HARD Token-samlinger etter sammendraget av Binance Launchpool-kampanjen

annonse Phemex

Prisen på HARD token økte umiddelbart etter ferdigstillelse av hardprotokoll Launchpool-syklus på Binance, denne opptrenden er i tråd med tidligere anslag og kan markere det eksperter mener er begynnelsen på en bærekraftig prisvei.

Hard protokoll har framstått som det mest potente tilskuddet til DeFi-landskapet de siste månedene. Den økonomiske og infrastrukturelle arkitekturen drev plattformen til rampelyset. Det ble det 7. prosjektet som ble presentert Binance Luanchpool. Launchpool-syklusen startet 3. november, som en månedslang kampanje for staking eller avkastning, som skal utsette prosjektet for Binance-samfunnet og belønne deltakerne med HARD-tokens. Nå som denne kampanjen har nådd slutten, har prisen på token begynt å gjenspeile potensialet.

I løpet av snaue to måneders drift har den totale eiendelen låst i harde pengemarkeder steget til over $ 40 millioner. Deretter, Hard Protocol, ifølge DeFi Llama, er for tiden blant de 40 beste DeFi-baserte applikasjonene. Enda viktigere er at prisen på styringstoken har begynt å gjenspeile stigningen av plattformen i det svært overbelastede DeFi-markedet. Det er imidlertid verdt å merke seg at dette ikke var tilfellet for noen uker siden da eksperter undersøkte prosjektet og konkluderte med at den opprinnelige digitale eiendelen er grovt undervurdert.

Gjennom lanseringssyklusen var det grunner til å stille spørsmål ved verdien av protokollens styringstoken, HARD. Midtveis i denne kampanjen, prisen på HARD falt under $ 0,4-merket, som på den tiden var en unøyaktig representasjon av den voksende statusen til Hard Protocol. Samtidig som reagerer til den tilsynelatende forskjellen mellom den utvidende brukerbasen til Hard Protocol og prisen på HARD, uttalte Brian Kerr, administrerende direktør i Kava Labs, at han ikke er bekymret for underprestasjonen til HARD, ettersom det forventes av alle digitale eiendeler med tilstrømning av tilbud . Han forklarte:

“I løpet av de neste 30 dagene blir over 6M HARD gitt gratis via launchpad til brukere som eier eiendeler. Jeg tror det er naturlig for alle eiendeler som får en enorm tilstrømning av ny forsyning å kjempe i et åpent marked. ”

Kerr la til at han forventer at prisen på HARD vil øke så snart launchpool-kampanjen rundes opp, for da må tilførselen av nye HARD-tokens ha redusert drastisk. Han bemerket også at protokollen bruker en avansert bitcoin-halveringslignende mekanisme for å sikre at verdien av den digitale eiendelen opprettholder en bane oppover. Som anslått har prisen på HARD økt med 61% de siste 7 dagene. Mer viktig er det faktum at prisoppløpet startet ved slutten av Launchpool-kampanjen og hadde drevet verdien av token utover $ 1.. 

Uten tvil gir denne prisbevegelsen troen på Kerrs tidligere uttalelser om effekten av belønningsfordelingskampanjen på ytelsen til HARD. Imidlertid, hvis Brian Kerrs holdning til den virkelige verdien av HARD er prediktiv for fremtiden, er verdivurderingen på $ 1 for hvert token fortsatt på den lave siden. Nedenfor er noen faktorer som støtter denne påstanden.

Hard er det eneste pengemarkedet i kryss og kjede i dag

Arkitekturen som ble vedtatt for Hard-protokollen, lar den integreres med et bredt spekter av digitale eiendeler med høy markedsverdi som BTC, XRP, KAVA og BUSD. Ifølge Kerr ligger potensialet i denne applikasjonen i dens evne til å demokratisere DeFi til det bredere kryptomarkedet i motsetning til de nåværende Ethereum-fokuserte alternativene. Han projiserte da at denne funksjonaliteten er overbevisende nok til å drive TVL til milliarder dollar på kortest mulig tid, og det lover en utrolig verdi til HARD-innehavere. Kerr forklarte:

“HARD er et veldig kraftig program som har potensial til å vokse til milliarder dollar i TVL. Det kan adressere et marked som er mye større enn dets kolleger i Ethereum. Med dette i bakhodet er enhver ordtak eller kontroll over en slik desentralisert plattform veldig verdifull – for stemmerett og avgifter som kan tas. Å gjøre enkel matematikk, hvis 1% avgift på $ 1 B i lånerverdi er implementert, genererer det $ 10 000 000 i verdi for HARDE-innehavere. Selv om det ikke er implementert ennå, er dette veldig kraftig. ”

Hodl Culture to Bolster Yield Farming

Eksperter mener at den nåværende oksesyklusen stammer fra beslutningen fra investorer om å unnslippe usikkerheten til tradisjonelle aktivamarkeder ved å vedta Bitcoin som en butikk av verdi. Selv om dette er gitt, er vi langt fra toppen av det pågående okseløpet, og i mellomtiden ser det ut til at avlingsoppdrett er den mest produktive måten å hente ut mer verdi fra påløpte kryptoaktiva. Som sådan har Hard-protokollen en unik fordel fordi det er det eneste krysskjede pengemarkedet som integreres sømløst med Bitcoin.

“Med at verden i økende grad vender seg til Bitcoin som en butikk med verdi og sikring mot økonomisk usikkerhet, er KAVA og HARD-pengemarkedstjenestene godt posisjonert som ledsageprodukter for denne nye bølgen av investorer for digitale eiendeler fordi de gir den sjeldne muligheten for Bitcoin-holdere å beholde eksponeringen mens du tjener tosifrede avkastning trygt, sier Brian Kerr.

Kava har lignende markedspotensial

I likhet med Hard Protocol har Kava det som trengs for å fremstå som et av de mest vellykkede tilbudene i både DeFi-landskapet og kryptomarkedet som helhet. Hvis vi tar hensyn til den infrastrukturelle oppfinnsomheten som driver plattformen, er det ingen grunn til at verdien av KAVA, styringstokenet, skal ligge på $ 1,50 prisklasse lenge. Med tanke på dynamikken til Kava og det faktum at den muliggjør sømløse DeFi-integrasjoner, bør prisen på KAVA lett overstige $ 3,50. Det er verdt å nevne at Kava med hell har løst problemer som oppstår fra den tillatelsesløse modellen til Ethereum. Derfor er det et mer levedyktig DeFi-integreringsalternativ for selskaper og banker. 

Imidlertid er stridspunktet at Kava forblir en skjult perle fordi mange ikke ser det som et grunnlag med en lignende eller til og med overlegen stamtavle til Ethereum-økosystemet. I stedet sammenlignes Kavas levedyktighet for øyeblikket med Maker, selv om det primært er et blockchain-nettverk designet for å drive dapps og DeFi-protokoller akkurat som Ethereum. Så lenge dette fortsetter, er det umulig å kategorisk konkludere med at den nåværende prisen på KAVA er en gyldig representasjon av den virkelige verdien av Kava-plattformen. Hva dette betyr er at det er nok rom for vekst selv om flere apper og funksjoner begynner å lanseres på Kava, og begynner med aktivering av lånesiden til Hard Protocol beregnet til slutten av desember. 

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me