Coinmama Review – Er det trygt og legitimt i 2021?

Når det gjelder kryptokursutveksling, er det flere forskjellige typer. Spotbørser, derivatbørser og kjøpsplattformer. Spotutvekslinger er de vanligste, og de er plattformen de fleste tenker på når de snakker om en "Utveksling." På spotbørs kan du bytte en krypto eiendel for en annen, som Bitcoin for Ethereum.

En derivatbørs tilbyr produkter som futures eller opsjoner. Disse tillater handelsmenn og investorer å satse på fremtidige priser. Derivatutvekslinger har også ofte innflytelse som gjør at kryptohandlere kan bruke margin til å ta ut en større posisjon. Den mest berømte kryptoderivatbørsen er Bitmex som gir opptil 100 ganger giring.

Så er det kjøpsplattformene, også kjent som ombordstigningsplattformer, der Coinmama kommer inn. På Coinmama er det ikke mulig å handle kryptovalutaer eller å handle kryptoderivater som Bitcoin-futures. I stedet er Coin mama en kjøpsplattform som gjør det mulig for handelsmenn og investorer å kjøpe kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum.

I denne Coinmama-gjennomgangen vil vi dekke hvordan Coinmama fungerer, hvem som kan bruke den, hva Coinmama-avgiftene er, og alt annet du trenger å vite for å komme i gang med tjenesten. La oss starte med en oversikt over plattformen.

Hvordan bruker jeg Coinmama?

Det første som enhver Coinmama-anmeldelse bør dekke er hvem som faktisk kan bruke plattformen. Som nesten alle andre kryptovalutautvekslinger, er det regler om hvem som kan få tilgang til plattformen. Spesielt for Coinmama er reglene ganske kompliserte.

For det første, siden Coinmama hovedsakelig er ment for europeere, kan plattformen nås av alle i Europa, bortsett fra innbyggere på Krim. Coinmama er også tilgjengelig for innbyggere i USA med noen få unntak. Handlere fra følgende stater kan ikke bruke Coinmama:

 1. Oregon
 2. New Mexico
 3. Florida
 4. Hawaii
 5. Vermont

Også handelsmenn fra følgende land kan ikke bruke Coinmama:

 1. Sør-Sudan
 2. Sudan
 3. Nord-Korea
 4. Israel
 5. Palestinske områder
 6. Cuba
 7. Krim
 8. Libanon
 9. Syria

Her er hvor det blir interessant skjønt. Coinmama tillater også noen få andre jurisdiksjoner å bruke tjenesten sin, bortsett fra at transaksjonen skjer gjennom en tredjepart. Så en næringsdrivende går til Coinmama-nettstedet og legger inn innkjøpsordren, men selve clearingen av handelen blir gitt av en tredjepart.

Følgende land kan bruke Coinmama via denne tredjepartstjenesten:

 1. India
 2. Zimbabwe
 3. Somalia
 4. Nigeria
 5. Egypt
 6. Bangladesh

Tredjeparts tjeneste er også tilgjengelig for visse amerikanske stater:

 1. Utah
 2. New York
 3. Iowa
 4. Connecticut
 5. Idaho
 6. District of Columbia

Mer informasjon om begrensede stater og nasjoner er tilgjengelig her.

Kjøp Bitcoin og andre kryptovalutaer

Selv om det er enkelt å kjøpe Bitcoin på Coinmama, tilbyr de ikke støtte for veldig mange andre kryptovalutaer. På Coinmama kan du kjøpe Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Ripple XRP, Cardano, Litecoin og QTUM.

Kjøpsgebyrer


Coinmama belaster en provisjon hver gang noen bruker plattformen sin til å kjøpe Bitcoin eller annen kryptovaluta. De tar et variabelt provisjonsgebyr som kan være så høyt som 3,9%. I tillegg markerer Coinmama også markedsrenten med 2% før salget.

For eksempel, hvis noen ønsker å kjøpe Bitcoin og BTC for øyeblikket handler til $ 10.000, vil markedsrenten for salg på Coinmama være $ 10.200. Denne markeringen tjener to formål. For det første tillater Coinmama å tjene høyere fortjeneste på hvert kjøp. For det andre beskytter den Coinmama mot volatilitet. For eksempel, da denne artikkelen ble skrevet, ble Bitcoin verdsatt i pris med mer enn 10% på omtrent 1 time. Det er et utrolig trekk, og Coinmamas 2% markering prøver å beskytte plattformen mot plutselig volatilitet.

Kredittkortkjøp

Ikke alle kryptovaluta-plattformer støtter kredittkort eller bruk av debetkort, men Coinmama gjør det. De tillater handelsmenn og investorer å kjøpe Bitcoin eller annen valuta med et kredittkort eller debetkort når som helst. Alle kredittkortkjøp medfører en provisjon på 5%, som er ganske typisk og absolutt lavere provisjon enn noen andre plattformer.

For alle som ønsker å bruke et kredittkort eller debetkort for å kjøpe Bitcoin, er det en fullstendig guide tilgjengelig på Coinmamas nettsted.

Bankkjøp

I tillegg til bruk av kredittkort, lar Coinmama også handelsmenn og investorer kjøpe Bitcoin med en SEPA-bankkontooverføring. Ulempen med en bankoverføring er imidlertid at hvis du bruker den til å kjøpe Bitcoin, er kjøpesummen ikke låst før overføringen er fullført. Det betyr at hvis det tar en dag eller to før overføringen er klar, kan prisen på Bitcoin ha endret seg da.

En av de gode tingene med Coinmama er at de støtter en rekke forskjellige valutaer, noe som gjør dem til et godt valg for europeiske handelsmenn. Valutaer støttet av Coinmama inkluderer GBP, CAD, EUR, USD og AUD.

Selger på Coinmama

Mens det er mulig å selge på Coinmama plattformen er ikke designet for salg utenfor Europa. Det er bare mulig å motta en utbetaling via en SEPA-bankoverføring, noe som betyr at amerikanere, kanadiere og australiere ikke kan selge på plattformen. Et bedre valg for investorer som ønsker å selge Bitcoin eller annen krypto, er Coinbase.

Coinmama KYC-bekreftelse

Coinmama har faktisk et KYC-verifiseringsprogram som investorer må fullføre før de kan kjøpe kryptovalutaer på plattformen.

Noen mennesker har spurt om Coinmama-bekreftelsestiden. Den gode nyheten er at Coinmama hevder det bekreftelsesprosessen deres kan fullføres på så lite som 15 minutter!

Krever Coinmama ID?

Ja, Coinmama krever en gyldig myndighetsutstedt ID for å kjøpe kryptovalutaer på plattformen deres. Denne ID-en kan enten være et pass eller et statlig utstedt førerkort eller annet nasjonalt eller statlig identitetskort.

KYC & Kjøpsgrenser

I vår Coinmama-gjennomgang synes vi det er viktig å ta opp det faktum at Coinmama har forskjellige KYC-verifikasjonsnivåer som vil påvirke hvor mye kryptovaluta du kan kjøpe på daglig basis, samt hvor mye du kan kjøpe totalt.

Det vi skal gjøre her er å vise hvor mye krypto du kan kjøpe på de forskjellige KYC-nivåene. Hvis du vil vite hvilke dokumenter som kreves for å oppnå hvert KYC-verifiseringsnivå, kan du sjekke Coinmamas nettsted.

 1. Nivå 1 – Levetid på 15 000 dollar. Kredittkort daglig grense på $ 5.000 og bankgrense på $ 12.000
 2. Nivå 2 – Levetid på 50 000 dollar. Kredittkort daglig grense på $ 5.000 og bankgrense på $ 30.000
 3. Nivå 3 – Levetid på $ 1,000,000. Kredittkort daglig grense på $ 7500 og bankgrense på $ 30.000

De fleste handelsmenn trenger bare å bli verifisert for nivå 1, og det nivået krever minst personlig informasjon. Det er også verdt å merke seg at Coinmama har et minimumskjøpskrav på $ 50 per bestilling.

Er Coinmama et legitimt nettsted?

Selv om Coinmama ikke har et stort navn som Binance eller Coinbase, er det likevel en legitim kjøpsplattform for kryptovaluta. Tradere og investorer spør: er Coinmama trygt, og svaret er definitivt ja.

Coinmamas sikkerhetsjournal

Mens Coinmama faktisk aldri har blitt påvirket av et hack som førte til tap av kryptovaluta, har de blitt hacket. Tidlig i 2019 en angriper kunne gjøre av med rundt 450 000 e-postadresser og passord fra sentralen, hvorav noen til slutt dukket opp på det mørke nettet.

Interessant nok var Coinmama ikke det eneste nettstedet som ble berørt av dette hacket. Til sammen 24 selskaper ble berørt, og mer enn en halv milliard personlige poster ble stjålet.

Selv om de ble hacket, er det en stor vurdering når man ser på Coinmama: de er en ikke-frihetsberøvende utveksling. Det vil si at handelsmenn og investorer ikke kan lagre kryptovaluta på Coinmama-plattformen. Når du kjøper Ethereum eller annen krypto på Coinmama, ved hjelp av en av deres forskjellige betalingsmetoder, må du oppgi en krypto-adresse. Så snart betalingsmåten tømmer, blir pengene automatisk sendt til den adressen.

Coinmama tvinger deg til å holde myntene dine utenfor plattformen, noe som dramatisk reduserer sannsynligheten for å miste mynter til et hack. Hvis du også bruker en annen plattform som Binance, er det like viktig å trekke kryptoen din fra børsen og lagre den et trygt sted. En maskinvare lommebok som en Ledger eller Trezor er alltid et godt valg.

Kundeservice

Kundeservice for Coinmama består hovedsakelig av en e-postadresse for support. Hvis du har problemer, kan du sende en e-post til Coinmama og vente på svar. Du kan finne ut mer om Coinmamas kundeservice på denne siden.

Du kan også finne mange kundesupportemner som allerede er dokumentert i Coinmama hjelpeseksjon.

Coinmama lojalitetsprogram

Coinmama har et flott lojalitetsprogram som er designet for å belønne alle de handelsmennene og investorene som bruker plattformen regelmessig. Selv om Coinmama begrenser hvor mye krypto alle kan kjøpe, er grensene ganske høye, og det er en god avtale å få belønning for å kjøpe Bitcoin.

Med lojalitetsprogrammet Coinmama blir alle automatisk registrert, du trenger ikke å registrere deg for noe. For tiden er det tre nivåer i lojalitetsprogrammet som vi vil snakke om i denne Coinmama-gjennomgangen.

 1. Krypto nysgjerrig nivå – Dette er basenivået som alle Coinmama-handelsmenn automatisk blir registrert i. Det er ingen lojalitetsbelønninger på dette nivået.
 2. Krypto-entusiastnivå – Dette er for enhver næringsdrivende som kjøper mer enn $ 5000 i krypto i en gitt 90-dagers periode. Belønningen er en reduksjon i gebyrene på 12,5%.
 3. Crypto believer – Det høyeste nivået av Coinmama lojalitetsprogram. På dette nivået er det 25% reduksjon i Coinmama kjøpsgebyrer. For å kvalifisere deg må du kjøpe mer enn $ 18 000 krypto i en gitt 90-dagers periode.

Det som er kult med lojalitetsprogrammet Coinmama, er at alle automatisk blir registrert, og at du ikke trenger å kjøpe noe for å bli involvert. For eksempel tilbyr noen andre børser rabatter på handelsavgift, men for å kvalifisere for rabatten må du først kjøpe noe av byttetokenet.

Coinmama tilknyttet program

Kjenner du noen som kan være interessert i å kjøpe krypto? I så fall kan du dra nytte av Coinmama tilknyttede program. Ved å henvise en ny bruker til Coinmama kan du motta en provisjon på alle deres kjøp.

Per utgivelsen er belønningsgraden for tilknyttet program 15% av Coinmamas provisjon. Det betyr at hvis en ny handelsmann bruker et debetkort eller andre betalingsmåter, for å kjøpe $ 1000 i verdi av Bitcoin, vil du få $ 8,25. Slik fungerer det. Coinmama-provisjonen på et salg på $ 1.000 er $ 55 og 15% av den kommisjonen går til tilknyttet selskap. 15% av $ 55 er $ 8,25.

Hvis du vil finne ut mer om Coinmamas tilknyttede program, kan du sjekk nettsiden deres.

Bytter til Coinmama

I denne Coinmama-gjennomgangen har vi forklart hvordan du kan kjøpe på Coinmama, som egentlig er hovedtemaet som skal dekkes, da Coinmama faktisk ikke tillater investorer å bytte mynter på plattformen. Hvis du allerede har krypto, og du vil handle den, vil du kanskje vurdere en annen børs som Binance, Coinbase eller Kraken. For kryptoderivater er FTX og Bybit begge populære valg. (les vår FTX gjennomgang her, og vår Bybit gjennomgang her)

Coinmama er virkelig designet for internasjonale brukere som ønsker en rask og problemfri måte å kjøpe kryptovaluta på. Siden de godtar bankoverføring, er kredittkort og debetkort som betalingsmetode Coinmama en allsidig plattform som ikke holder deg tilbake. Coinmama kundesupportavdeling er også rask til å svare i tilfelle et handelsproblem.

Mens Coinmama støtter en rekke betalingsmetoder, er den ene tingen vi vil se mer av, et høyere antall kryptovalutaer som er tilgjengelige for handel på plattformen deres. Forhåpentligvis vil Coinmama i fremtiden inkludere flere mynter, slik at handelsmenn har flere muligheter å velge mellom.

Alt i alt er Coinmama en pålitelig, etablert børs og definitivt en av de bedre plattformene for kjøp av krypto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector