Coinbase Review – Er det trygt og legitimt i 2021?

Coinbase er den nest største kryptokursutvekslingen (bak Binance) målt i volum.

De er en amerikansk børs som har vært i virksomhet siden 2012, noe som gjør Coinbase uten tvil den mest etablerte og pålitelige kryptokursutvekslingen i verden..

Coinbases administrerende direktør er Brian Armstrong som har vært en åpenhjertig forkjemper for kryptovalutaer i løpet av sin periode. Armstrong var med å grunnlegge Coinbase i San Francisco sammen med Fred Ehrsam, og børsens suksess har gjort begge menn ekstremt velstående.

I denne anmeldelsen dekker vi alt du trenger å vite om Coinbase fra å kjøpe Bitcoin til å holde kontoen din sikker.

Coinbase er virkelig en fullserviceutveksling med mange forskjellige funksjoner, men som med alle andre kryptokursutveksling, beste praksis er viktig for å holde myntene dine trygge. Til å begynne med vil vi se på prosessen for å kjøpe Bitcoin på Coinbase.

Er Coinbase et bra sted å kjøpe Bitcoin?

Coinbase er allment ansett som den beste fiat til krypto på rampe i hele kryptoøkosystemet. Når en kryptoinvestor trenger å kjøpe Bitcoin, er den første børsen de sannsynligvis vil tenke på, Coinbase.

I stor grad er det fordi Coinbase har et ekstremt intuitivt oppsett som er enkelt å navigere selv for investorer som bare begynner å bli involvert i krypto..

Å ha et godt brukergrensesnitt er viktig fordi det gjør det enkelt å bruke Coinbase og kjøpe Bitcoin uten å gjøre noen feil som å skrive inn feil pris for en bestilling.

Å bruke en Coinbase-konto for å kjøpe Bitcoin er også et veldig flott alternativ fordi Coinbase er tilgjengelig i 49 stater. Den eneste staten som for øyeblikket ikke kan bruke Coinbase er Hawaii

Et så høyt støttenivå er uvanlig blant kryptokursutvekslinger. For eksempel er Kraken, Poloniex og Binance US ikke tilgjengelig i staten New York på grunn av vanskeligheter med å sikre en BitLicense.

Coinbase-børsen er også et veldig godt valg for å kjøpe Bitcoin på grunn av de forskjellige betalingsmåtene de godtar. For eksempel er det mulig å bruke bankoverføring, bankinnskudd eller debetkort som betalingsmåte på Coinbase.

Hvor mye koster Coinbase å kjøpe Bitcoin?

Kostnaden for å kjøpe Bitcoin på Coinbase avhenger hovedsakelig av hvilken betalingsmåte du vil bruke. Det dyreste alternativet er å bruke debetkort. Med et debetkort er gebyret vanligvis rundt 4%, slik at det ved et kjøp på $ 100 er et gebyr på $ 4.

Dessverre er det ikke lenger mulig å kjøpe Bitcoin med kredittkort på Coinbase. På et tidspunkt var det imidlertid mulig i Coinbase i 2018 sluttet å tillate for kredittkortkjøp.


Å kjøpe med en bankkonto er billigere, og et $ 100 Bitcoin-kjøp vil vanligvis medføre et gebyr på rundt $ 3. For å forstå hvordan gebyrplanen fungerer, og hvordan gebyrene varierer avhengig av hvilket land du bor i, er det nødvendig å sjekke Coinbase-nettstedet.

På dette punktet i Coinbase-gjennomgangen er det viktig å påpeke en viktig forskjell mellom å kjøpe Bitcoin med bankoverføring kontra å kjøpe med debetkort. Når du bruker et debetkort for å kjøpe Bitcoin på Coinbase, er BTC umiddelbart tilgjengelig på kontoen din. Det betyr at du kan beholde den på Coinbase eller trekke den når du vil.

Et bankkontokjøp er annerledes. Når du bruker bankkontoen din, er Bitcoin ikke tilgjengelig for uttak i opptil fem dager. Kjøpesummen er låst inn slik at du får Bitcoin til prisen du ser så snart du trykker på kjøpsknappen, men at BTC er låst i Coinbase i opptil en uke. Dette er veldig viktig å huske på, og hvis du trenger å ta ut Bitcoin umiddelbart, er det viktig å kjøpe med debetkort, selv om avgiften er høyere.

Hvordan kan jeg kjøpe Bitcoin på Coinbase?

For å kjøpe Bitcoin eller annen digital valuta på Coinbase er det første trinnet å opprette en Coinbase-konto. Som nevnt er Coinbase tilgjengelig for nesten alle i USA. Utenfor USA er Coinbase tilgjengelig i mer enn 100 andre land, inkludert Coinbase UK. En full liste over land der Coinbase opererer er tilgjengelig her.

Etter å ha opprettet en konto og bestått Coinbase ID-bekreftelsesprosessen, er neste trinn å legge til en betalingsmåte. Heldigvis gjør Coinbase det enkelt å opprette en bankkonto ved hjelp av påloggingsinformasjonen for nettbanken din. Takket være dette påloggingssystemet kan en bankoverføring settes opp på få minutter. Det er også enkelt å legge til et debetkort og tar mindre enn 2 minutter.

Når du har lagt til betalingsmåten din, kan du begynne å kjøpe og selge Bitcoin og annen digital valuta på Coinbase. Som du kan se, er det veldig enkelt og greit å finne ut hvordan du kjøper på Coinbase.

Hvordan kan jeg selge Bitcoin på Coinbase?

Å selge Bitcoin på Coinbase er like enkelt som å kjøpe en digital valuta på plattformen. Bare overfør Bitcoin til Coinbase ved hjelp av den offentlige adressen som sentralen gir. Når transaksjonen er avsluttet, som vanligvis tar omtrent en time for Bitcoin, kan du deretter selge kryptoen.

Coinbase-avgiftene for å selge Bitcoin er lik gebyrene for å kjøpe Bitcoin. Igjen, mer informasjon er tilgjengelig på Coinbase-nettstedet.

Hvordan får jeg pengene mine ut av Coinbase?

Det er flere betalingsmåter som kan brukes til å ta ut midler fra Coinbase.

Hvis du allerede har koblet bankkontoen din til Coinbase, er dette den enkleste metoden for uttak. Innen USA tar det vanligvis to arbeidsdager å trekke penger fra Coinbase via bankoverføring på kontoen din.

Bankoverføringer er også et godt alternativ ettersom de er gratis. Det er i motsetning til bankoverføring. Hver bankoverføring fra Coinbase-lommeboken koster $ 25.

I slutten av 2018 Coinbase også gjorde det mulig for amerikanske kunder å ta ut penger fra kontoen din via PayPal. Dette er et godt alternativ ettersom penger som blir trukket vil vises på PayPal-kontoen din umiddelbart, ingen ventetid. Som en bankoverføring er det ingen gebyrer for å ta ut fiat-valuta til PayPal.

Hvordan øke Coinbase-grensen?

Som navnet antyder, er Coinbase-grensen en grense for hvor mye kryptovaluta du kan kjøpe og selge hver dag. For noen få år siden var Coinbase-grensen ganske liten, så lav som en kjøpsgrense på $ 500 per uke. Imidlertid, nå med en bekreftet konto, kan brukere kjøpe opptil $ 25.000 i verdi av Bitcoin hver dag gjør Coinbase til et flott alternativ for alle, men de mest seriøse handelsmennene.

For å få den høyeste kjøpsgrensen må du bekrefte Coinbase-kontoen din med informasjon som adresse, telefonnummer, og du må også sende inn en kopi av ID-en din, enten det er førerkort eller pass. Når du har gjort det, vil du kunne trekke mer fra Coinbase-lommeboken din hver dag.

ENS Kryptonavn

ENS navn er interessant ny utvikling som prøver å løse et av de største problemene i kryptoøkosystemet: kompliserte krypto-adresser. Den gjennomsnittlige krypteadressen er flere titalls sifre med meningsløse tall og bokstaver, de er alt annet enn umulige å huske eller gi mening. Et ENS-navn løser problemet.

Et krypto ENS-navn er som et domenenavn. Det er lett å lese, og det lar kryptovaluta-brukere sende krypto til et lett husket navn i stedet for en kompleks krypto-adresse. På vei til masseadopsjon kan ENS-navn være et viktig trinn som gjør krypto mer tilgjengelig for nye brukere.

Grunnen til at vi nevner disse navnene er at Coinbase nylig kunngjort at Coinbase-lommeboken deres vil begynne å støtte ENS-navn. Navnene fungerer med de fleste valutaene på Coinbase-plattformen, ikke bare Ethereum og ERC20-tokens. Brukere vil kunne velge unike navn, som @ cryptofan99, og så vil andre kunne sende dem krypto med det navnet i stedet for en krypto-adresse.

Dette representerer en spennende utvikling for kryptovaluta-økosystemet som helhet, og det bør hjelpe Coinbase å få enda mer utbredt adopsjon, spesielt med folk som er nye i blockchain-valutaer..

Coinbase skatterapportering

Kryptoskatter, spesielt skatter i USA, har blitt et hett tema.

Selv om skatteregler i mange land forblir uklare, blir det likevel stadig tydeligere at kryptovalutahandlere og investorer kommer til å være ansvarlige for å betale skatt. Faktisk sendte den amerikanske skattemyndighetene nylig brev til tusenvis av kryptoholdere, og informerte dem om at de ville trenge å rapportere om deres kryptobeholdninger..

Hva har det med Coinbase å gjøre? Det var faktisk Coinbase som slått over kontoinformasjon for tusenvis av mennesker til IRS.

For de som planlegger å betale skatten, var dette ikke en særlig stor avtale, men for de som håpet å rapportere til skattemyndighetene på sine egne vilkår, var det et stort slag. Dette samarbeidet med skattemyndighetene antyder at Coinbase kanskje ikke er den beste børsen for handelsmenn og investorer som ikke vil at kontoinformasjonen deres ufrivillig overføres til skattemyndighetene..

Hvis du vil vite mer om kryptoskatt i USA, har Coinbase mye informasjon som skal svare på spørsmålene dine.

En informasjon det er verdt å dekke nå, er at kryptoinvesteringer som holdes i mer enn ett år, skattlegges til en lavere rente enn de som ble solgt før. Under dette oppsettet blir crypto hodlers belønnet mer enn handelsmenn.

Hvordan fungerer Coinbase?

Folk som vil vite hva som er Coinbase, kan bli overrasket over å høre at børsen faktisk har to forskjellige tjenester.

For det første er det Coinbase, plattformen vi har diskutert så langt i denne anmeldelsen. Dette er en plattform som primært henvender seg til første gangs kryptobrukere. Med en Coinbase-konto er det enkelt å kjøpe og selge Bitcoin og andre kryptovalutaer.

Den andre tjenesten Coinbase tilbyr er noe som heter Coinbase Pro (tidligere kjent som GDAX-børsen). Coinbase Pro er en faktisk kryptokursutveksling i den forstand at her er det mulig å bytte en valuta til en annen. For eksempel kan du handle Bitcoin mot Ethereum eller bytte Bitcoin Cash eller Bitcoin. Det er begrensningsordrer, markedsordrer og mange av de andre verktøyene du forventer å finne på andre kryptovalutautvekslinger.

Det er raskt og gratis å overføre krypto mellom Coinbase og Coinbase Pro. Det betyr at det er enkelt å åpne en Coinbase-konto, kjøpe Bitcoin og deretter sende den til Coinbase Pro for å handle for andre valutaer.

Coinbase Pro handelspar

Coinbase Pro har lagt til ganske mange nye handelspar siden bullrun i 2017. For eksempel er det nå mulig å handle kryptovalutaer som XRP, XLM, REP, BAT og til og med DAI på Coinbase Pro-plattformen. Mange Coinbase-anmeldelser har påpekt hvor mye bedre plattformen er å bruke nå som de tilbyr flere mynter.

Tidligere da Coinbase bare tilbød mynter som Bitcoin og Ethereum for handel, da en ny mynt ble lagt til Coinbase-plattformen, ville prisen ofte stige fordi så mange mennesker nå kunne kjøpe og handle den.

Dette ble kalt Coinbase-effekten. Siden den gang har imidlertid ting endret seg. Nå med alle slags nye utvekslingsplattformer har handelsmenn mer tilgang til kryptovalutaer, og når Coinbase legger til en ny mynt, regnes det ikke lenger som en stor avtale..

Dessverre er ikke alle mynter tilgjengelig i alle områder. For å finne ut hvilke kryptovalutaer du kan handle på Coinbase Pro, basert på hvor du er, kan du sjekke Coinbase nettsted. Hvis en mynt ennå ikke er tilgjengelig for handel i ditt område, kan den være tilgjengelig i fremtiden, da Coinbase alltid jobber for å utvide tjenesten deres.

Kan du handle med løftestang på Coinbase Pro?

Mange kryptokursutvekslinger er beryktet for hvor mye innflytelse de tillater handelsmenn å bruke. For eksempel tillater noen plattformer som Bitmex leveraged handler så høyt som 100 ganger.

Inntil tidlig i 2020 var det bare mulig å kjøpe og selge eller handle kryptovaluta på Coinbase, det var ikke noe alternativ for leveraged trading. Det er imidlertid endret, og nylig begynte Coinbase å gi kundene sine muligheten til å handle med gearing. Dessverre er dette alternativet langt fra allment tilgjengelig.

Fra og med publiseringen er gearing på Coinbase Pro bare tilgjengelig for innbyggere i 23 stater i Amerika. For å være kvalifisert for marginhandel må den næringsdrivende bruke Coinbase regelmessig og beholde en aktiv saldo på kontoen sin. Mer informasjon om gearing er tilgjengelig på Coinbases blogg. Generelt er Coinbase egentlig ikke den beste plattformen for marginhandel, en børs som FTX er mye bedre for dette.

Hvordan kan jeg bruke Coinbase-appen?

Når du vurderer Coinbase og alle funksjonene den har, Coinbase-appen er designet for å tilby samme funksjonalitet som den stasjonære baserte plattformen. For eksempel kan du starte bankoverføringer, endre betalingsmåte og overføre penger inn og ut av Coinbase-lommeboken. Uttaksgebyret for Coinbase er det samme enten du bruker appen eller børsen.

Selvfølgelig tillater appen også handelsmenn å kjøpe og selge kryptovaluta. Dette er spesielt nyttig med tanke på kryptovalutaøkosystemets ustabile natur. Noen ganger stiger eller faller prisene ekstremt raskt, og du vil kanskje kjøpe eller selge mens du er borte fra datamaskinen. Appen gjør det enkelt å gjøre det. I likhet med stasjonær plattform kan du fremdeles ikke bruke et kredittkort til å kjøpe krypto, men du kan bruke andre betalingsmåter som bankoverføringer eller debetkort.

Mobilappen har alle de samme handelsparene som Coinbase, inkludert BTC, BCH, ETH, ETC, LTC, BAT og USDC blant andre. Den har også et prisvarsel som kan være nyttig for å finne ut om plutselige prisendringer. Til slutt har appen en funksjon som lar den deaktiveres øyeblikkelig i tilfelle telefonen blir stjålet.

Skulle noen få tilgang til telefonen din, ville de ikke kunne stjele penger eller foreta kjøp med Coinbase-applikasjonen.

Hvordan tjener Coinbase penger?

Coinbase tjener mesteparten av overskuddet på to unike måter. Den første er avgifter de tar for kjøp og salg av kryptovalutaer. Ettersom Coinbase tilbyr den kanskje beste måten å kjøpe kryptovaluta på, og millioner av mennesker bruker plattformen til dette formålet, er det fornuftig at Coinbase tjener godt på å tilby denne tjenesten.

Coinbase-avgifter som belastes for handel er den andre måten Coinbase tjener på. Nylig Coinbase Pro økte avgiften for produsent og taker til 0,5%, noe som er ganske høyt for en kryptovalutautveksling.

Til tross for disse høye avgiftene, er Coinbase fortsatt den nest mest populære kryptovalutabørs etter volum, slik at de fortsetter å tjene godt på kunder som handler på plattformen.

Det er en tredje måte at Coinbase tjener, men det representerer bare en liten del av fortjenesten. Staking skjer når en kryptovalutainvestor låser opp noen av myntene sine for å sikre nettverket. Normalt gjøres dette på individuell basis, men det er nå også mulig å satse gjennom Coinbase.

Per nå det mest populære innsatsalternativet på Coinbase er Tezos selv om en gang Ethereum bytter til Proof of Stake, vil dette trolig bli den mest innsatte kryptovalutaen. Coinbase belaster en provisjon til investorer som spiller med dem, og dette er den tredje måten Coinbase tjener på.

Er Coinbase Secure?

Når folk spør er Coinbase trygt, er svaret definitivt ja.

Hvis det er et poeng som er verdt å gjøre i denne Coinbase-gjennomgangen, er det at plattformen er legitim og ikke kutter hjørner når det gjelder sikkerhet. Faktisk er Coinbase til og med kjent for å oppdage sofistikerte hackingsforsøk og håndtere dem før de kan bli et problem.

Alt dette blir sagt, det er fortsatt viktig å følge grunnleggende sikkerhetsprosedyrer når du bruker Coinbase-sentralen, som å bruke sikker tofaktorautentisering.

Tofaktorautentisering med Google Authenticator

Mens det absolutt har vært større hacks som har funnet sted, skjedde en som virkelig fanget alles oppmerksomhet i 2019 da en hacker stjal $ 100.000 fra en kryptotekniker Coinbase-konto. Hacker var i stand til å gjøre dette fordi han brukte en tekstmelding i stedet for at ingeniøren brukte Google-autentisering for 2FA (Two Factor Authentication). På grunn av det var hackeren i stand til å gjøre et SIM-bytte, få tilgang til kontoen hans og tøm alle pengene hans.

Dette viser hvorfor det er så viktig å konfigurere 2FA med Google Authenticator i stedet for en SMS-tekstmelding. Det er mulig for hackere eller andre å ringe opp et telefonselskap og overbevise dem om å overføre et telefonnummer til et nytt SIM-kort som hackeren kontrollerer.

Når de har det, sammen med et hacket utvekslingspassord, kan en hacker ta ut all krypto fra en konto og kanskje til og med fiat-valutaen. Mens Coinbase aldri ble hacket teknisk med dette angrepet, har de en god kundesupportavdeling for å hjelpe alle som støter på problemer når de bruker sentralen.

Kundeservice

I tilfelle du får et problem mens du handler på Coinbase, eller hvis du vil vite hvordan du bruker Coinbase bedre, er det et godt kundesupportsenter. Coinbase tilbyr flere måter å nå kundesupport, enten via e-post eller med en telefonsamtale. Mer informasjon om det, inkludert en e-postadresse for kundesupport, er tilgjengelig her.

Når folk spør om Coinbase-legit er en av de enkleste måtene å bevise legitimiteten til plattformen, er å se på deres fysiske kontorer. I motsetning til noen andre skyggefulle børser der det kan være vanskelig å til og med finne ut hvilket land de er basert på, med Coinbase vet du at de har kontorer på tre forskjellige steder i USA. En Coinbase-svindel som et selskap er ikke i det hele tatt ekte, med sitt gode omdømme, kundesupport og California-kontorer Coinbase er den virkelige avtalen.

Største kryptoverføring noensinne

Det er veldig interessant i en Coinbase-gjennomgang å snakke om Coinbase som sender det som fremdeles kan være den største kryptovalutaen i dag transaksjon i historien. Mot slutten av 2018, som en del av en oppgradering til deres fryselagringssystem, flyttet Coinbase omtrent fem prosent av all BTC, åtte prosent av all ETH og tjuefem prosent av all LTC. Det utgjorde omtrent 5 milliarder dollar i krypto på den tiden, men fra våren 2020 er det verdt mye mer.

Dette var alle saldoer som ble holdt i den interne Coinbase-lommeboken, noe som er interessant, da det viser at utover bare å fjerne andre traders transaksjoner, har Coinbase faktisk en betydelig mengde kryptovaluta selv. Det viser også at Coinbase definitivt er en sikker plattform, da denne kryptostashen representerer en av tidenes største honningpotter. Hvis det var noen sårbarheter, ville kryptoen uunngåelig bli hacket.

Hva andre børser er som Coinbase?

Hvis du vil ha en tjeneste som ligner på det Coinbase tilbyr, men når du vurderer Coinbase, har du bestemt at det ikke er den rette børsen for deg, vil du kanskje vurdere en av disse andre amerikanske baserte børsene. Alle disse børsene er i samsvar med de amerikanske regelverkene og anses som sikre plattformer å handle på.

Den eneste begrensningen det er verdt å merke seg, er imidlertid at handelsmenn fra staten New York ikke kan bruke noen av disse plattformene.

Kraken

Kraken ble grunnlagt i 2011 og er en av de eldste kryptovaluta-børsene som fremdeles eksisterer. I likhet med Coinbase har Kraken hovedkontor i San Francisco. Dessverre, for de som ønsker å kjøpe kryptovaluta, er Kraken bankoverføringer de eneste gyldige betalingsmåtene for plattformen. De godtar ikke debetkort eller kredittkort.

Fordelen med Kraken fremfor Coinbase er at de har betydelig flere handelspar, inkludert mynter som NANO, WAVES, Dogecoin og Cosmos. Kraken har aldri blitt hacket, og deres handelsvolum er i gjennomsnitt alt fra en fjerdedel til halvparten av Coinbase.

Poloniex

Poloniex ble grunnlagt i 2014 og er den eneste børsen på denne listen som har blitt hacket. Når det er sagt, lærte de mye av feilene sine og er en mye sikrere plattform i dag. Poloniex har hovedkontor i San Francisco, og deres daglige handelsvolum er omtrent halvparten av Krakens.

I motsetning til Kraken er en av Poloniex betalingsmåter et debetkort. Transaksjonen kjøres imidlertid ikke direkte gjennom Poloniex-plattformen, den blir klarert av Simplex som er en tredjepartsleverandør. Fordelen med dette oppsettet er imidlertid at det er mulig å bruk et kredittkort på Poloniex for å kjøpe krypto. Det gjør dem til en flott bytte for alle som ønsker å kjøpe krypto på kreditt.

Binance USA

USAs datterselskap av Binance ble lansert bare høsten 2019 og er den nyeste børsen på listen vår. Foreløpig har ikke børsen skapt mye interesse blant kryptovalutaentusiaster, og deres daglige handelsvolum overstiger ikke engang $ 10.000.000. Det er sammenlignet med den opprinnelige Binance-plattformen som ofte har et daglig handelsvolum på flere hundre millioner dollar.

En av fordelene med Binance US er at de tilbyr mye handelspar, inkludert ICX og NEO. Mens Binance US ikke tillater sine handelsmenn å kjøpe krypto med et kredittkort de støtter debetkortkjøp.

Begynn å handle på Coinbase

Det er en god ide å vurdere Coinbase, da de er en av de mest fremtredende kryptovaluta-børsene i hele blockchain-økosystemet. Ifølge deres nettside har Coinbase 25 millioner brukere fra 32 forskjellige land over hele verden. Disse brukerne hjelper til med å redegjøre for Coinbases popularitet og deres uvanlig høye handelsvolum sammenlignet med andre børser som Kraken og Poloniex.

Selv med den nylige eksplosjonen av nye børser er Coinbase fortsatt en av de beste og enkleste måtene å kjøpe kryptovaluta på. De godtar flere forskjellige betalingsmåter, og KYC-bekreftelsesprosessen er rask og enkel, slik at det er lett å bli registrert raskt. Selv om Coinbase ikke tillater kredittkortkjøp og avgiftene deres er litt høyere enn gjennomsnittet, føler mange at det er verdt å betale mer på grunn av Coinbases høye sikkerhetsstandarder.

Siden Coinbase er basert i USA, er de ansvarlige for strenge amerikanske regler som går langt for å beskytte investorer på plattformen..

Mellom Coinbase og Coinbase Pro bør de fleste kryptovalutahandlere og investorer finne en plattform som håndterer et flertall av deres behov. Coinbase-overføringsgebyrene mellom disse to koblede børsene er gratis, så det er alltid enkelt å flytte penger etter behov. Hvis du fortsatt har spørsmål, er det alltid mer informasjon tilgjengelig på Coinbases nettsted, og de har også omfattende FAQ-støtteside som dekker et bredt utvalg av emner.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector