DeFi News: Kava integrert i Binance.com, utsolgt på få minutter

annonse Phemex

Konkurransen vil snart bli oppvarmet i DeFi-rommet. Binance.com er den første store sentralen som integrerer innfødte DeFi-løsninger på Binance-plattformen. Ikke bare er dette en stor velsignelse for KAVA, “Den skjulte perlen i tiåret” i henhold til Forbes, men det er også bare begynnelsen på det som ennå ikke kommer for dette vekstmarkedet med høyt vekst, høyt potensial.

Mer og mer verdi blir låst i desentraliserte finansprotokoller og plattformer. Over 7 milliarder dollar er spre ut blant noen titalls prosjekter allerede, men de prøver alle å imøtekomme Ethereum-brukere. Det er på tide å introdusere andre eiendeler til desentralisert finansiering også. Kava gjør akkurat det ved å støtte Binance Coin – eller BNB – fra første dag. Å ha støtte fra verdens ledende kryptovaluta-utveksling gir prosjektet en betydelig konkurransefortrinn i forhold til ethvert annet DeFi-prosjekt på markedet i dag. 

Binance spiller Kava Trump-kortet

Ukens store nyhet er hvordan Kava nå offisielt støttes på Binance.com-plattformen. Handel med det opprinnelige KAVA-aktivet har pågått i flere måneder nå. Å ta det neste trinnet i dette partnerskapet var avgjørende for å heve statusen til begge plattformene i prosessen. Det er første gang Binance.com integrerer en DeFi-løsning direkte i plattformen. Denne førstegangsfordelen er uvurderlig for Kava og brukerne, og bør ikke undervurderes. 

For å sette denne integrasjonen i perspektiv, er det nå mulig for Binance-brukere å satse direkte på Kava-plattformen med BNB. Det er ikke lenger behov for å bytte mellom plattformer eller bruke en egen mobilapplikasjon. Det alternativet vil forbli tilgjengelig, men å ha en direkte integrasjon er mye mer grei. Videre har Binance.com-brukere nå enestående funksjonalitet til rådighet. Å være i stand til å utnytte BNB og BUSD direkte for å samle inn belønninger for likviditetsdrift, er et stort skritt fremover. 

Integrering av Kava på en slik måte bekrefter potensialet til denne DeFi-plattformen. Alle kan integrere denne løsningen relativt enkelt på plattformen, utvekslingen eller dApp. Så langt er ingen andre DeFi-prosjekter tilgjengelig fra en børs, noe som gjør Kava til et utrolig unikt tilbud på markedet i dag. 

Den pågående suksessen til Kava har gitt noen interessante resultater. Ikke bare er det den direkte Binance.com-integrasjonen å holde øye med, men den preging av USDX ser også ut til å gå etter planen. Som et resultat av den økende interessen for dette alternativet fra Binance-brukere, har likviditeten som skal mintes gjennom bassenget blitt økt flere ganger de siste to ukene. Det er sannsynlig at ytterligere økninger vil skje i overskuelig fremtid. 

Viktigheten av Binance Staking Node

Å sette KAVA som et DeFi-token er satt opp på en ganske genial måte. Under normale omstendigheter vil brukerne nesten være utelukket fra å delta i DeFi-innsatsen, med mindre de fungerte som en validator på nettverket. Dette krever vanligvis å eie flere tusen mynter, og holde noden i gang døgnet rundt. Med hjelp av Binance, hele dette prosess har blitt mye mer tilgjengelig. 

Binance stakes bassenger $ KAVA av brukerne, satser det meste av det, men holder en del unstaked til enhver tid. Dette gjør det mulig for brukere å tjene innsatsbelønninger mens de fortsatt kan handle KAVA på Binance eller flytte det andre steder. Dette skaper det beste fra begge verdener der Binance stikker mesteparten av Kava og forbedrer sikkerheten til blockchain, mens brukerne fortsatt får en fin opplevelse – å ha likviditet når de trenger det og tjene belønninger passivt..

Lytte til tilbakemeldinger fra brukere

Binance cz


Det pågående partnerskapet mellom Binance og Kava drives også av tilbakemeldinger fra brukerne. For å være mer presis. Binance.com-brukere har spurt for integrerte DeFi-løsninger for å sette kryptovalutaporteføljen i arbeid. Tatt i betraktning hvordan Kava aktivt støtter BNB for å lage USDX, var det et spørsmål om tid til en skikkelig integrasjon fant sted. 

Videre viser alt dette at Kava ikke er din gjennomsnittlige DeFi-plattform. Det er for øyeblikket kanskje ikke den totale verdien låst av Maker eller Compound, men det er bare et spørsmål om tid. Denne plattformen har fortsatt mye funksjonalitet som venter på å bli lagt til i nær fremtid. En av de store endringene vil skje ganske snart og potensielt endre DeFi-landskapet for alltid. I henhold til administrerende direktør og medstifter av Kava, Brian Kerr, fra og med denne uken,

“84 millioner KAVA er for tiden obligert av eiere verdsatt til omtrent $ 354 millioner USD. 568 aktive CDPS med innskudd på totalt $ 36.731.493 USD i verdi. 16.370.511 USDX utstedt. $ 1149645 tjent i KAVA-belønninger og 932 166 blokker er bekreftet. ”

Alle tegn er utrolig bullish når det gjelder Kava. Å være integrert i Binance.com direkte er et viktig første skritt mot å ta DeFi mer mainstream. Denne industrien er fortsatt litt av et nisjemarked, men nå vil millioner av mennesker kunne utforske Kavas tilbud naturlig. 

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector