DGTX Rewards-program forårsaker stor likviditetstilstrømning ved uniswap

annonse Phemex

I løpet av de få korte dagene siden Digitex lanserte sin DGTX belønningsprogram via verdens største desentraliserte børs Uniswap, har selskapet sett en massiv tilstrømning av likviditet på sitt Uniswap-marked, med over 27 millioner DGTX og 1300 ETH pantsatt, til en verdi av cirka $ 1,58 millioner. Det betyr en av de høyeste APY-ene i bransjen for tiden på nesten 90%.

DGTX-belønningsprogrammet

Programmet for avkastningsoppdrett er enkelt for alle å få tilgang direkte fra dashbordet på DGTX Rewards Program. Brukere må bare registrere seg, koble Metamask, samle like mye ETH og DGTX for å opprette pool-tokens på Uniswap, og deretter sette dem inn i belønningslommeboken for å begynne å tjene sjenerøse belønninger. I løpet av den første måneden gir Digitex bort 5 millioner DGTX som skal deles proporsjonalt.

“Dette er en fin måte å stimulere likviditet i kjeden til DGTX og også gi tilbake til vårt lojale samfunn som lar DGTX fungere for dem i stedet for bare HODLing,” sa Digitex-grunnlegger Adam Todd. “DeFi har vært raseri i år, og vi er glade for å tilby denne typen initiativ til våre holdere, så vel som andre muligheter inspirert av DeFi-bevegelsen.”

Digitex eksploderte på scenen i januar 2018 med løftet om å fjerne provisjonsgebyrer fra kryptovaluta futures trading. ICO ble utsolgt på bare 17 minutter og samlet inn ETH til en verdi av $ 5,2. Siden den tid har selskapet bygget og rullet ut en robust nullutveksling ved hjelp av sitt opprinnelige DGTX-token og signatur ett-klikks handelsstigegrensesnitt.

Digitex-grunnleggeren kommenterte: “Vi er veldig fornøyde med hvordan Digitex-futuresbørsen går, men vi la også merke til ganske raskt at mange av eierne våre rett og slett ikke er futureshandlere, men de ser verdien i DGTX-token som en lang -tidshold. Vi begynte dermed å lage en rekke initiativer for å imøtekomme dette markedet som tillater dem å tjene penger på DGTX uten å måtte handle; den første er DGTX Rewards-programmet med Uniswap. Vi ser høy likviditet der og et reelt opptak i programmet. “

Utvidelsen til Digitex City

Utover det nylig lanserte belønningsprogrammet, vil kryptoentusiaster av alle striper snart være i stand til å delta i flere muligheter for å tjene penger når børsen omorganiseres til Digitex City 15. desember. , ikke-spredte valutamarkeder og ulike DeFi-inspirerte tiltak fra staking til likviditetsdrift – alt drevet av børsens ny innfødt stablecoin DUSD.

Todd forklarte: “Vi innså at futures exchange bare var begynnelsen, og nå bruker vi vårt nullgebyrskonsept for å utvide bruken av DUSD og bygge etterspørsel etter DGTX-token 100 ganger. Dette er grunnen til at vi vil omorganisere til Digitex City neste måned med forskjellige muligheter for å tjene penger for kryptoentusiaster, cryptos eneste dedikerte sosiale nettverk, og et lekeområde i tillegg som vil huse et pokerrom uten peiling og peer to peer casino i 2021.

Alt dette vil bli drevet av den nye børsens valuta, DUSD, som er en stablecoin støttet av DGTX-sikkerhet med en kurs på 5: 1 eller høyere. Det vi gjør med dette er å fjerne volatiliteten mens vi handler med futures, noe som gjør plattformen mer attraktiv for handelsmenn med lengre og større posisjoner, samtidig som etterspørselen etter DUSD økes, og derved hever verdien av DGTX. ”

Digitexcity.com er for tiden live og huser DGTX Rewards-programmet og lommeboken. Alle som er interessert i å finne ut mer om Digitex City og de forskjellige initiativene den har å tilby, kan registrere seg på ventelisten. Ved å gjøre dette vil de holde seg oppdatert om de siste nyhetene og kampanjene fra selskapet, samt være i stand til å delta for å vinne belønninger, premier og Digitex City-varer..

“Vi tror at Digitex City vil bli“ det ”ultimate stedet å finne muligheter for å få din krypto til å fungere for deg. Det vil også tiltrekke seg folk som ønsker å koble til, nettverk, dele handelsstrategier og informasjon. Selv om vi har flyttet til skjermer, er handel fortsatt en sosial aktivitet, og vi er glade for å bringe elementet tilbake til handel, i tillegg til å utvide vår appell til et bredere publikum, “konkluderte Todd. 

Med bare tre uker igjen, vil det være interessant å se hvor høyt opptaket er på alle disse nye tilbudene og hvor lang tid det tar før Digitex City når målet sitt om å bli ‘Crypto’s Playground.’

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me