Exeedme bygger Prolific Blockchain-spillplattform på Polkadot

annonse Phemex

En av de største tingene som skal skje med krypto i år, er den store interessen som gikk bak desentralisert finansiering (DeFi). Ingen tvil om at dette spilte en stor rolle i dagens bull-run som drev Bitcoin og flere altcoins til nye heltidspunkter. Jakten på desentraliserte ikke-depotfinansielle produkter driver hovedsakelig dette rallyet.

Med omtrent 13,5 milliarder dollar låst over DeFi-protokollene, representerer dette bare omtrent 2% av kryptos totale markedsverdi. Implikasjonen er at, til tross for den 16 ganger økningen i Total Value Locked (TVL) på tvers av desentraliserte protokoller i år, er sektoren en miniatyrrepresentasjon av industrien, og presenterer mye rom for fremtidig vekst.

Fokuset er raskt svingende vekk fra Ethereum, som er den banebrytende plattformen for DeFi. Jakten på interoperabilitetsblokkeringer har gjort Polkadot til den mest foretrukne blockchain-infrastrukturen for innovative prosjekter å bygge videre på. Polkadot presenterer et sterkt brukstilfelle for DeFi og NFTs (Non-Fungible Tokens), noe som gjør den til den perfekte blockchain for Exeedme som ser ut til å kombinere Blockchain, DeFi og NFT-funksjoner for å revolusjonere online videospillindustrien. 

I likhet med Polkastarter (et Polkadot-basert blockchain-nettverk) som er en DEX for tverrkjedede bassenger, bringer Exeedme en tverrkjedet, interoperabel blockchain-spillplattform til over 2,7 online spillere verdensomspennende.

Hva er unikt med Exeedme Blockchain-drevet spillplattform?

Den tradisjonelle spillplattformen er bygget på Free2Play-prinsippet som aggressivt markedsfører annonser på strategiske punkter i spillene. For ikke å nevne at denne spillplattformen er et datadumpingsted for intetanende spillere hvis data blir utvunnet i store mengder. 

På grunn av mangel på gjennomsiktighet med tradisjonelle spillplattformer, har denne trusselen spist dypt inn i felgene og stoffene i spillindustrien, noe som har etterlatt spillere stort sett misfornøyde med levering av spillinnhold. Ved hjelp av desentraliserte produkter fra blockchain-teknologi lanserer Exeedme en innovativ videospillplattform bygget på Polkadot blockchain. 

Exeedme introduserer et Play2Earn blockchain-drevet spillinitiativ der spillere deltar i en duell i favorittspillene sine, utfordrer en motstander og blir belønnet. Dette konseptet sikrer at spillere blir fullt underholdt mens de får betalt for å gjøre det. Ved hjelp av blockchain-teknologi frakobler Exeedme mellomleddens dominans som av forskjellige skyggefulle årsaker bidrar til hvorfor spillere får svært liten kompensasjon. 

Den blockchain-baserte spillplattformen inneholder et rettferdig belønningsfordelingssystem som ikke diskriminerer nivåer, noe som gir både proffer og nybegynnere muligheten til å tjene mens de blir underholdt. 

I forkant av lanseringen av plattformen har Exeedme fått mye støtte fra toppaktører innen og utenfor bransjen. I følge informasjon fra teamet nådde spillgiganten et strategisk partnerskap med høyprofilerte partnere inkludert Moonrock hovedstad VYSYN, GBV Capital, Morningstar Ventures, AU21 Capital, og Spark Digital Capital. I følge Exeedme vil dette partnerskapet bidra til å akselerere veksten i spilløkosystemet:

“Disse partnerne vil hjelpe oss med å realisere vårt mål om å skape en gamersentrert og blockchain-drevet turneringsplattform for CS: GO og andre topptitler … Vi er sikre på at vi med støtte fra slike erfarne blockchain-midler vil vokse raskt og oppnå alle milepælene på veikartet vårt. ”

Denne utviklingen betraktes som et viktig skritt i Exeedmes reise til en desentralisert spillverden, spesielt med tanke på at den er kunngjort like før XED-aktivets notering 30. desember. Det er mye å se etter fra disse erfarne partnerne som har hatt verdifull erfaring med å støtte topp blockchain-prosjekter som Polkstarter, Ultra, Elrond og Reef. 

Hvorfor Polkadot Blockchain?

Når det er behov for interoperabilitet, presenterer Polkadot seg som det beste tilgjengelige alternativet. Dette gjør den til den mest foretrukne kjeden for å bygge et svært skalerbart blockchain-nettverk. Polkastarter, en populær flerkjedeprotokoll med åpen kildekode som muliggjør overføring av kryss og kjede av data eller aktivatyper er bygget på Polkadot.

på samme måte, Rev, en flerkjedet smart girmotor & likviditetsaggregat for DeFi-protokollen lanseres for øyeblikket på Binance Launchpool er også basert på Polkadot. Exeedmes beslutning om å gå ombord på Polkadot er et produkt av omfattende forskning og testing. 

Å holde en fane over hvor stor spillindustrien kan bli; et interchain, svært effektivt nettverk som er i stand til å håndtere skalering og transaksjonshastighet på høyt nivå, er mye ønskelig, noe som gjør Polkadot best egnet. Stole på disse mulighetene, Exeedme er satt til å bringe mye innovasjon til spillindustrien. 

For å holde orden på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me