La oss ta et øyeblikk, Ethereum blir “tre” i dag!

Kryptokonkurransen er på topp med Ethereum som fortsatt beholder sin andre plass på myntmarkedskap. Den 30. juli 2015 ble en historisk hendelse skrevet på av en ukjent koder på et ukjent sted. Len deg tilbake og nyt mens vi tar deg nedover banen til den mest effektive innovasjonen innen blockchain.

Ydmyk begynnelse, Ethereum som en konkurrent til Bitcoin!

Ethereums grunnlegger Vitalik Buterin har allerede blitt et globalt teknologikon og et teknologisk geni. Som en Ethereum-medstifter og ConsenSys-sjef Joseph Lubin sa det, for en plattform som har over 700 tokens og 1100 apper utgitt i sitt økosystem

“Det var enestående, mange mennesker sa at det [Ethereum] ikke kunne gjøres; mange sa at det var dumt å gjøre det fordi angrepstjenesten ville være så stor og uklar. Og det viste seg å være en bemerkelsesverdig suksess, etter min mening. ”

Vitalik Buterin, en programmerer involvert i Bitcoin Magazine, hadde i slutten av 2013 et mål om å bygge desentraliserte applikasjoner. Hans idé var og som hjertelig argumenterte for at Bitcoin alene ikke var tilstrekkelig, og det trengte et skriptspråk for applikasjonsutvikling som kunne imøtekomme en rekke funksjoner. Han klarte ikke å få enighet fra de daværende geniene, og foreslo å utvikle en ny plattform med et mer generelt skriptspråk

“Jeg trodde [de i Bitcoin-samfunnet] ikke nærmet seg problemet på riktig måte. Jeg trodde de gikk etter individuelle søknader; de prøvde å slags eksplisitt støtte hver [brukstilfelle] i en slags sveitsisk hærknivprotokoll. ”

Denne tanken fra Vitalik var kjernemotivasjonen som fikk ham til å utvikle Bitcoins største rival.

Formell utvikling av Ethereum-programvareprosjektet startet tidlig i 2014 gjennom et sveitsisk selskap, Ethereum Switzerland GmbH (EthSuisse). På tidspunktet for den offentlige kunngjøringen i januar 2014 var kjernen i Ethereum-teamet Vitalik Buterin, Mihai Alisie, Anthony Di Iorio og Charles Hoskinson.

Det som fulgte videre og fortsatte i mange år, var ganske enkelt banebrytende.

RISE of Ethereum

Tidlig i 2013: Vitalik Buterin beskriver først Ethereum på papir

Sent 2013: Buterin foreslår utvikling av en ny plattform med et generelt skriptspråk

Tidlig 2014: Det sveitsiske selskapet EthSuisse utvikler den første Ethereum-programvaren

22. juli 2014: Ethereum lanserer et offentlig forhåndssalg av ETH.


2. september 2014: Førsalgsinvestorer mottar 60 millioner ETH, hvorav 12 millioner tildeles dev team

Oktober 2014: Ethereum-protokollen tillater oppretting av 5 ETH for hver blokk som utvinnes

Mai 2015: den siste prototypen kalt Olympic utgitt.

30. juli 2015: Frontier, den første versjonen av Ethereum lanseres.

14. mars 2016: Homestead, den første stabile versjonen av Ethereum ble lansert

Mai 2016: DAO skaffer seg rekord på 150 millioner dollar i mengdesalg.

18. juni 2016: DAO ble hacket av en anonym gruppe, stjålet $ 50 millioner. Arrangementet vekker debatt i samfunnet.

2. juli 2016: Som et resultat, mindre enn et år etter lanseringen, deler nettverket seg i to grupper: Ethereum (ETH) og Ethereum Classic (ETC).

28. juli 2016: Ethereum-stiftelsen, utviklere, forretningspartnere, gruvearbeidere og brukere av Ethereum-økosystemet skiller seg fra ETC.

Feb 2017: Ethereum når en markedsverdi på 1 milliard for første gang.

Mars 2017: Enterprise Ethereum Alliance (EEA) dannet.

19. mai 2017: Prisen på ETH krysser $ 100 for første gang.

Juni 2017: Russland støtter Ethereum som krysser $ 400-mark som et resultat av økningen i fart.

16. oktober 2017: “Metropolis Del 1: Byzantium”, den første delen av den tredje versjonen av plattformen lansert.

Desember 2017: Den beste måneden for kryptovaluta starter. Ethereum bryter $ 800-merket.

14. januar 2018: Den høyeste verdsettelsen av kryptovaluta når. Priset til $ 1 418 nærmer seg det daglige handelsvolumet 10 milliarder dollar mens markedsverdien er på astronomiske 135 milliarder dollar.

6. april 2018: Det laveste punktet i 2018 nådd. Prisen på mynten tilbake under $ 400.

Mai 2018: Markedet spretter tilbake. Ethereum krysser 800 dollar igjen, selv om det daglige handelsvolumet er 3 milliarder dollar.

30. juli 2018: Gratulerer med tredje bursdagen Ethereum

Viktige hendelser i Ethereums tidslinje

Enterprise Ethereum Alliance (EEA): I mars 2017 kunngjorde forskjellige blockchain-oppstart, forskningsgrupper og Fortune 500-selskaper etableringen av Enterprise Ethereum Alliance (EEA) med 30 stiftende medlemmer. I mai hadde den ideelle organisasjonen 116 bedriftsmedlemmer – inkludert ConsenSys, CME Group, Cornell Universitys forskningsgruppe, Toyota Research Institute, Samsung SDS, Microsoft, Intel, JP Morgan etc. I juli 2017 var det over 150 medlemmer i alliansen, inkludert nylige tillegg MasterCard, Cisco Systems, Sberbank og Scotiabank.

DAO-arrangementet: I 2016 ble $ 50 millioner i Ether stjålet av en anonym hacker som resulterte i spørsmål om plattformens sikkerhet. Arrangementet utløste en debatt i kryptosamfunnet om Ethereum skulle utføre en omstridt “hard fork” for å gjenbruke de berørte midlene. Som et resultat av tvisten delte nettverket seg i to. Etter hard gaffel relatert til The DAO, gaffel Ethereum deretter to ganger i fjerde kvartal 2016 for å håndtere andre angrep. I slutten av november 2016 hadde Ethereum økt sin DDoS-beskyttelse, avblåst blockchain og hindret ytterligere spamangrep fra hackere.

Les også: Ethereum Volume See a Sudden Jump SurpassingBitcoin

Hva som venter, Ethereum møter hard konkurranse

Hvis det er å tro og høre Følgende ser ut til å være veikartet for Vitalik Buterin og hans team av utviklere med en frist på 4 og 5-årsdag

  • Styrke bysantiumfasen av Ethereums veikart; den første delen av Metropolis-scenen før du går videre til neste del.
  • Oppdatering og styrking av plasma for å oppheve bremsing av transaksjonstider, spesielt under ICO
  • Utvikling av Sharding for å gjøre ting raskere enn eksisterende proof-of-work-blokkeringer
  • Vi fortsetter til Konstantinopel og introduserer Casper proof-of-stake-oppgraderingen som for tiden er under testing
  • Casper vil være i full gang når Ethereum oppgraderer til Serenity, den siste milepælen på Ethereums veikart.

Foreløpig forventer utviklere at Sharding, Casper og Plasma vil bringe skalerbarheten til Ethereum til neste nivå. Disse skaleringsløsninger kan være eliksiren for å heve Ethereum til nye høyder og nye potensialer. Kampen vil ikke bare være av egenutvikling, den vil også inkludere et løp mot tiden, og Ethereum må ta konkurransen på plass, spesielt til slike som konkurrerende kryptoer som EOS, ofte kalt ‘Ethereum-drapsmannen’.

Mens ting fortsatt skal rulle ut, ønsker vi Ethereum en lykke med 3-årsdagen!

Vil Ethereum være den ubestridte kryptovalutaen og blockchain i årene som kommer? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector