5 nye uniswap-tokens du bør overvåke

annonse Phemex

Uniswap, den desentraliserte sentralen som har hatt glede av registrere handelsvolum, blir stadig viktigere for lanseringen av nye ERC20-tokens. Basert på ideen om en automatisert market maker (AMM) som opprinnelig ble foreslått av Ethereum-grunnlegger Vitalik Buterin, er Uniswap nå den største desentraliserte børsen i kryptorommet. Den raskt voksende populariteten skyldes enkelheten i funksjonen og dens fullstendig tillatelsesløse design.

Hvem som helst kan opprette et handelsbasseng på Uniswap ved bare å sette inn likeverdier av de to handlede kryptovalutaene, i henhold til dollarprisen i øyeblikket da bassenget ble opprettet. Myntene som hittil støttes er ERC20-tokens og ETH.

Til tross for at Uniswap-handler kan innebære høye transaksjonsgebyrer i tider med høy nettverksbehov, har dets enkelhet, kombinert med den eksplosive veksten av defi, ført til en massiv økning i handelsvolum og tusenvis av nye tokens. De fleste er bestemt til å visne og dø, og miste verdien i løpet av noen uker eller dager etter lanseringen, men andre vil trekke 10 ganger og deretter fortsette til større høyder fortsatt. Følgende fem skal alle være på radaren din.    

Kirobo’s KIRO

Kirobo er et israelsk prosjekt som jobber med det det kaller et “logisk lag for blokkjeder.” Dette verktøyet vil tillate brukere å unngå mange av de uheldige feilene som ofte blir gjort når de sender kryptovaluta-transaksjoner. Feil som for det meste ikke kan rettes på grunn av den irreversible naturen til transaksjoner på offentlige blokkjeder. Kirobos løsning vil tillate brukere å tilbakestille transaksjoner som ennå ikke er validert av mottakeren, som må oppgi en unik kode.

Kirobo har nylig fullført beta-testfasen, og løsningene er for tiden tilgjengelige for å beskytte Bitcoin-overføringer, med flere kjeder som kommer. Prosjektet har også utviklet en innovativ “hvalsikker” innsatsmodell, rettet mot både overladning av adopsjonen og forhindring av tokenforsyningskonsentrasjon. I dette designet blir brukere som bidrar med ETH til KIRO / ETH-handelsbassenget på Uniswap belønnet med KIRO tokens. Forskjellen fra tradisjonell likviditetsinnsats er at den maksimale mengden ETH per innsats er begrenset til 7 ETH. 

RioDefis RFUEL

RioDefi er et kryptoprosjekt som strever for å “akselerere masseadoptiseringen av digitale eiendeler ved å bygge bro over tradisjonell og desentralisert finansiering.” Hjørnesteinen i RioDeFi er RioChain, en blockchain-plattform bygget på substratteknologi som brukes av mange kjeder i Polkadot-økosystemet. Bruken av substrat betyr at RioChain vil være fullt kompatibelt med Polkadot. Foreløpig er RioChain semi-desentralisert da den bruker bevis på autoritet for konsensus, men en progressiv økning i desentralisering er planlagt i fremtiden.

RioChains viktigste salgsargument er vedtakelsen av den føderasjonsbaserte tverrkjedemekanismen kalt Rio Generic Asset Bridge. Dette verktøyet tillater samtidig overføring av flere eiendeler på tvers av kjeder. Et annet unikt aspekt ved RioChain er at desentraliserte applikasjoner bygd på den mottar 20% av nettverksgebyrene som genereres av transaksjonene gjennom dem.

I september fulgte RioDeFi i fotsporene til flere andre defi-prosjekter ved å distribuere token via et første DEX-tilbud (IDO) på Uniswap. Som navnet antyder, BRENNSTOFF er et verktøy token som vil bli fortært av transaksjoner som er gjort på RioChain. 

Harvest Finance’s FARM

En av få overlevende etter den store avlingens oppdretts-mani som tok defi med storm i sommer, Harvest Finance er designet for både ydmyke avlere og chads. Med andre ord, enten investeringsstrategien din er konservativ eller aggressiv, bør Harvests oppdrettsplattform ha noe som passer. Protokollen automatiserer avkastningsproduksjon og høsting, sparer brukere på smarte kontraktsgebyrer og balanserer for å generere høyest mulig APY.

De GÅRD styringstoken kan opptjenes ved å tilby Uniswap-likviditet til FARM / ETH og andre utvalgte par, inkludert stallmynt. Nye oppdrettsmuligheter legges til ukentlig, mens et jevnt redusert utslipp av FARM har gjort det mulig for token å finne prisgulvet og deretter stige. Det er fortellende at FARM har i løpet av den nylige markedsnedgangen vært en av få markedsvinnere.

PieDAO’s DOUGH

PieDAO skaper tokeniserte ETFer som gir investorer tilgang til flere eiendeler via et enkelt token. Dette kan være en kurv med defi-tokens, BTC-derivater eller stablecoins. ETF-er har ikke kommet riktig inn i kryptorommet til nå av tekniske og regulatoriske årsaker. I det eksperimentelle og stadig utviklende defi-rommet er imidlertid alt rettferdig spill: hvis du kan bygge det, kan du starte det.

DEIG er styringstoken i hjertet av PieDAO. Det gjør det mulig for innehavere å stemme på ETF-strategier og bestemme hvilke eiendeler som skal kombineres og introduseres i PieDAO-økosystemet. En del av alle avgifter påløper DOUGH-innehavere, noe som gir et ekstra insentiv til å holde.

Polyient Games Governance Token (PGT)

Styringstokener har omfattende funksjoner i denne runden, fordi nesten alle defi-tokens gir en slags styringsmuligheter. PGT er imidlertid interessant, fordi det gjør det mulig for innehavere å si noe om utviklingen av Polyient-spill, et av de mest etterlengtede NFT- og spillprosjektene i året. Oppstarten er på oppdrag for å endre måten spillerne samhandler med spill, og eie eiendelene de tjener mens de deltar i dem. Den lager en DEX for NFT-er, og har et imponerende team bak seg.

Hvis Polyient Games oppnår til og med halvparten av elementene på veikartet, PGT skulle bli en veldig verdifull ressurs å eie. Med bare 20.000 poletter preget faller det inn i kategorien med lav forsyning, og plasserer den i samme brakett som YFI. Hvis du tror at NFT-er er den neste store tingen, er PGT en smart måte å få eksponering for oppsiden.

For å holde oversikt over DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me