Cryptocurrency Mining 101: Hva er det og hva du trenger for å komme i gang

Kryptovaluta er en relativt ny oppfinnelse sin offisielle start i 2008 da en viss Satoshi Nakamoto laget en virtuell valuta som han kalte Bitcoin. Ulike andre kryptokurver har siden spiret – med den siste tellingen mer enn 2400. Men i motsetning til penger i den virkelige verden der et lands statskasse overvåker produksjonen, blir nye kryptovalutaer laget helt innenfor det digitale riket via en prosess som kalles “gruvedrift”. Hvis du føler at du kan gjøre mer med virtuelle valutaer enn bare å være sluttbruker, vil du vite hva cryptocurrency mining er og hva du trenger for å komme i gang.

Hva er Cryptocurrency Mining?

For bedre å forstå hvordan cryptocurrency mining fungerer, må du gjøre deg kjent med begrepet “blockchain”.

Forutsatt at du er kjent med regnskap, kan du huske at en regnskapsfører registrerer alle økonomiske hendelser som et selskap gjennomgår i et tabelldokument kjent som en reskontro. Det samme gjelder i kryptovalutaverdenen, med alle transaksjoner registrert i en digital hovedbok kjent som blockchain. Regnskapsførerens ekvivalent i kryptovalutaområdet er det som er kjent som gruvearbeider. Så hvis du vil gå inn i gruvedrift av kryptovaluta, er det best å visualisere deg selv som mindre av en faktisk gruvearbeider som leter etter gull inne i en underjordisk tunnel og mer som en bokholder.

For å oppsummere, er kryptokurvering i det vesentlige den digitale ekvivalenten til bokføring. Akkurat som en regnskapsfører får betalt av en bedrift for å føre bøkene sine, mottar en gruvearbeider en viss mengde kryptovaluta for sine regnskapstjenester fra onlinehandlere som godtar det som en betalingsmetode..

Men hva som gjør Cryptocurrency Mining forskjellig fra regnskap?

Det er noen forskjeller mellom ekte regnskap og gruvedrift av kryptovaluta, akkurat som det er visse likheter mellom de to som allerede diskutert ovenfor.

For det første er det bare en regnskapsfører som kan få tilgang til en hovedbok, mens alle i et kryptovaluta-nettverk kan oppdatere hele sin blockchain hvis de vil prøve seg på gruvedrift..

En regnskapsfører for en bestemt virksomhet er en ansatt, mens en gruvearbeider er ansvarlig overfor ingen andre enn seg selv, gitt kryptokurver lederløs og desentralisert natur.

Til slutt kan andre regnskapsførere lett forstå alle transaksjoner i en hovedbok, men de i en blockchain er så sikre at selv de som kjenner seg rundt kryptovalutaer, ikke kan se detaljene i hver økonomiske hendelse med mindre de har spesiell programvare som kan knekke krypteringen. innebygd i disse transaksjonene.

Hva trenger du for å komme i gang som en Cryptocurrency Miner?

For å komme deg inn i kryptovaluta-gruvedrift, må du ha følgende klar:

  1. Programvare for gruvedrift av kryptovaluta

Som diskutert tidligere har hver transaksjon som inngår i en kryptokurrency-blockchain sterk kryptering som gjør det umulig for folk – spesielt hackere og andre som er på feil side av cybersikkerhet – å knekke den og stjele sensitive brukerdata. Av denne grunn trenger en kryptovaluta-gruver spesiell programvare for å komme forbi hver kryptering av blockchain-transaksjonen.

  1. Gruvedrift

Du kan i utgangspunktet tro at du kan bruke den stasjonære datamaskinen du har akkurat nå til å utvinne kryptovaluta, siden du ofte gjør transaksjoner online ved å bruke den uansett. Dessverre, hvis du har installert programvare for gruvedrift av kryptovaluta på det eneste skrivebordet ditt og lar det kjøre, vil du ikke kunne bruke datamaskinen til å gjøre andre ting.


Cryptocurrency MiningCryptocurrency Mining bildekilde Sutterstock

Gruvedriftprogramvare bruker så mye datakraft at en stasjonær datamaskin eller til og med eksterne grafikkbehandlingsenheter – eller GPUer – som gruvearbeidere brukte når kryptovalutapopulariteten eksploderte, ikke lenger er nok. I stedet krever gruvedrift en spesialdesignet rigg som består av en strømforsyning og et hovedkort med applikasjonsspesifikke integrerte kretser – eller ASIC-er – innebygd i den..

  1. Pålitelig internettforbindelse

Siden kryptovaluta-gruvedrift er en utelukkende online-innsats, trenger du en sterk og stabil internettforbindelse. Når alt kommer til alt, er du ikke alene om å utvinne den valgte kryptovalutaen din, og du vil ikke at en gruvearbeider skal slå deg i et løp for å knekke kryptering av transaksjoner i en kryptovaluta-blockchain bare fordi internettforbindelsen din gikk ned i noen minutter..

  1. Online valutavekslingsmedlemskap

Selvfølgelig kan du bare hevde at du har blitt rik på å gjøre kryptovaluta-gruvedrift hvis du har valuta fra den virkelige verden for å sikkerhetskopiere den. Dermed bør du registrere deg i en online valutaveksling som godtar den valgte kryptovalutaen min.

Konklusjon

Etter hvert som teknologien utvikler seg i en alarmerende rask hastighet, har ideen om en desentralisert form for digital valuta gradvis blitt til konkret virkelighet takket være den stadig økende populariteten til kryptovalutaer som Bitcoin og flere andre. Kryptovaluta kan ha sine legioner av brukere, men mye av eksistensen har å gjøre med gruvearbeidere som sørger for at den alltid er i omløp. Du har kanskje funnet deg selv forelsket i ideen om gruvedrift av kryptovaluta etter at noen du kjenner hadde blitt rik på grunn av det. Men før du dykker rett inn, vil du først vite hva cryptocurrency mining er og hva du trenger for å komme i gang, som diskutert ovenfor, slik at du ikke vil gå inn i det bare for å angre på det senere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector