CoinSwitch Review: Er CoinSwitch Safe & Legit i 2021

CoinSwitch er en cryptocurrency exchange aggregator, i motsetning til tradisjonelle børser som genererer sin egen likviditet, driver CoinSwitch faktisk ikke sin egen børs.

I stedet la skaperne av CoinSwitch merke til at handelsmenn trenger en enkel måte å finn den beste prisen på tvers av flere sentraler.

Plattformen deres kobles til flere kryptovaluta-børser for å finne den beste valutakursen for sine kunder og gjøre det superenkelt å konvertere et hvilket som helst token.. Klikk her for å se de tilgjengelige prisene på CoinSwitch for over 300+ mynter.

CoinFi-lesere får en gratis $ 5 USD verdi av Bitcoin når de handler sin første $ 100-verdi av krypto gjennom CoinSwitch. Klikk her å benytte seg av dette tilbudet.

Det er flere fordeler med denne typen plattformer, som denne CoinSwitch-anmeldelsen vil dekke grundig:

Få den beste valutakursen på CoinSwitch

For det første, siden CoinSwitch automatisk sammenligner priser på tvers av flere børser, kan de få den aller beste valutakursen.

En prisforskjell på 1 eller 2% betyr kanskje ikke så mye når du kun handler $ 50 for krypto. Jo mer du handler, jo viktigere er det å få en god rente.

I stedet for å gå til en børs og få den prisen de oppgir, vil CoinSwitch dirigere bestillingen din til børsen til den beste prisen. Du kan sjekke gjeldende priser på CoinSwitch her.

Ingen registrering påkrevd

For det andre krever CoinSwitch ikke brukere å registrere seg før de bruker tjenesten deres, men registrering av en konto vil gi deg tilgang til et bredere utvalg av børser og en bedre pris.

Dette gjør CoinSwitch til en av de raskeste måtene å handle krypto på. Det gjelder spesielt siden noen av de større børsene krever KYC, og noen ganger kan det ta flere dager å fullføre den bekreftelsen.

Besøk her for å handle krypto uten KYC.

En kort historie

CoinSwitch ble grunnlagt i 2017 og ifølge CrunchBase de har mellom 10 og 50 ansatte.


Aggregatoren for utveksling av kryptovaluta er hovedkontor i Bangalore, India, og det henvender seg først og fremst til en asiatisk klientell.

Det er færre kryptovalutareguleringer i Asia, noe som gjør det til et godt markedsmiljø i motsetning til noen vestlige land som Storbritannia og USA, som er strengere med å handle krypto..

Fordeler

  • CoinSwitch tilbyr et svimlende antall handelspar på plattformen deres, de har mer enn 400 mynter tilgjengelig for handel.
  • Ingen registrering betyr at det er enkelt å utføre en rask handel. Du trenger ikke å registrere deg eller gå gjennom noen KYC-bekreftelsesprosess.
  • En intuitiv layout gjør CoinSwitch veldig enkel å bruke, selv for nye kryptovalutahandlere.
  • CoinSwitch støtter kredittkortkjøp.
  • Det er et potensielt lukrativt henvisningsprogram som gjør det enkelt å tjene en bonus utbetalt i Bitcoin.

Ulemper

  • CoinSwitch er utilgjengelig i visse land, spesielt USA.
  • CoinSwitch er først og fremst en krypto-til-krypto-utveksling, og det er ikke mulig å sette inn fiat via bankoverføring eller bankoverføring.
  • Noen ganger kan avgifter være høyere enn først sitert, da CoinSwitch krever at handelsmenn betaler bytte- og nettverksgebyr for hver transaksjon. Det er en annen modell enn en børs som Changelly der alle kostnadene allerede er inkludert i kursavgiften for en transaksjon.

Hvis CoinSwitch virker som en god passform for deg, hvis du besøk gjennom denne lenken, CoinFi-lesere får en bonus på $ 5 i Bitcoin når de handler med sin første krypto til en verdi av $ 100.

Hvordan CoinSwitch fungerer

Først går en handelsmann til CoinSwitch og forteller plattformen hvilken handel de vil utføre, f.eks. bytt Bitcoin for Ethereum, og så forteller de CoinSwitch hvor mye de vil handle, f.eks. 0,25 Bitcoin.

Etter at den næringsdrivende har oppgitt denne informasjonen, vil CoinSwitch gi handelsmannen en liste over børser for å utføre handelen på.

Legg merke til hvordan denne modellen er annerledes enn andre plattformer som Changelly. Når en næringsdrivende bruker Changelly, velger plattformen automatisk børsen med den beste kursen og utfører handelen der.

CoinSwitch viser brukerne valutakursene fra alle sentraler og lar brukeren velge hvilken sentral de vil bruke.

Når en næringsdrivende velger børsen de vil bruke, vil CoinSwitch oppgi en innskuddsadresse. Den næringsdrivende skal sende myntene sine til den adressen. De må også oppgi en annen adresse der de vil at de utvekslede myntene skal sendes til.

Som allerede nevnt krever utførelse av en handel ikke at handelsmannen oppretter en konto eller gjennomgår en KYC-bekreftelse.

Handle gjennom CoinSwitch her for å få $ 5 gratis BTC.

Betalingsplattform

En funksjon av CoinSwitch som er veldig unik og skiller dem ut fra andre kryptobørser, er at de gjør det mulig for enkeltpersoner eller bedrifter å godta kryptovaluta og deretter få betalt i en hvilken som helst annen krypto.

Fordi CoinSwitch aksepterer for eksempel mer enn 400 valutaer, gjør de det mulig for noen å betale en faktura i en av disse valutaene.

Når fakturaen er betalt og CoinSwitch mottar mynten, vil de bytte den ut i en hvilken som helst annen krypto og deretter sende den direkte til virksomheten eller personen som blir betalt.

Dette er en spesielt god funksjon for noen som er villige til å akseptere krypto som betaling, men bare en bestemt valuta, sier Bitcoin. På denne måten gjør CoinSwitch alt arbeidet med å bytte mynter, noe som gjør prosessen med å akseptere krypto enkel. Forhåpentligvis tar flere børser oppmerksomhet og begynner å tilby en transaksjonstjeneste som denne.

CoinSwitch har også opprettet en kalkulator som lar folk se hvor mye de kan spare ved å godta krypto versus mer tradisjonelle betalingsmåter.

Handle gjennom CoinSwitch her for å få $ 5 gratis BTC.

Landbegrensninger

Som nesten alle andre børser CoinSwitch legger begrensninger på hvem som kan bruke plattformen deres. Innbyggere fra følgende land kan ikke bruke CoinSwitch.

Cuba, Iran, Nord-Korea, Krim, Sudan, Syria, Afghanistan, Pakistan og De forente stater (inkludert alle USA-territorier som Puerto Rico, Amerikansk Samoa, Guam, Nord-Mariana-øya og De amerikanske jomfruøyene St. Croix, St. . John og St. Thomas).

Noen ganger bruker kryptovalutahandlere fra begrensede land en VPN for å få tilgang til en børs som CoinSwitch. Dette kan fungere, men det er også risikabelt. Hvis børsen finner ut at en næringsdrivende har tilgang til plattformen fra et blokkert land ved hjelp av en VPN, kan de fryse alle pengene sine, og handelsmannen vil kanskje ikke kunne gjenopprette krypten sin.

Kjøpe Crypto med et kredittkort

CoinSwitch gjør det enkelt å kjøpe krypto med debet- eller kredittkort.

Faktisk, i motsetning til noen andre børser som bare tillater handelsmenn å kjøpe Ethereum eller Bitcoin med et kredittkort, er CoinSwitch en plattform som lar brukerne kjøpe mer enn 100 forskjellige kryptovalutaer med et kort. De støtter kjøp pålydende i USD, JPY, RUB og EUR.

Mange spør hvordan du skal kjøpe på CoinSwitch, og vi vil gå over det nå. Det er verdt å merke seg at det minste transaksjonsbeløpet er $ 50 og det maksimale beløpet er $ 10.000. Det er også en $ 50.000 månedlig grense.

Selve kjøpet blir ikke godkjent av CoinSwitch. I stedet håndteres den av Simplex, et europeisk betalingsselskap. Dette er et ganske vanlig oppsett, og mange andre børser som lar brukerne kjøpe krypto med kredittkort, bruker også Simplex.

Etter å ha valgt hvilken kryptovaluta de vil kjøpe og hvor mye de vil kjøpe, må en næringsdrivende gjennomgå en KYC-prosedyre.

Dette gjøres for å sikre at noen ikke prøver å kjøpe krypto med et stjålet kredittkort. I motsetning til KYC på en tradisjonell plattform hevder CoinSwitch imidlertid at bekreftelsesprosessen bare tar et par minutter. Når brukerens ID er bekreftet, blir kredittkortet belastet, og deretter blir myntene sendt til den traders lommebokadressen.

Avhengig av hvilken krypto en næringsdrivende kjøper (XRP er rask, Bitcoin er treg), hevder CoinSwitch at kjøpsprosessen kan ta alt mellom ti og tretti minutter.

CoinSwitch-vekslingskursen

Valutakursene på CoinSwitch kan endres avhengig av hvor den næringsdrivende bestemmer seg for å bytte mynter. CoinSwitch-avgifter kan være hvor som helst mellom 0% og 0,49% av den totale handelsverdien.

Den hastigheten forteller ikke hele historien skjønt. På toppen av CoinSwitch-nettverksgebyrene kan det også være et gebyr som belastes av selve børsen, samt et nettverksgebyr (gruvearbeid).

På grunn av denne CoinSwitch har en mer ugjennomsiktig prisordning enn andre handelsplattformer for kryptovaluta som Changelly. På Changelly avgiften er tydeligere forklart og kjent på forhånd.

Besøk CoinSwitch her for å finne ut gjeldende kurs på mynten du vil handle.

Maksimal handelsstørrelse

I tillegg til å be om en gjennomgang om de beste prisene og nettverksgebyrene, vil noen handelsmenn vite om det er en maksimal handelsstørrelse på CoinSwitch.?

Svaret er at det ikke er noen grense for kryptotransaksjoner. Brukere kan handle så mye de vil, så lenge det er nok likviditet på børsen. CoinSwitch advarer imidlertid om små handler. De anbefaler handelsmenn å sørge for at handelsstørrelsen vil være nok til å dekke alle blockchain-avgifter.

Normalt er dette ikke et problem, men noen ganger kan blokkgebyrer være høye.

For eksempel i løpet av 2017 Bull Run Bitcoin blokkeringsgebyr oversteg $ 50. Derfor bør handelsmannen alltid vurdere blokkeringsgebyrene før han handler med kryptovalutaer.

Er CoinSwitch Legit?

Siden det er en relativt ny børs mange vil vite: er CoinSwitch trygt?

Svaret er et rungende ja. CoinSwitch er både trygt og legitimt, og det er en av de ledende børsene i kryptovaluta-økosystemet.

Det som gjør CoinSwitch så trygt, er at de er en ikke-forvaringsbørs. I motsetning til andre sentraliserte børser som Binance eller Coinbase Pro, tar CoinSwitch ikke vare på brukermidler. De har ikke lommebokadresse, og de lagrer ikke krypto på plattformen.

På grunn av det er det ingenting for en hacker å stjele. En plattform som Coinbase har milliarder dollar verdt krypto og det er et reelt mål, mens det ikke er noe sterkt insentiv til å gå etter en utveksling som CoinSwitch.

Selskapet tar også sikkerhet på alvor, og de går ut av deres måte å vedta den nyeste sikkerhetspraksis. Når det er sagt, er det noe handelsmenn trenger å bekymre seg for mer enn et hack.

Feil handel og kundesupport

CoinSwitch advarer tydelig om at i en transaksjon der en bruker sender penger til feil adresse, kan de aldri bli gjenopprettet.

For eksempel, hvis en næringsdrivende ved et uhell sender Bitcoin til en Bitcoin Cash-adresse, går pengene tapt for alltid. Det er i motsetning til andre børser som noen ganger kan gjenvinne midler.

Derfor råder CoinSwitch brukerne sine til å være veldig forsiktige med hvor de sender pengene når de handler.

For alle andre problemer har CoinSwitch utmerket kundesupport. De legger ut e-postadressen sin – [e-postbeskyttet] – rett på nettstedet deres, og de oppfordrer brukerne til å kontakte dem. CoinSwitch hevder å svare på de fleste e-poster innen 15 minutter.

CoinSwitch-henvisningsprogrammet

En av funksjonene som skiller CoinSwitch fra andre børser for kryptovalutaer, er at de har et henvisningsprogram. Programmet lønner seg i Bitcoin, noe som gjør det veldig enkelt å dra nytte av.

Først må en næringsdrivende angi sin Bitcoin-adresse, og deretter vil CoinSwitch gi dem en henvisningskobling. For hver person som klikker på lenken, og deretter fullfører en transaksjon verdt minst $ 100, vil henviseren tjene $ 5. I tillegg vil vennen også tjene $ 5, noe som gjør dette til en god avtale for alle involverte.

Selv etter de første $ 5 vil henviseren fortsette å motta en 25% inntektsandel så lenge den andre personen fortsetter å bruke CoinSwitch.

En advarsel er at minimumsutbetalingen for henvisningsprogrammet er 0,005 BTC, tilsvarende omtrent $ 40 per publisering.

Faktisk, hvis du registrer deg for CoinSwitch via denne lenken her, du tjener gratis $ 5 når du handler minst $ 100 – det er du som drar nytte av vår henvisningsbonus.

Handel på CoinSwitch

I denne gjennomgangen av CoinSwitch har vi dekket alt det grunnleggende om å handle kryptovalutaer på CoinSwitch. Det inkluderer hvordan CoinSwitch fungerer og hva som gjør dem forskjellige enn andre kryptovaluta-børser.

Viktigst, CoinSwitch krever ikke at brukerne oppretter en konto for å bruke tjenesten deres. Dette gjør dem til et godt valg for øyeblikkelig handel, da det kan være tidkrevende å opprette en ny konto.

Det er viktig å huske at ingen bytte for kryptovalutaer vil ha den beste prisen 100% av tiden.

Derfor er det viktig å shoppe rundt. Changelly og ShapeShift tilbyr en lignende tjeneste som CoinSwitch, og handelsmenn vil kanskje sjekke alle tre for å sikre at de får det beste tilbudet.

Husk at det å handle med kryptokurver er alltid risikabelt ettersom teknologien er ny og så mye kan gå galt. CoinSwitch er imidlertid en sikker måte å handle på, og de har en utmerket oversikt over kundeservice.

Dette gjør dem definitivt til en god utveksling å jobbe med, da det ser ut til at de tar hver transaksjon på alvor og verdsetter sine kunder.

Ikke glem, hvis du handler første gang på CoinSwitch gjennom denne lenken, du tjener en bonus på $ 5 etter at du har handlet krypto til en verdi av $ 100.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector