Equilibrium samarbeider med Chainlink om Price Oracles

annonse Phemex

Equilibrium er glade for å kunngjøre sitt partnerskap med Chainlink. Dette samarbeidet vil muliggjøre prisstrømmer. Disse vil først være live på Polkadot for Equilibrium’s stablecoins, etterfulgt av utlån og syntetiske eiendeler. For å forstå disse innbyrdes forhold kan du lese om Equilibrium’s Token Economy

Chainlink er et desentralisert orakelnettverk som gjør det mulig for smarte kontrakter å få tilgang til datafeeder utenfor nettet, web-API-er og tradisjonelle bankbetalinger. Det blir jevnlig identifisert som en leder blant blockchain-teknologier av topp uavhengige forskningsselskaper som Gartner. Chainlink gir sikre og pålitelige orakler til blue chip-bedrifter (Google, Oracle, Docusign, SWIFT) og ledende smarte kontraktutviklingsteam.

“Vi ser frem til å gi Equilibrium et robust sett med prisorakler som gir sanntidsverdivurderinger av eiendeler som brukes i DeFi-plattformen,” sa Daniel Kochis, leder for Chainlink Business Development. “Chainlink’s høykvalitetsdata og desentraliserte oracle-infrastruktur sørger for at alle prisstrømmer er svært nøyaktige, tilgjengelige og motstandsdyktige mot manipulering, og gir brukere muligheten til å stole på pålitelige samspill med Equilibriums DeFi-protokoller.”

La oss se nærmere på produktene i Equilibrium for å se hvordan de fungerer med prisstrømmer og orakler. 

Stablecoins

Poenget med stablecoins er å redusere volatiliteten som ligger i prisene på digitale eiendeler. De er desentraliserte og likevel motstandsdyktige mot markedssvingninger, som forsterkes av likevektens unike risikostyringssystem og programmatiske rente. Stablecoin-orakler gir prisdata om valutakursen til USD til smarte kontrakter kontinuerlig i nær sanntid. Uten orakler har eksterne datastrømmer ikke tilgang til blokkeringer. Vanlige prisstrømmer er avgjørende for å sikre robuste pegging og svingninger i byttepar. Ved å bruke likevekt vil brukere kunne generere desentralisert stablecoin i blockchain etter eget valg ved å stille sikkerhet i en hvilken som helst annen blockchain etter eget valg..  

Lån / utlån

Likevekt muliggjør ikke-depot, multi-asset, cross-chain utlån. Brukere kan bruke kurver for flere eiendeler til å låne både stablecoins og store kryptoaktiva på Equilibrium. Chainlink vil gi likevekt tilgang til prisstrømmer på verdien av diversifiserte kryptoaktiver kontinuerlig for å gjøre markedsverdien til låneporteføljen i systemet. 

Equilibriums prisoppdagelsessystem, som også vil bli tilrettelagt av Chainlinks prisstrømmer, sikrer en avgjørende del av den generelle systemstabiliteten. Når låntakere tar opp lån og prisene svinger, kan systemet bli mer risikabelt: rentepriser justeres for å føre hele systemet til det forhåndsdefinerte likviditetsmålet som er satt av systemstyring.. 

Syntetiske eiendeler

Syntetiske eiendeler er en blanding av eiendeler som har samme verdi som en annen eiendel. Basert på prisstrømmer, vil brukerne kunne generere syntetiske eiendeler etter eget valg og handle dem sentralt på Equilibriums substrat. 


Kundene vil kunne telle sine syntetiske eiendeler som en annen brukeransvar, og dermed introdusere en brøkreservefunksjon som gjør det mulig for oss å utvide og utnytte tilbudet av disse eiendelene. Dette ligner på fraksjonell reservebank som praktiseres av det verdensomspennende banksystemet. Syntetiske eiendeler kan enkelt byttes uten ordrebok og matchende motor. Dette utgjør i utgangspunktet en bytte av en slags eiendel eller forpliktelse mot en annen.

Hvordan integrering mellom likevekt og Chainlink fungerer

Likevekt

Takket være Chainlink-modulen som muliggjør integrasjon med andre prosjekter bygget på Polkadot-underlaget, er det enkelt å integrere oraklene. Likevekt vil bruke Chainlinks orakelpall i sitt eget underlag. Det vil være en hvitliste over noder / validatorer som gir priser fra Chainlinks pålitelige kilder.

Senere, når parachains vises på Polkadot, vil Equilibrium integreres med Chainlink parachain ved hjelp av cross-chain messaging ved å etablere meldingskanaler mellom to kjeder.    

Equilibriums konsernsjef Alex Melikhov mener det, “Med sin orakelløsning står Chainlink i spissen for sikkerheten og personvernet til desentraliserte datastrømmer, og spiller en nøkkelrolle i å legge til rette for vår visjon om ikke-forvaringslikviditet med flere eiendeler.”

Om likevekt

Equilibrium er det første desentraliserte kryss-kjede pengemarkedet som kombinerer samlet utlån med syntetisk aktivaproduksjon og handel. Equilibrium er satt til å åpne opp det enorme potensialet i DeFi-markedet og bli dets # 1 app ved å tilby eksepsjonelle tjenester til brukere av store krypto eiendeler som tidligere var isolert. Besøk: likevekt.io

Om Chainlink

Chainlink er den mest brukte og sikre måten å drive universelle smarte kontrakter. Med Chainlink kan utviklere koble hvilken som helst blockchain med datakilder av høy kvalitet fra andre blockchains, så vel som virkelige data. Administrert av et globalt, desentralisert samfunn med hundretusener av mennesker, introduserer Chainlink en mer rettferdig modell for kontrakter. Nettverket sikrer for tiden milliarder av dollar i verdi for smarte kontrakter på tvers av desentralisert økonomi (DeFi), forsikring og spilløkosystemer, blant andre.

Chainlink er stolt av hundrevis av organisasjoner for å levere endelig sannhet via sikre, pålitelige datastrømmer. For å lære mer, besøk chain.link.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector