Goldman Sachs ‘kritikk av Bitcoin er faktisk bullish nyheter

Hver nye oppfinnelse trenger en antagonist. Og bitcoins antagonist fra 2020 har kanskje nettopp gjort seg kjent. I et lekket PowerPoint-lysbilde kritiserte Goldman Sachs at bitcoin ikke er en aktivaklasse, og at kunder som ikke er momentumorienterte handelsmenn, bør revurdere å investere i det.. 

Mens slik hard kritikk fra finansgiganten Goldman Sachs virker som et nedslående signal, forblir kryptotroende positive til ytelsen til bitcoin, eller kryptovalutaer generelt. I følge Santiment Insights, rapporten fra Goldman har antent bred diskusjon blant kryptosamfunnet, med det meste av innlegget som ler eller bare overser kritikken. I motsetning til den enorme panikkutsalget som sannsynligvis var forårsaket av Satoshi Nakamoto, ser det ut til at ikke denne gangen er det mange som vil kjøpe talen til Goldman og dumpe bitcoins.. 

Før Goldman Sachs var bitcoins største motstander JP Morgan, hvis konsernsjef Jamie Dimon betraktet bitcoin som “svindel” og at “Det er verre enn tulipanpærer. Det ender ikke bra. Noen kommer til å bli drept. ” Men nå skal landets største bank tilby banktjenester til bitcoin-børser Gemini og Coinbase. På bakgrunn av dette trekket tror kritikere JP Morgan vil være i stand til å få en seriøs fordel over sin største konkurrent Goldman. 

JP Morgan er ikke alene om å bli mer åpen for bitcoin. Mike McGlone, Bloombergs senior handelsstrateg, signerte også bullish for bitcoin ved å si at det er bedre samtykke enn gull: “I motsetning til kvasi-valuta brødre gull, vil ikke høyere priser være et incitament for mer tilbud.”

På en måte er ikke Goldmans holdning til bitcoin helt en dårlig ting, da den viste at bitcoin har fått mer oppmerksomhet blant institusjonelle investorer. For en så unik ressurs som bitcoin er oppmerksomhet, så vel som anerkjennelse, det som holder den sterk. 

Bitcoin får fart!

Institusjonelle investorer strømmer til bitcoin. Gråtoner har akselerert bevegelsen for å akkumulere bitcoin ved å kjøpe over 1,5 ganger den totale BTC som ble utvunnet siden halvering. Hedgefondssjef Paul Tudor Jones støtter direkte bitcoin og sier “Det er en flott spekulasjon,” og “litt over 1% av eiendelene mine i bitcoin. Kanskje det er nesten 2. Det virker som det rette tallet akkurat nå. “

Selv når bitcoin kaste 9% av verdien 2. juni, er institusjonelle investorer fortsatt bullish på den langsiktige ytelsen. Timothy Peterson, aktivforvalter av Cane Island Alternative Advisors, kommenterte på Twitter at “Hvis laveste pris fremover holder, vil august 2020 være siste gang vi ser #bitcoin under $ 10.000.”

Gå med trenden 

Bexplus er en ledende kryptoderivatplattform som tilbyr 100x gearing i BTC, ETH, EOS, LTC og XRP futureskontrakter. Ingen KYC, ingen innskuddsavgift, handelsmenn kan motta de mest oppmerksomme tjenestene, inkludert 24/7 kundesupport. Bexplus tilbyr tjenester over hele verden, som USA, Japan, Iran, Singapore og Sudan. 

  • Lag mer BTC med volatilitet

Volatilitet er en god ting, kanskje det beste med bitcoin for de fleste futureshandlere. Ved å spekulere i markedsbevegelser og bruke gearing, kan tradere tjene en pen sum penger med en liten startkapital. 

For eksempel lar 100x levert av Bexplus deg åpne en posisjon 100 ganger mer enn din opprinnelige investering. Minimum handelsvolum for BTC / USD på Bexplus er 0,1 BTC, noe som betyr at du bare trenger å investere 0,001 BTC som margin. Hvis du genererer 10% fortjeneste, vil du tjene 0,01 BTC, noe som gir avkastningen 1000% med bare 0,001 BTC-investering.


  • Gjør krav på 100% bonus

Dobbel innskudd, dobbelt fortjeneste. Brukere kan få en 100% innskuddsbonus for hvert innskudd på Bexplus. Hvis du setter inn 1 BTC, blir 2 BTC kreditert kontoen din, og fortjenesten du har fått med bonusen kan trekkes ut. Hver bruker kan delta i kampanjen og få opptil 10 BTC bonus. Nå kan aktive brukere få 10% avslag på transaksjonsgebyret.  

  • Lær å handle uten å ta noen risiko

Selv om du er nybegynner, kan du fortsatt tjene penger som andre veteraner! For å hjelpe nybegynnere bedre å bli vant til leveraged trading, gir Bexplus hver bruker en demo-konto ved registrering. Det er 10 påfyllbare BTC i demo-kontoen for handelsmenn å øve så mye de vil. Du kan også lære å analysere markedet og bruke verktøysettet med demo-kontoen. 

bexplus

  • Sjekk markedet når som helst og hvor som helst du vil

Bexplus mobilapp rangerer blant de 5 beste søkeordene for søkeord relatert til bitcoinhandel i 56 land i App Annie. Denne appen med full funksjoner gir deg den samme opplevelsen når du bruker en datamaskin, bare langt mer praktisk. 

Du kan sjekke markedet, inngå eller lukke en handel, eller sette inn pengene dine i den rentebærende lommeboken hvor du vil. Bexplus mobilapp har et døgnkontinuerlig markedsvarsel for å holde deg oppdatert med enhver enorm markedsbevegelse.  

All data og eiendeler kan nås via alle slags enheter, inkludert Windows, Macbook, Android-telefoner, iPhones og nettbrett. Bexplus-appen er tilgjengelig på Apple App Store og Google Play.

Følg Bexplus på:

Nettsted: https://www.bexplus.com/

Telegram: https://t.me/bexplusexchange

Apple App Store: https://itunes.apple.com/app/id1442189260?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map