptovalutaene som kjører på POW, bør ha et ganske kraftig nettverk for å minimere sjansen for et angrep til 51%. Og hvis prosjektet du har valgt, bruker en alternativ konsensusalgoritme, bør det ha en gjennomtenkt ordning for beskyttelse mot skruppelløse validatorer.

Så hvorfor VectraCoin?

1) Blockchain i flere nivåer

VectraCoin er utviklet på en blockchain med flere nivåer. Hva betyr det? Det lar deg kombinere funksjonene til mynter som ved første øyekast er inkompatible, for eksempel for VectraCoin, dette er smarte kontrakter (som innebærer publisitet) og fullstendig anonymitet, på analogi med Monero ved hjelp av et engangssignal. Dette er den viktigste egenskapen til Vectra, på grunn av dette spår alle at VectraCoin vil ta den rette plassen i topp 10 myntmarked i 2021.

2) Transaksjonshastighet

Bitcoin-nettverket behandler 7 operasjoner per sekund, og Ethereum behandler 15 operasjoner per sekund. Hastigheten til det revolusjonerende nettverket kalt VectraNetwork er opptil 1000 operasjoner per sekund, noe som gjør det mulig å konkurrere ikke bare med konkurrenter i kryptomarkedet, men også med fiatpenger, og også med Visa og MasterCard.

3) Sikkerhet og anonymitet

Takket være integrasjonen av CryptoNote-algoritmen er det umulig å koble avsender og mottaker til en bestemt person. Nettverket og dets transaksjoner er helt anonyme takket være en engangs ringesignatur. Selvfølgelig er Vectra også et desentralisert system. Ingen enkelt senter regulerer VectraCoin, som gjør det mulig å foreta transaksjoner direkte uten myndighet eller annen kontroll.

4) Støtte for smarte kontrakter.

Det er nok å se på Ethereum og forstå hvordan denne egenskapen har hjulpet ETH til å ta en verdig andreplass når det gjelder kapitalisering blant alle kryptovalutaer. Partene signerer en smart kontrakt ved hjelp av metoder som ligner på signering av sending av midler i eksisterende kryptovaluta-nettverk. Etter signering av partene lagres kontrakten i blockchain og trer i kraft, og ingen av deltakerne i transaksjonen er i tvil om at transaksjonen er gjennomført.

5) Pre-ICO scene

Det er ingen bedre tid enn nå å investere i Vectra. Teknisk implementering av myntene er nesten ferdig, prosjektgruppen har nesten fullført arbeidet med det, og i tillegg selges Vectra-tokens til 100 $ per token nå. Og på tidspunktet for utgivelsen av mynten i 2021, ville kostnadene til og med på de mest konservative estimatene være ikke mindre enn 1000 $ per token, og etter at de kom inn i et marked kan prisen nå 5000 $.

Oppsummere

Når du velger en kryptovaluta for investering, ikke stopp på ett prosjekt, uansett hvor attraktivt det kan være, ikke forvent at prisen vil dobles i morgen og ikke få panikk ved den første nedtrekkingen av valutakursen. I tillegg til ovennevnte oppstart fortjener også konfidensielle kryptovalutaer som Zcash, Dash og Monero oppmerksomhet. I tillegg til unge lovende digitale mynter på MibleWimble-protokollen og en rekke andre altcoins.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector