Bedre enn gull: 5 grunner til å kjøpe Bitcoin

Med utviklingen av teknologi utvikler nesten alle livssfærer seg og blir mer avanserte – håndskrevne brev erstattes av direktemeldinger, trykte bøker konkurrerer med e-bøker, til og med ordinære kontantbetalinger kan gjøres hjemmefra via e- bankvirksomhet. Alt blir digitalt.

I 2009 så verden fødselen av et nytt teknologisk fenomen – Bitcoin. Ideen om en kryptografisk sikker peer-to-peer-valuta hadde mye appell til allmennheten og har siden da okkupert hodet til mange investorer. Hva gjør kryptovaluta til et unikt investeringsmiddel? Og hvorfor er så mange mennesker villige til det kjøp Bitcoin nå for tiden? La oss se.

Enhver verdifull investering skal ha fem viktige egenskaper – knapphet, sikkerhet, delbarhet, mobilitet og ekthet. Bitcoin merker av for alle boksene!

Knapphet

Mange eksperter anser begrensningen av antall Bitcoins som en positiv vekstfaktor som bestemmer verdien av kryptovalutaen i årene som kommer. Bitcoin ble designet for aldri å overgå forsyningen i 21 millioner mynter. Nå har den allerede overskredet markeringen på 17 millioner, noe som betyr at Bitcoins tilbud er tom. På global skala kan det virke som en liten mengde, men dette er noe som absolutt legger til at Bitcoin er så verdifullt i øynene til investorer.

En begrenset tilgang på Bitcoins blir virkelig et pålitelig verktøy mot avskrivning av de digitale pengene. Imidlertid kan det som blir sett på som en velsignelse like bra bli en eksplosjon. Dette er tilfelle med Bitcoin.

Bitcoin er immateriell, og den eneste måten du kan bevise at du eier mynter på, er å ha en privat nøkkel til lommeboken du lagrer dem i. I prinsippet tillater ikke cryptocurrency-lommebøker deg å gjenopprette den private nøkkelen; hvis du mister det – vil du også miste alle Bitcoins. Disse myntene vil være rett og slett så godt som borte, de kommer faktisk ut av bruk. I følge noen rapporter, 4 millioner tokens har allerede vært inaktive – de er tapt for alltid og vil aldri bli hentet. Dette innebærer at Bitcoin er enda mer knappe enn gull.

Knapphet gjør Bitcoin deflatorisk, og bidrar dermed til økningen i prisen – i det minste er dette det mange investorer stoler på.

Sikkerhet

Bitcoin er desentralisert; den tilhører ikke noen av regjeringene eller sentraliserte myndigheter. Den eneste enheten som har direkte kontroll over brukerens Bitcoins er brukeren selv (til han eier den private nøkkelen). Du kan bare bruke eller overføre Bitcoin hvis du har passende nøkler som transaksjoner er signert med.

I hovedsak opererer Bitcoin under et unikt kryptografisk beskyttet protokoJeg er nesten umulig å undergrave. Transaksjonsdata på hver Bitcoin i omløp registreres i blockchain og distribueres over alle nodene i nettverket. Disse nodene fungerer også som validatorer av Bitcoin-transaksjonene. Når det er tuklet med dataposten, blir ikke transaksjonen bekreftet av nodene. Denne valideringsalgoritmen gjør Bitcoin-nettverket gjennomsiktig og selvpoliserende.

Når Bitcoin imidlertid øker i verdi, øker antallet cyberangrep på Bitcoin-lommebøker og børser. For å unngå å miste Bitcoin-midlene, må du sørge for å ikke lagre dem i lommebøker på nettet som er spesielt utsatt for hack. En hardware-lommebok er sannsynligvis det beste valget her.

Husk at i tilfelle Bitcoin er du banken som har ansvaret for midlene!

Foreslått artikkel: 5 feil som kryptovalutahandlere vanligvis gjør


Delbarhet

En annen grunn som gjør Bitcoin til en vennlig investering, er delbarhet. Har du noen gang hatt en sjanse til å investere i en brøkdel av gullgull? Sannsynligvis ikke. Det gir bare ingen økonomisk mening. Fra et objektivt synspunkt kan ikke gullgull, eiendom, aksjer eller futures bare deles inn i små enheter, mens Bitcoin kan.

For øyeblikket er Satoshi den minste enheten av Bitcoin. Dette er hundre milliondel av Bitcoin (0,00000001 BTC) eller $ 0,00005988, i følge gjeldende BTC til USD vurdere. Ser rimelig nok ut, ikke sant?

Mobilitet

Faktisk kan du lagre milliarder av dollar i Bitcoin uten behov for spesielle hvelv eller depositum. Cryptocurrency er en lett bærbar investeringsenhet – alt du trenger er en lommebok som kan komme i form av en programvare-app, minnepinne eller bare et stykke papir.

Du kan også sende dem alle til hvem som helst som er halvveis borte i løpet av få minutter – omtrent som en e-post. Tidligere var dette umulig å utføre uten deltakelse av mellommenn.

Dessuten vet folk som reiser utenlands godt at det vanligvis er begrensninger for import av valuta. Når du har gått over grensen, må du oppgi opprinnelsen til disse pengene og bevise at du er eier. For ikke å si eksport eller import av gull. Å overføre edle metaller over grensen er et kostbart og risikabelt foretak.

Bitcoin ekskluderer alle disse ulempene fra listen, da det hittil ikke er regulert av internasjonal lov.

Ektehet

Bitcoins ekthet kan knapt diskuteres. Med fødselen ble samfunnet introdusert for et innovativt konsept med penger som varslet en ny æra av kryptoøkonomien, fri fra tredjepartsintervensjon eller støtte. Det underliggende prinsippet om desentralisering gir brukere økonomisk frihet og bringer penger under kontroll av mennesker i stedet for finansinstitusjoner.

Hvor kan jeg kjøpe Bitcoin

Hvis du ønsker å kjøpe noen Bitcoins, er kryptovalutabørser din destinasjon. Dette er veletablerte virksomheter som gir brukerne en online markedsplass, hvor Bitcoin kan handles mot fiat-valutaer.

CEX.IO er blant de ledende i bransjen. Børsen tillater kjøp av Bitcoin (og mange altcoins også) via bankoverføringer eller kredittkort fra nesten alle deler av verden. Dette gjorde CEX.IO til en internasjonalt anerkjent plattform og bidro til at brukerbasen oversteg 2.500.000. Enhver kryptovaluta som er oppført på nettstedet, kan kjøpes med USD, EUR eller GBP.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector