ABCC Exchange Review

Børs er nødvendigheten og en integrert del av kryptovalutaverdenen. I dag, med over hundrevis av kryptobørser til stede i kryptorommet, øker konkurransen bare. Men ikke alle disse utvekslingene er de samme. Faktisk er de forskjellige og tilbyr en rekke unike funksjoner. Så hva har ABCC kryptoutveksling ekstra å tilby deg? For å vite alt om denne relativt nye utvekslingen i kryptogaten, dykk rett i ABCC Exchange gjennomgang!

ABCC – “Sikker og gjennomsiktig utvekslingsplattform”

“ABCC Digital Asset Exchange (ABCC) er en verdensklasse-børs som tilbyr digitale eiendomsinvesteringer og handelsløsninger for brukere globalt.”

Ved å målrette smertepunktene som mangel på forsiktige rammer for digital eiendomsevaluering, mangel på variasjon for digitale eiendeler og sikkerhetsproblemer, ABCC fokuserer på å tilby en kvalitet og sikker handelsplattform for kryptovalutaer.  

Forretningsmodellen fulgt av utvekslingen er en blanding av det proprietære flerdimensjonale evalueringsrammeverket, digital aktivainnovasjon og tidlig fase blockchain-prosjektinvestering og inkubasjon.

Innfødt token: AT-token

Det opprinnelige token for ABCC-utveksling er ABCC Token (AT Token) med en total forsyning på 210 millioner. Åpningsprisen på AT-token har vært $ 0,5, som innen timer etter lanseringen økte.

Styrende retningslinjer

ABCC har et enkelt, tydelig og lettmanøvrert nettsted med alle detaljene som er gitt for brukerne, som også er tilgjengelig på Android og iOS. Appen deres i Google-butikken fikk mye takknemlighet ettersom over tusen kommentarer har blitt gjort av brukerne.

For å registrere og verifisere kontoen, trenger brukeren bare å klikke på Registrer-knappen på nettstedet, oppgi e-post-ID og godta kundeavtalen.

Utvekslingen følger også KYC som krever et gyldig pass, et bilde av passomslag og ID-side, nasjonal ID eller førerkortarbeid, et bilde av brukeren som har pass og papir med håndskrevet ABCC, dato og signatur.

Når det gjelder KYC-ferdigstillelse, gjøres det tidligst, selv om man kan følge opp med administratoren for deres Telegram-gruppe. Imidlertid kan man ta ut opptil 2 BTC uten KYC, og kan også handle til min.

ABCC nevner spesifikt at KYC-brukere i USA, Kina og Singapore ikke er tillatt i AT-handel på grunn av at de er begrenset i henhold til policyen.

Funksjoner og gebyrstruktur


ABCC exchange tilbyr og planlegger å tilby en rekke funksjoner i fremtiden til sine kunder i form av:

Kryptohandel – Det er et betydelig antall kryptovalutaer oppført på plattformen som lar deg handle når det passer deg

Marginhandel – Med marginhandel tilbyr ABCC deg muligheten til å oppnå en mer effektiv og fleksibel aktivaallokering

Kontrakthandel – Futures, opsjoner, investeringsporteføljer og andre verdipapirer basert på aktiva basert på kryptovalutaer er også en del av denne børsens serviceplan

OTC-tjenester (OTC) Det tilbyr blokkhandelstjenester over disk uten å ha handelspartnere, inkludert enkeltpersoner med høy verdi, familiekontorer, gruvedrift, hedgefond og andre tradisjonelle finansinstitusjoner..

Tjene & doble belønningene:

For å tjene AT kan man minke token via handelsaktiviteter med hvilket som helst par. Tilsynelatende vil brukerne generere 0,1% av transaksjonsgebyret under handelsaktivitetene. Hver sjette time får gruvearbeidere forslag til AT som er basert på handelsavgiftene ut av de totale avgiftene som ABCC samler inn. En annen måte å tjene og doble belønningene på er gjennom Mining Referral Program.

Avgift:

ABCC tar 0,1% av handelsavgiftene for hver transaksjon som involverer den ene siden. Videre er BTC, ETH og USDT basisvalutaen mens AT vil bli inkludert i fremtiden. Denne handelsavgiften, som er 0,1% av handelsvolumet, belastes bare i basisvaluta.

I henhold til Coinmarketcap-dataene har ABCC nærmere 45 kryptovalutaer oppført på plattformen og over hundre markeder. Dessuten er det daglige handelsvolumet mer enn $ 100 millioner.

Pålitelighet

På kort tid har ABCC skapt en tilstedeværelse i markedet. For å sikre pålitelighet bruker den Shard-kompatibel Trading Server Cluster som gjør at sentralen kan håndtere og behandle en enorm mengde informasjon og data.

Gjennom flerlags dataarkitektur er det “proprietært clearing system har gjort nær sanntid clearing til en realitet.” Plattformen håndterer også matchinger for millioner av brukere samtidig.

Videre, for å ivareta brukernes interesse og for å sikre stabil og jevn drift av plattformen, implementerte ABCC as anti-wash trading og anti-spoofing målinger.

Sikkerhet

For ABCC er sikkerhet et “viktigste problem”, og dermed inkluderer sikkerhetsarkitekturen tofaktorautentisering, multisignatur-sikkerhet og separasjon av varme lommebøker og kalde lommebøker.

Med stor data og samarbeid med bransjeledende cybersikkerhetsselskaper sikres og vedlikeholdes kapitalsikkerhet, kontosikkerhet, uttakstjenester og sikkerhetsrevisjon.

Kundeservice

ABCC gir all informasjon tydelig og presist til brukerne gjennom nettstedet og appene. Fra data om gruvedrift, belønninger, nødvendige kunngjøringer, kryptovalutapriser til nye børsnoteringer og handelsanbefalinger, betjener det kundene sine veldig bra.

Børsen er rettet mot et bredt og mangfoldig publikum ved å tilby fem språkalternativer. Nyhetsseksjonen inneholder detaljert informasjon om kommende arrangementer, viktige kunngjøringer, fordeling av belønninger og utstedelse av bilag..

Et notat til investorer

Børsen ble lansert i april 2018 og har gradvis gått fremover ved å tilby sine kunder kvalitetsfunksjoner som flere handelsalternativer, belønningsprogrammer og mye mer. Med fokus på sikkerhet, et integrert element i en utveksling sammen med kundeopplevelse og support, krysser plattformen av en voksende liste over funksjoner. Dessuten, ABCC’S native token AT token vokser også i godt tempo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector