XYO-prisforutsigelse: En dyster fremtid for XYO, fritt fall til $ 0,000010 innen 2025?

  • XYO Foundation fortsetter å revolusjonere reiseverdenen ved å koble biler, drivere og smarttelefoner til presise geospatiale posisjonsdata.
  • XYO kan få mye verdi i løpet av de neste ti årene, men anslag innen 2025 antyder en fortsatt nedadgående trend.

Introduksjon:

XYO er nettverket hvis eneste formål er å gjøre kjøreopplevelsen din overalt i verden minneverdig. Det desentraliserte nettverket styres av YXO Foundation. Gjennom grunnlaget er medlemmer av samfunnet, enkeltpersoner, utviklere, så vel som bedrifter, i stand til å lære om “mulighetene for et stedsbasert datanettverk bygget på delte insentiver.”

XYO Market Update

XYO er en av kryptovalutaene i greenen i skrivende stund. Kryptoen har økt i verdi med mer enn 6% mot den amerikanske dollaren det siste døgnet. I henhold til dataene fra CoinMarketCap handler XYO 4,90% høyere mot Bitcoin (BTC) og 5,57% høyere mot Ethereum (ETH). Gjennom årene har XYO vært i stand til å vokse til en markedsverdi på 3,4 millioner dollar og har den 598. posisjonen på markedet. Videre har XYO vært i stand til å tiltrekke seg et handelsvolum på $ 13,112 de siste 24 timene. CoinMarketCap viser at handelsmenn kan kjøpe og selge XYO på børser som KuCoin, IDEX og YoBit.

XYO / USD prisdiagramXYO / USD prisdiagram etter CoinMarketCap

Hva er XYO?

XYO er en desentralisert kryptovaluta som ble startet i 2017. Gjennom årene har samfunnet rundt denne kryptovalutaen vokst utrolig, og kjører på en teknologi, XY Oracle. Hovedmålet er å gi støtte til utviklere over hele verden og hjelpe dem med å forstå fordelene som desentraliserte teknologier medfører ved hjelp av “uendelig skalerbar incentivert lokasjonsdataprotokoll.” Nettverket er i stand til å finansiere sin virksomhet gjennom bidrag fra partier som holder forskningen høyt. Donasjoner aksepteres i fiat-valutaer og kryptovalutaer.

På den annen side er XYO et Ethereum-basert token, nøyaktig ERC-20 standard token. Nettverket opererer på to prinsipper: kryptovaluta og desentralisering. Den andre nøkkelfaktoren til XYO er samfunnet så vel som deres bidrag.

Fremtiden til XYO

Verden har å gjøre med en pandemi som aldri har blitt møtt før. Økonomier over hele verden er på randen av sammenbrudd. Det sosiale livet har gått i stå over hele kloden. Bransjene som har blitt holdt i live er de som tilbyr viktige tjenester som mat, medisinsk utstyr og sikkerhet. Hele COVID-19-situasjonen har tvunget de fleste regjeringer til å tenke utenfor boksen. For eksempel har bedrifter tillatt ansatte å jobbe hjemmefra mens de tilbyr en fleksibel balanse mellom arbeid og privatliv.

Teamet på XYO er ikke annerledes, ifølge rapporten for første kvartal for 2020. De jobber med en løsning som vil bli brukt unøyaktig kontaktsporing i samarbeid med UCSDInnovation. Denne plattformen vil inkludere bruk av programvare, sosiale innovatører samt kreativitet. Målet er ikke bare å lage en plattform for dagens pandemier, men også andre fremtidige pandemier og kriser. Denne utfordringen viser hvor fremtidsrettet utviklingsteamet på XYO er og gir et snikt bilde av hvor relevant det vil være i fremtiden.

Innovasjon

I kvartalsrapporten kunngjorde teamet ferdigstillelsen av COIN-appen. Dessuten fortsetter teamet på denne plattformen med “spennende nye funksjoner”, imponerende statistikk og bedre brukeropplevelse.

XYO-prisoppdatering: XYO / BTC

I skrivende stund handler XYO mot BTC til prisnivået på 0,0000000287. Dette følger utvinningen fra større støtte i 2020 på 0,0000000200. I februar økte XYO / BTC massivt til årlige høyder på 0,0000000700. Imidlertid så de bearish markedene over hele linjen hovedsakelig utløst av Coronavirus-pandemien, at kryptoassetten gikk ut i en nedadgående trend. I skrivende stund har kryptoen korrigert over en trendlinje på fire-timers diagrammet. Imidlertid fortsetter den å øke økende motstand på 0.0000000300.

XYO / USD prisdiagramXYO / USD prisdiagram etter Tradingview

Prediksjon av XYO

Den fremtidige prisen for dette prosjektet avhenger hovedsakelig av muligheten til å få adopsjon i det vanlige markedet. Geolokalisering og navigering er et spennende felt, derfor kan det være lettere å få grep. Nedenfor er spådommer fra flere publikasjoner:

WalletInvestor

WalletInvestor sier at XYO ikke gjør kuttet for langsiktige investeringer (et år og eldre). Prognosesystemet deres antyder at det kan bli en prisnedgang til $ 0,000010 USD. Den anslåtte prisen på fem år (2025) er $ 0,00171.

DigitalCoinPrice

De plattform er bullish på XYO og sier at den har muligheten til å stige til omtrent $ 0,0004 det neste året. I 2025 anslås XYO å ha en verdi på $ 0,00083.

Vanlige spørsmål

Hvor mye koster XYO?

I skrivende stund utveksler XYO hender til $ 0,000259.

Er XYO en god investering?

Hvis du er ute etter en langsiktig investering, klarer ikke XYO å gjøre kuttet. Imidlertid, når det gjelder teknologi, fortsetter nettverket å lede trenden, spesielt når det gjelder posisjons- og navigasjonsdata.

Hvor kan jeg kjøpe XYO?

Du må registrere deg for en børs som Coinbase og kjøpe enten BTC eller ETH. Du blir da bedt om å flytte BTC eller ETH til en sentral som støtter XYO for å kjøpe tokens.

Vil XYO gå opp?

Nettverket er sentrert i en veldig viktig bransje. Mennesker over hele verden leter i økende grad etter måter å utnytte data knyttet til steder. Biler vil kontinuerlig transformere for å gjøre sjåføren til en bedre opplevelse. Adopsjonen av XYO er nøkkelen til prisveksten. Derfor vil XYO sannsynligvis vokse i verdi i fremtiden.

Hva er myntappen?

Det er en plattform som ble lansert i 2019 for å tillate enkeltpersoner å tjene på digitale eiendeler for å validere geospatiale stedsdata mens de reiser og beveger seg rundt i verden..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me